Folytatódnak a kupaküzdelmek
2024.01.08 | 00:28
Folytatódnak a kupaküzdelmek

A pénteki hat kupameccs után, hétfőn és kedden a további tíz találkozóra is sor kerül. Három olyan párosítás is akad, ahol harmadosztályú együttes fogad élvonalbelit. 9 NBI-es csapat lép pályára, és a párharcok alapján nehéz elképzelni, hogy valamelyikük botlani fog. Talán az Airnergy nehezítheti meg a Nyírbátor dolgát. Egy olyan párosítás akad, ahol két alacsonyabb osztályú alakulat csap össze, a Tolna a Nagykanizsát fogadja. Továbbra is egy meccsen dől el a továbbjutás, és a döntetlen az alacsonyabb osztályúnak kedvez, jelen esetben a hazai együtteseknek.

MK 2. forduló:

NYÍRSÉG FC - Á STÚDIÓ FUTSAL NYÍREGYHÁZA
18:30 Nyíregyháza, Continental Aréna
Remek szezont produkál a Nyíregyháza, a dobogót ostromolja az élvonalban. Ellenfelük az NBII keleti csoportjában vitézkedő Nyírség lesz, akik jelenleg az alsóházban tanyáznak. Ezek tükrében nem kérdés, hogy a vendégek a találkozó esélyesei, és meglepetés lenne, ha nem magabiztos győzelemmel jutnának tovább.

GYULAHÁZAI FUTSAL - MVFC BERETTYÓÚJFALU
19:00 Gyulaháza, Városi Sportcsarnok
Ez a párosítás is elég egyoldalúnak tűnik. A Mezei a legutóbbi kiírásban eljutott a döntőig és vélhetően most is hasonló céljaik vannak. Nem valószínű, hogy a Gyulaháza meg tudja ebben akadályozni.

NNC FROGSZ FUTSAL CLUB - DEAC
19:00 Lajosmizse, Polyák Imre Sportcsarnok
A hazaiak harmadosztályú együttesként előszeretettel indulnak a kupában és idén sincs máshogy. Az első körben könnyedén nyertek a Lurkó otthonában, de most egy más szintű ellenféllel találkoznak. Az élvonalban a felsőházra hajtó Debrecent látják vendégül. Itt is nehéz elképzelni mást, mint vendégsikert.

AIRNERGY FC - NYÍRBÁTORI SC
19:30 Pesterzsébet, Gyulai István Általános Iskola
Az Airnergy fájó vereséggel zárta az évet, ahol több embere is a kiállítás sorsára jutott, de ez szerencséjükre nem érinti a kupamérkőzéseket. Hazai pályán egy jó teljesítménnyel megnehezíthetik ellenfelük dolgát. Persze a párharc esélyese a Nyírbátor, de jó teljesítményre lesz szükségük, ha nem akarják, hogy meglepetés érje őket.

ENERGIA SC GYÖNGYÖS - SG KECSKEMÉT FUTSAL
19:30 Gyöngyös, Városi Sportcsarnok
Ez a párosítás is elég egyértelműnek tűnik, hiszen a Gyöngyös az NBII-ben sereghajtó, míg a vendégek az NBI egyik élcsapata. A hazaiak nagy küzdelemben jutottak tovább az előző fordulóból, de nem valószínű, hogy ezúttal ez sikerülhet. A Kecskemét számára egy könnyed győzelemnek ígérkezik ez a meccs.

SÁRBOGÁRD SE - PTE-PEAC
19:45 Sárbogárd, Városi Sportcsarnok
A Sárbogárd első ízben indult a magyar kupában, és rögtön megtudhatja, milyen egy élvonalbeli csapat ellen játszani. A pécsiek első osztályúként most kapcsolódnak be a küzdelmekbe, ahol kötelező a győzelem.

VS DUNAKESZI - HALADÁS VSE
20:00 Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
Dunakeszin az ősz végén edzőváltásra került sor, ami után rögtön győzelemmel folytatták a bajnokságot. Most ez a kupában nem túl valószínű, hiszen a címvédő érkezik. A Keszi célja a tisztes helytállás lehet a Haladás ellen.

HIDEGKÚTI SC - 1. FUTSAL CLUB VESZPRÉM
20:00 Budapest, Klebelsberg Kunó Általános Iskola
A hazaiak a harmadosztályban a tabella végén állnak, míg a veszprémiek az élvonalban a dobogón. Sok kérdőjel nincs a továbbjutással kapcsolatosan, egyedül a különbség lesz a kérdés. A Hidegkút ízelítőt kaphat, hogy milyen egy első osztályú élcsapat ellen játszani.

TOLNA-MÖZS FSZE - NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB
20:00 Tolna, Városi Sportcsarnok
Tavaly még egy bajnokságban voltak a felek, de a Tolna kiesett. Jelenleg hibátlanul vezeti a harmadosztályban csoportját, így önbizalommal várhatják a párharcot. Viszont a Nagykanizsa is jó formában van, elmúlt öt meccséből négyet megnyert. Ha teljes kerettel utaznak el, ők a találkozó esélyesei, de ellenkező esetben bármi előfordulhat.

Kedd:

ELTE-BEAC - ÚJPEST FC-220 VOLT
19:00 Budapest, Sport 11 Sportcsarnok
Az előző idényben még a bajnokságban is találkozott a két együttes, de az egyetemisták búcsúztak az élvonaltól. Jelenleg az NBII-ben a dobogóra hajtanak, és vélhetően a bajnokság a prioritás, de minden bizonnyal szeretnék megnehezíteni NBI-es ellenfelük dolgát. Az újpestiek vereséggel zárták az évet a Mezei ellen egy kiélezett meccsen. Most a kupában javíthatnak, ahol kötelező a győzelem. A lilák számára nem jelenthet gondot a továbbjutás.

Pénteken játszották:

ASTERIX SC ÉRD - MAGYAR FUTSAL AKADÉMIA 2-7 (2-4)
Gólszerzők: Kozák, Szili illetve Véghelyi (4), Módly D., Lőrincz, Bokor

CSENGER FUTSAL - MAGLÓDI TC 0-2 (0-1)
Gólszerző: Vékei (2)

TISZAFÖLDVÁR SE - KINCSEM FUTSAL 6-4 (3-1, 4-4, 5-4) hosszabbítás után
Gólszerző: Székely (2), Bozsó (2), Polák, Hevesi-Tóth illetve Kosztolányi (2), Mészáros, Tóth

RUBEOLA FC - MEAFC-MISKOLC 6-3 (3-0)
Gólszerző: Nehéz (3), Szabó, Huszty, Győrfi illetve Veréb, Juhász, Lőrincz

TFSE-11TEAMSPORTS - MAD DOGS-VIADUKT SE 1-0 (1-0)
Gólszerző: Hegedűs

DUNAÚJVÁROS FUTSAL - ARAMIS SE 4-1 (1-1)
Gólszerzők: Vincze Németh, Szili, Kiss illetve Gellérfi

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00
Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink