Folytatja-e jó sorozatát az MFA?
2023.10.30 | 10:33
Folytatja-e jó sorozatát az MFA?

A pénteki két bajnoki után, hétfőn három mérkőzéssel folytatódik a férfi NBI. A feltámadó MFA a Debrecent fogadja, míg a Kecskemét az újonc Péccsel találkozik. A Maglód a Nyírbátor ellen próbálja rossz sorozatát megszakítani. A Hali - Veszprém összecsapást a szombathelyiek BL szereplése miatt későbbi időpontra halasztották.

 

A Kecskemét továbbra sem tud rangadót nyerni, így nem tudja megközelíteni a dobogós együtteseket. De legalább az előző fordulóban egy pontot meg tudott menteni a Mezei ellen az utolsó pillanatokban. Viszont a kötelező meccseket hozták eddig, és most is egy ilyen következik. A Pécs látogat hozzájuk, de az újonc az előző játéknapon megszerezték első győzelmét, ami biztosan nagy lökést és önbizalmat adhat nekik. A baranyai együttes győzelmének értékét növeli, hogy három gólos hátrányból fordítottak. Első sikerük után vélhetően a nagy teher leesett róluk és kissé felszabadultan játszhatnak. Ez akár jól is elsülhet Kecskeméten, de meglepő lenne, ha nem tudnák Pál Patrikék otthon tartani a három pontot.

 

Az MFA legutóbbi hazai meccsén megszerezte első győzelmét, amivel olyan lendületet kapott, hogy majdnem nyerni tudott Veszprémben is, de végül egy értékes ponttal tért haza. Jót tett a csapatnak a siker, hiszen visszaadta az önbizalmukat, így optimistán várhatják az előttük álló feladatokat, így a most következő bajnokit is. A Debrecen továbbra is rapszodikus ebben az idényben. Többször bukott el nyerhető vagy megnyertnek tűnő mérkőzést, mint legutóbb Pécsen. Hiába vezettek már az első félidőben három góllal, a végén vereséget szenvedtek, pedig bizonyították már, hogy képesek kiváló teljesítményre. Nemrég a veretlen listavezető Veszprémet győzték le hazai pályán. Nagy kérdés, hogy most melyik arcukat mutatják, mert egy rosszabb teljesítménnyel ismét pont nélkül maradhatnak a lelkes hazaiak ellen. Érdekes összecsapásra van kilátás.

 

Továbbra sem megy a Maglódnak, legalábbis ami az eredményességet illeti. Legutóbb Budaörsön vendégszerepeltek és mezőnyben nem voltak rosszabbak ellenfelüknél, de rúgott gól nélkül nehéz meccset nyerni. Most is kulcs kérdés lesz, hogy a helyzeteiket mennyire tudják kihasználni a jó erőkből álló Nyírbátor ellen. A Bátor kiegyensúlyozott teljesítmény nyújt a bajnokság folyamán, talán az MFA elleni mérkőzésük az egyetlen, ahol nem úgy játszottak, ahogy a szezon folyamán. Most egy hasonló meccs vár rájuk, ahol fontos lenne a győzelem, ha szeretnének versenyben lenni a felsőházért. A nagyobb tudás a Nyírbátor mellett szól, de a maglódiak ki vannak éhezve a sikerre, kérdés, hogy jelente előnyt a hazai pálya, főleg, hogy akad hiányzójuk ezúttal is.

 

A találkozót elhalasztották a Haladás bajnokok ligája kötelezettsége miatt. Egyelőre nincs még új időpontja a találkozónak.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30
DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink