Fogy a kis Hali előnye, nagy esély előtt a Szigetszentmiklós
2021.01.10 | 15:02
Fogy a kis Hali előnye, nagy esély előtt a Szigetszentmiklós

Ahogy keleten, úgy nyugaton is hosszú idő után rendezhetnek teljes fordulót. Decemberben rengeteg meccs elmaradt, így nehéz az esélylatolgatás, viszont szombaton már pótoltak egy meccset, amelyen a kiesőzónából kilépő UTE legyőzte a listavezető Haladás II-t. A kis Halinak nagyon fogy az előnye, ráadásul már nemcsak a TF, a Szigetszentmiklós is ott van a nyomában – és éppen utóbbi csapathoz látogat hétfőn.

SZOMBAT

HALADÁS II – UTE 2-5 (1-4)
Gól:
Horváth, Szakasics, ill. Hujber, Czerman, Genczler (2), Dobos

A listavezető a kiesőzónás UTE-t fogadta, így hatalmas meglepetés volt, ami az első félidőben történt, Hujber Gábor és Czerman Márk egy-egy, Genczler Kornél két góljára csak Horváth Norbert válaszolt. Volt már olyan, hogy a kis Hali a második félidőben remekelt, és fordított, ezúttal nem. A 35. percben Szakasics Balázs szépített, de Dobos Dávid szinte azonnal válaszolt, így az UTE nagy győzelmet aratott, és a 11.-ről a 9. helyre lépett, míg a Haladás továbbra is az élen, ám már nemcsak a TF, a Szigetszentmiklós is ott van a nyakán.

HÉTFŐ

NAGYKANIZSA – PEAC
20:00
Zsigmondy Sportcsarnok

November közepe óta nem nyert meccset a Nagykanizsa, így már alsóházas. A PEAC sem lehet elégedett a közelmúltbeli formájával, a pécsiek sem szereztek pontot decemberben. Ősszel a kanizsaiak 7-5-re nyertek, de azóta összességében a pécsiek szezonja a jobb. Nagyon nagy kérdés, melyik arcukat mutatják a felek, így abszolút nyitott a találkozó.

HIDEGKÚT – ELTE-BEAC
20:20
MOM Sportközpont

A Hidegkút volt az egyetlen csapat, amely az összes találkozóját elhalasztotta a veszélyhelyzet kihirdetése óta, így csupán nyolc meccsen van túl, és a három szerzett pontjával nagyon nagy a lemaradása. Az ELTE is egy nehéz időszakon és összesen csupán kilenc meccsen van túl, de a legutóbbi találkozójuk jó emlékeket őriz a számukra, hiszen az egyetemisták nyertek a listavezető ellen december elején. Ebben a párharcban legutóbb simán, 8-2-re nyert az ELTE, most is ugyanez a kimenetel várható.

SZIGETSZENTMIKLÓS – HALADÁS II.
20:30
ÁJTI Sportcsarnok

A forduló rangadója lesz ez, a legjobb formában lévő csapat a listavezetőt fogadja. A kis Hali nyolc meccsen át százszázalékos volt, aztán az előző négy meccséből hármat már elvesztett. A miklósiak útja éppen fordított volt, gyengébb szezonkezdet után szép lassan addig gyűjtögették a pontokat, míg a második helyig léptek fel. Ősszel a Hali 2-1-re nyert otthon, de ezúttal a forma alapján a mostani hazaiakat látjuk esélyesebbnek.

BAK – UTE
20:30
Aramis SE Futsal Csarnok

Egész jó formában volt már decemberre a BAK, de a Tihany másodszor is megverte, így ahelyett hogy már a felsőház kapuján kopogtatna, visszaesett a kiesőzónába. Merthogy az UTE jó formába lendült, és mint feljebb láttuk, még a listavezetőt is legyőzte, és megelőzte hétfői riválisát, valamint az Érdet is. A közelmúltbeli eredmények alapján a lilák az esélyesek, de az ősszel nagyon simán, 8-2-re nyert a BAK. Meglátjuk, a hétfő mit hoz.

ÉRD –TIHANY
20:30
Érd Aréna

Érden is két, a kiesőzóna elől menekülő csapat lép pályára. A Tihany szezonbeli öt győzelméből hármat a legutóbbi négy meccsén szerzett, így elmondható, remek formában van. Az Érd ugyanakkor a vereségek sorából egy hatalmas meglepetést hozó meccsel, a TF legyőzésével mászott ki. Háromesélyes a találkozó, amelyet legutóbb az Érd 6-5-re megnyert.

REAC – TF
20:30
Csömöri Sportcsarnok

Úgy vágott neki a szezonnak a TF, hogy ha már a koronavírus miatt nem juthatott fel, ezt a szezont simán behúzza. Csernai Gáborék november elején még nagy különbséggel legyőzték az ELTE-t, azóta viszont meglepetésre ikszeltek az UTE-val, majd kikaptak az Érdtől, és a kupában a Fraditól is, eközben öt meccsük is elmaradt, de ha sikeresen pótolnak, a kis Hali botlásai miatt az élre állhatnak. A REAC játszotta le a legtöbb meccset a mezőnyből, és továbbra is teljesen rapszodikus a teljesítménye, bravúrgyőzelmekkel, és meglepetéssikerekkel. Most nem a rákospalotaiak a találkozó esélyesei – és éppen ettől lehet, hogy ők lesznek azok. Legutóbb 6-4-re a TF nyert.

Hírdetés

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink