Feltámadnak-e a lila-fehérek?
2021.10.17 | 14:47
Feltámadnak-e a lila-fehérek?

Folytatódik az NBI 8. fordulója, ahol ha érvényesülnek a papírformák, teljesen kettészakad a mezőny az első hat és az utolsó négy között, hiszen 7-9 pont lesz a különbség, és még az alapszakasz felénél sem vagyunk.

 

KISTARCSA FUTSAL – VESZPRÉM FUTSAL
19:30 Gyál, Városi Sportközpont

A hazaiaknál eddig az új szakvezető sem tudott segíteni, legalábbis ami a számszerű eredményességet illeti. Az előző játéknapon először kaptak ki úgy igazán. Berettyóújfaluban szaladtak bele a késbe, ahol 9-2 lett a végeredmény. Most egy újabb nehéz feladat következik a Veszprém ellen, ahol nehezen elképzelhető, hogy megtörik a pontnélküli állapot. A vendégcsapat nagy győzelmet aratott a DEAC ellen, amivel egyrészt tartják a lépést a dobogóra vágyó együttesekkel, másrészt nagy lökést adhat nekik, hogy foghíjasan is képesek nyerni. Most is Tataiék az esélyesek, és ők az ilyen meccseket ritkán szokták elhibázni.

 

ARAMIS SE – ÚJPEST FC-220 VOLT
19:35 Budaörs, Aramis Sportcsarnok

A hétfői nap legérdekesebb összecsapása lesz, ez kétségtelen. A tavalyi évben ötször is megmérkőztek a felek, hiszen még a kupában is összekerültek. Minden esetben parázs, kiélezett meccseket játszottak, sok-sok feszültséggel. Most nincs akkora tét, mint tavasszal az alsóházi rájátszásban, ahol a bennmaradás miatt kellett izgulni, de a vendég számára talán mégis élet-halál kérdése ez az összecsapás. A lila-fehérek csalódást keltő őszt produkálnak eddig, saját maguk bevallása szerint is. A felsőházba vágytak, ami most már igen távolinak tűnik, főleg egy újabb vereséggel. Amennyiben ismét alulmaradnának Németh Péter fiai, tetemes hátrányban lennének a hatodik helyezettel szemben is, és nem túl kedvező pozícióból várnák a folytatást a második körre. Az előző fordulóban is idegenben léptek pályára, a TF vendégeként, de egy kivétellel minden lehetőséget elpuskáztak és csak magukat okolhatják, hogy vesztesen hagyták el a játékteret. Ráadásul az Aramis ellen még nehezebb dolguk lesz, hiszen a budaörsiek kiváló formában vannak. Előbb legyőzték a Veszprémet, majd most Nyírgyulajból hozták el a három pontot, egy igen fordulatos meccsen. A hazaiak egyre jobban kezdenek összecsiszolódni, de nagy érvágás, hogy Büki piros lapja miatt nem szerepelhet, pedig meghatározó tagja az együttesnek. De ha a többiek hozzák az elmúlt meccseken látottakat, akkor tudják majd pótolni. Nem kérdés, hogy a vendéglátók az esélyesek, de az újpestiekben biztos ég a bizonyításivágy. Érdekesség, hogy a nyáron több játékos pont a mostani riválishoz tette át székhelyét. Harnisch és Vámosi is Budaörsről érkezett Újpestre, és a játékos-edző, Németh Péter is szerepelt az Aramisban, míg Klushyn, Fekete, és Németh pedig a lila-fehérektől távozott a budaörsiekhez. Ismét feszült, izgalmas meccsre van kilátás, érdemes lesz kilátogatni az Aramis csarnokba.

 

TFSE-BESTRONG – SG KECSKEMÉT FUTSAL
20:30 Budapest, Vasas Sportcsarnok

Az egyetemisták remek teljesítményt nyújtottak az elmúlt játéknapon, aminek az Újpest látta kárát. Kulikék szervezett, hősies játékkal tartották otthon a három pontot, amivel meg is előzték a lila-fehéreket és jelenleg a nyolcadik helyen állnak. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy többször akadt szerencséjük is, de meg is dolgoztak érte. A Kecskemét ellen legalább ilyen teljesítményre lesz szükség, ha egyáltalán meccsben akarnak maradni. Koós Károly fiai szorgalmasan gyűjtögetik a pontokat, és továbbra is ott vannak az elmezőnyben. Feltett szándékuk, hogy ott is maradjanak és ezért mindent meg is fognak tenni. A vendégek az ilyen mérkőzéseken ritkán szoktak botlani, és nagy valószínűség szerint most is hozzák a kötelezőt. Meglepetés lenne, ha nem gyűjtenék be mind a három pontot a kecskemétiek.

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink