Fellép-e a Nyíregyháza a dobogóra?
Fellép-e a Nyíregyháza a dobogóra?

Hétfőn este három mérkőzéssel folyatódik az NBI 15. fordulója, ahol a dobogóra vágyó négy csapat is pályára lép. A legérdekesebbnek a Nyíregyháza - Veszprém összecsapás tűnik, de a Kecskemét - DEAC is izgalmasnak tűnik. A legsimábbnak a Mezei-Vill Akadémia elleni mérkőzése ígérkezik.

 

MVFC BERETTYÓÚJFALU - MAGYAR FUTSAL AKADÉMIA
18:30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
A Berettyóújfalu legutóbb nem bírt a Debrecennel, így lépéshátrányba került a Veszprémmel szemben, míg a mögötte lévők is felzárkóztak rájuk. Most viszont van javítási lehetőség, hiszen a sereghajtót fogadják hazai pályán. Az Akadémia ismét egy hosszabb negatív szériában van, öt meccse nem szereztek pontot, legutóbb az Újpesttől kaptak ki. Vérmes reményeik nem lehetnek a Mezei-Vill otthonában, bár az őszi hazai találkozón sikerült egy szoros meccset játszani, ami csak a hajrához közeledve dőlt el. A Mezeinél egészen biztosan hiányozni fog Matheus, aki az előző fordulóban kapott piros lapot, viszont nélküle is kötelező a győzelem a vendéglátó számára.

 

SG KECSKEMÉT FUTSAL - DEAC
18:30 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Az előző fordulóban egy hét meccses veretlenségi sorozata szakadt meg a Kecskemétnek, pedig úgy tűnt, Veszprémben is pontot szereznek, de az utolsó másodpercben elbukták a rangadót, így visszacsúsztak az ötödik helyre a tabellán. Most fontos lenne újra nyerni, ha versenyben akarnak maradni a dobogóért, de nem lesz könnyű a jó formában lévő DEAC együttesével szemben. Az egyetemisták az elmúlt három bajnokin hét pontot gyűjtöttek és már felsőházi rájátszást érő helyen állnak és csak hat pontra vannak mostani riválisuktól. Az előző játéknapon értékes pontot szereztek a Mezei ellen, ahol a győzelem is benne volt a pakliban. Azzal a teljesítménnyel most is esélyük lehet jó eredményre. A két csapat őszi mérkőzése igen gólszegényre sikeredett, mindössze egyetlen találat esett, amit a Kecskemét szerzett, így lenne miért visszavágnia a Debrecennek. Az eddigi eredmények és a hazai pálya a Kecskemét mellett szól, de az egyetemisták okozhatnak meglepetést.

 

Á STÚDIÓ FUTSAL NYÍREGYHÁZA - 1. FC VESZPRÉM
18:30 Nyíregyháza, Continental Aréna
A forduló rangadójának is nevezhető ez az összecsapás. A Nyíregyháza az előző fordulóban idegenben ütötte ki a Nyírbátort, amivel már csak egy pontra van a dobogótól és egy mostani győzelemmel fel is lépnének, hiszen biztosan megelőznék mostani ellenfelüket. A Veszprém hatpontos rangadót nyert az utolsó pillanatban legutóbb a Kecskemét ellen, amivel tartja második helyét a tabellán, de hogy ott is maradjon nyernie kellene. Ez a Nyíregyháza otthonában eddig csak egy csapatnak sikerült, így nehéz percekre számíthatnak Spandlerék. Az ősszel fordulatos meccset játszottak a felek, ahol talán Fehér Zsolt fiai álltak közelebb a győzelemhez, de döntetlen lett a vége. Ami biztos, hogy most is szoros, izgalmas meccs várható, abszolút háromesélyes.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink