Feljutott a Hajdúböszörmény
2014.03.30 | 00:00
Feljutott a Hajdúböszörmény


Feljutott a Hajdúböszörmény, nagy lépést tett a bronzérem felé a Kecskemét
 
Néha nekünk is lehet szerencsénk! A futsal-hungary a fordulót megelõzõen egygólos Kecskemét illetve kétgólos Gyulai Amazonok-sikert tippelt a beharangozóban és így is történt.. Pedig a Kecskeméti NLE már három góllal (5-2) vezetett a Berettyóújfalu ellen, Trencsényi János csapata azonban nem adta fel és Kota Gabriella duplájával visszajöttek a meccsbe, a pontszerzés azonban már nem jött össze nekik. Mindenesetre a hírös város nõi futsalosai tavasszal az eddigi hat bajnoki mérkõzésükbõl ötöt megnyertek és komoly esélyük van, hogy megtartsák bronzérmes pozíciójukat.
 
Az Obsitos komoly ellenállást fejtett ki Gyulán, nem adták olcsón a bõrüket Ferenczi Anna játékosai és benne volt játékukban akár a pontszerzés is. A gólkirályi cím elsõ számú esélyese Fülöp Diána a 39. percben biztosította be az Amazonok újabb sikerét, így a gyulaiaknak már csak egy gyõzelem kell a feljutáshoz.
 
A Hajdúböszörménynek már annyi sem, õk a derekasan küzdõ Kalafa-Újbarok ellen aratott nyolcgólos gyõzelmükkel kiharcolták a jövõ évi élvonalbeli szereplés jogát. Az eddigi 13 bajnoki mérkõzésük mindegyikét megnyerték a Bocskai Katonái szurkolócsoport kedvencei, amihez úgy gondoljuk, hogy nem kell kommentár.
 
Mint ahogy ahhoz sem, hogy a Közterület SK újabb idegenbeli mérkõzésen nem jelent meg, ezúttal Salgótarjánba nem tudtak elutazni létszámproblémák miatt.
 
Nõi NB II, 20. forduló
 
Kecskeméti NLE - MVFC Berettyóújfalu 5-4 (2-1)
Játékvezetõ: Kaszala Mihály., Asszisztens: Márkus András, Andrásy Balázs
 
Kecskemét:
Kávai Kitti - Kotvics Edina, Baksa Katalin, Koch Fruzsina, Gyõzõ Tilla
Csere: Szilágyi Mariann, Pintér Violetta, Gila Nóra
Vezetõedzõ: Szabó Erika
 
MVFC:
Pozsgai Melinda - Füredi Andrea, Tóth Nóra, Tóth Anita, Erõs Zsanett
Csere: Pozsgai Kitti, Kóti Lilla, Kota Gabriella, Ugrai Csilla, Varga Veronika, Tóth Tamara
Vezetõedzõ: Trencsényi János
 
Gólszerzõ: Koch Fruzsina (2), Pintér Violetta, Szilágyi Mariann, Baksa Katalin, illetve Kota Gabriella (3), Tóth Nóra
 
Szabó Erika (Kecskeméti NLE vezetõedzõje): Nagyszerû csapatot gyõztünk le, remek csapatjátékkal, nagy szívvel. Kitûnõ mérkõzés volt, mindenkinek jár a gratuláció. Nehéz meccsek várnak még ránk, a harmadik hely megszerzéséhez ugyanígy kell majd koncentrálnunk a késõbbiekben is.
 
Trencsényi János (MVFC Berettyóújfalu vezetõedzõje): Két nagyjából egyforma játékerejû csapat küzdelmébõl a Kecskemét került ki gyõztesen, akik nagyon megerõsödtek a HTE játékosok leigazolásával. Az öt gólból négyet õk szereztek. Örülök, hogy háromgólos hátrányból is fel tudtunk állni és közel jártunk a pontszerzéshez. Gratulálok ellenfelünknek.
 
____________________________________________________________________________
 
Gyulai Amazonok - Obsitos SE 6-4 (3-3)

Játékvezetõ: Benyovszki Zoltán., Asszisztens: Pogonyi Ferenc, Pécs Zoltán
 
Gyula:
Bereczki Judit Rita - Molnár Ágnes Irén, Fülöp Diána, Papp Laura, Roza Viktória
Csere: Zahorán Dóra, Sánta Gréta, Perjési Rita, Balogh Viktória, Kozma Fanni, Erdélyi Angéla
Vezetõedzõ: Molnár Zoltánné
 
Obsitos:
Hurton Zsuzsanna - Bozsik Nikolett, Kiss Bernadett, Szabó Szilvia, Linke Nikolett
Csere: Belkó Éva, Fehér Vivien, Ferenczi Anna, Heidt Edina
Vezetõedzõ: Ferenczi Anna
 
Gólszerzõ: Fülöp Diána (3), Roza Viktória, Erdélyi Angéla, Molnár Ágnes Irén illetve Ferenczi Anna, Heidt Edina, Fehér Vivien, Linke Nikolett

Ferenczi Anna: Szezonunk talán legjobb mérkõzését játszottuk Gyulán. Ezt a nézõtéren helyet foglaló, helyi szurkolók szájából is hallottuk. Mindkét csapat esélyes volt a végsõ gyõzelemre, azonban a döntetlen lett volna igazságos és reális. Végig pörgõs és fordulatokban bõvelkedõ játékot láthatunk. Csapatom minden tagjával elégedett voltam fõleg a hozzáállást illetõen. A kapu elõtt azonban még mindig vannak megingásaink, bizonytalanságaink. Illetve a védekezésünkben is csúszott be hiba, amit könyörtelenül kihasznált ellenfelünk. Gratulálok ellenfelünknek a jó meccsért és kívánunk nekik sok sikert a feljutáshoz. Végezetül szeretném hozzáfûzni, hogy az inkorrekt játékvezetéstõl nem lesz jobb egy csapat!



Hajdúböszörményi TE - Kalafa-Újbarok SE 8-0 (5-0)
Játékvezetõ: Szabó Ferenc Szilárd., Asszisztens: Takács István, Erdélyi Péter
 
HTE:
Czégény Zsuzsanna - Csepregi Gabriella, Ács Noémi, Quirikó Vivien, Benkõ Mónika
Csere: Bölömi Ibolya, Pálóczi Krisztina, Várkonyi Orsolya, Kakuszi Adrienn, Molnár Judit, Godvár Katalin
Vezetõedzõ: Simonyi András
 
Kalafa:
Tóth Elvira - Szabó Zita, Botos Regina, Farkas Diána, Kontó Vivien
Csere: Pap Eszter, Virág Mária, Lupucz Tímea Piroska
Vezetõedzõ: Szabó László
 
Simonyi András (HTE vezetõedzõje): Örülök a feljutásnak és ezt magáénak érezheti a szurkolótábor, a város, a játékosok , a teljes városvezetés, a HTE vezérkara és mindenki aki az elejétõl kezdve mellettünk állt és támogatta törekvéseinket. Túlzottnak érzem a nyolcgólos különbséget annak ellenére is, hogy ellenfelünk kapusa fantasztikusan védett. Szabó Lászlót régóta ismerem így tudom, hogy nagy hangsúlyt fektet csapata védekezésére és végül az átlövések vezettek eredményre. Nem ez volt életünk meccse, de végül is összejött a nagy különbségû gyõzelem. Kemény, harcos csapat a Kalafa, ilyen harcmodorra lehet számítani az NB I-ben is, szóval nagyon hasznos összecsapáson vagyunk túl. A játékvezetésrõl csak a legjobbakat tudom elmondani, végig korrektek, következetesek voltak és elejét vették a fegyelmezetlenségeknek. Minden elismerésem ellenfelünké is, akiknek sok sikert kívánok a hátralévõ mérkõzéseken.
 
Szabó László (Kalafa-Újbarok vezetõedzõje): A gyorsan bekapott gól után sem omlottunk össze és 15 percig nem tudta feltörni védelmünket a HTE. Nem vallottunk szégyent, helytálltunk az éllovas csapat otthonában

 

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink