Fej-fej mellett a Vác és a Dunaújváros
2014.02.28 | 00:00
Fej-fej mellett a Vác és a Dunaújváros


GARVITTAX - ÚJPESTI FC-220 VOLT 5-7 (2-2)
Nagyon küzd azért a Garvittax, hogy ne az utolsó két hely valamelyikén zárja a szezont, ennek érdekében pedig nagyon megszorongatták az elõzetesen sokkal esélyesebbnek vélt Újpestet. A félidõig kétszer is vezetést szereztek, a vendégek csak egy öngólnak és kapusuk által lõtt találatnak köszönhetõen zörgették meg a nagymarosiak hálóját. A második játékrészben aztán tizenhárom perc alatt négyszer is betaláltak a lilák, eldöntve ezzel a találkozót. Bár a végén még szorosabbá tette a meccset a Garvittax, végül nyert a szezont hetedik helyen záró Újpest, míg a Garvittax készülhet a PAFC elleni rangadóra.

DECATHLON TOLNA-MÖZS - PAFC 5-1 (3-0)
Égetõ szüksége lett volna a pontokra a Piliscsabának. Ennek érdekében a védekezésüket legalább tíz percig jól megszervezték, az elsõ félidõ második fele azonban három hazai gólt hozott, ami el is döntötte a találkozót. A második játékrész ugyan PAFC-góllal indult, de jött rá két hazai válasz még, végül 5-1-ra nyert a Tolna. A Tolna a hatodik helyen zárja a szezont, míg a PAFC most a tizenkettedik, de akár két helyet is feljebb léphet még a tabellán, ha legyõzi a Garvittaxot az utolsó fordulóban.

DREAM TEAM FUTSAL - DF GREEN PET FC 1-12 (1-5)
A mérkõzésen az újvárosiak a támadójátékra fektették a hangsúlyt a bajnoki táblázat alsó régiójában tanyázó hazaiakkal szemben. Céljuk a gólkülönbség javítása volt, hiszen lehet, hogy ez dönt majd a bajnoki sorrendrõl a végén. Az elsõ perctõl kezdve nagy nyomás nehezedett a hazaiakra, de az elsõ találat csak a nyolcadik percben született meg. Nagy Attila gólja után azonban gyorsan jött Juber, Rozsos és Czár két találata. A félidei eredményt a hazaiak részérõl Tamás Roland állította be. A második játékrészben is folytatódott a gólszüret, a teljesen elfáradó hazaiak ellen akár még több gólt is lõhetett volna a DF, de végül 12-nél megállt. A Dunakeszi visszalépése miatt mindenképp résztvevõje az elsõ két helyezettek rájátszásának a Dunaújváros, míg a Dream Team most a tízedik, de riválisai egymás ellen játszanak az utolsó körben, így ha nem szereznek pontot Újpesten, biztosan hátrébb csúsznak a tabellán.

DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - GÖDI SE FUTSAL 6-3 (1-1)
A Dunakeszi II csapata a Göd ellen búcsúzott közönségétõl. Az egyes csapat reménysége, Fehér Krisztián kezdte meg a hazaiak gólgyártását, de a szünetre döntetlennel mentek a felek. A második játékrész két Kinizsi-góllal indult, amire jött egy válasz a vendégektõl, de aztán kétszer újra betalálta a Keszi, és eldöntötte a találkozót. Ahogy indult, úgy lett vége is a meccsnek: Fehér Krisztián-góllal. A Dunakeszinek már csak egy meccse van hátra idei szezonjából, míg a Göd valószínûleg a nyolcadik helyen zárja a szezont.









UTE - DUNATOURS VÁC FUTSAL SE 5-19 (3-8)
Pénteken gólkülönbséget javított a Dunaújváros, így a Vác sem akart lemaradni, és a védekezéssel keveset törõdött, cserébe ontotta a gólokat. A szünetre 8-3-as elõnnyel mentek, végül tizenkilenc gólt lõttek és csak ötöt kaptak! A rend kedvéért soroljuk fel, hogy ki mennyit lõtt: Mészáros (3), Vén (3), Makk (3), Styevkó (3) Bartal (2), Hirt (2), Hiebsch, Szabados, Halász. Gyõzelmével a Vác már gyakorlatilag biztosan második, míg az UTE, valószínûleg a kilencedik helyen zárja a szezont.

ELTE-BEAC - ROMHÁNY SE 2-4 (0-2)
Mindkét csapat csalódott lehetett a mérkõzés elõtt, mert ugyan volt esélyük rá, végül nem szólhattak bele a dobogós pozíciókért küzdõ csapatok dolgába. Talán az ELTE lehetett kettejük közül a csalódottabb, hiszen õk még a második helyen is álltak korábban. Négy perc alatt két gólt lõtt a Romhány a mérkõzés elején. Ezt hosszú, majdnem félórás gólcsend követte, majd a mérkõzés végén még két-két gól esett mindkét oldalon. Gyõzelmével pontszámban beérte a Romhány az ELTE-t, de gólkülönbsége rosszabb, így ha nem szerez pontot a Dunakeszi ellen, marad az ötödik, míg az ELTE-re is nehéz meccs vár az utolsó fordulóban, amikor a Váchoz látogat.

Kántor Barnabás



Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink