Ezúttal érvényesül-e a hazai pálya előnye?
2024.05.23 | 09:38
Ezúttal érvényesül-e a hazai pálya előnye?

Csütörtök este már a harmadik összecsapásra kerül sor a bajnoki döntőben. Ismét Szombathelyen találkoznak a felek, amit élőben közvetít az M4 Sport.

Az eddigi lejátszott két mérkőzést követően 1-1 a párharc állása, miután egyik csapat sem tudott élni a hazai pálya előnyével. Az első találkozón a Kecskemét meglepte ellenfelét és nyerni tudott Szombathelyen. Viszont a hétfői, második felvonásban nem tudta ugyan azt a teljesítményt megismételni, így a Hali javítani tudott a kék oroszlánok otthonában. Ezek fényében kezdődhet minden elölről. A szombathelyieken érződött, hogy szeretnék megmutatni, hogy az első mérkőzés csak egy véletlen kisiklás volt és ők a jobb csapat, és koncentrált, magabiztos játékkal nem is hibáztak. Ha ugyan ezt a játékot mutatják most hazai pályán, akkor vélhetően nem marad el a sikerük. Persze a Kecskemét sem mondott le a bajnoki címéről és úgy vannak vele, ha legutóbb nyerni tudtak Szombathelyen, miért ne sikerülhetne ismét. Ehhez megint kiváló kapusteljesítményre és jó helyzetkihasználásra lenne szükségük. Ami szinte biztos, hogy ismét kiélezett, szoros csata várható.

Ferraz Conde Felipe, a Haladás vezetőedzője: - Következik egy újabb hatalmas jelentőségű mérkőzés. Ezúttal győzni akarunk az otthonunkban, azonban nagyon elővigyázatosan kell lennünk, hiszem riválisoknak van önbizalma és a szerencse is az ő oldalukon áll. Nagyon keményen kell küzdenünk, biztos vagyok benne, hogy megint egy nagyon jó meccset fogunk játszani. A srácok magabiztosak, én pedig hiszek abban, hogy nyerni fogunk.

Pál Patrik, a Kecskemét csapatkapitánya: - Az első mérkőzésen úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk, viszont a visszavágón Kecskeméten a Haladás jobban akarta a győzelmet es sokkal jobb volt a helyzetkihasználásuk. Mindenkeppen változtatnunk kell ezen, mert ez lehet a legnagyobb kulcs a harmadik mérkőzésen. Látható, hogy a Szombathely ellen csak úgy van esélyünk, ha mindenki 120%-t ad ki magából, e nélkül nem lehet őket megverni. Sajnos újabb sérülés hátráltat minket, rövidül a padunk, fontos lesz, hogy milyen taktikát fogunk alkalmazni a mérkőzés ideje alatt. Szeretnénk meglepni a Haladást es egy nagyon magas színvonalú, közönségszórakoztató mérkőzést játszani velük. Fel kell nőnünk a feladathoz, az esély adott, élnünk kell vele. Nincs könnyű dolgunk, de a döntőben semmi sem könnyű.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
Támogatóink

Partnereink