Elszenvedte első vereségét a Fradi!
2014.03.25 | 00:00
Elszenvedte első vereségét a Fradi!


"A" csoport (Feljutásért)

DF GREEN PET FC- FERENCVÁROS-FISCHER KLÍMA 7-5 (4-1)
Dunaújváros, 500 nézõ
Játékvezetõk:
Futó, Richter, Harmath

DF: Lieszkovszky - Szabó, Ivacs, Huber, Aradi
Cserék: Rigó, Nagy, Berényi, Márki, Németh, Rozsos, Facskó, Zemankó
Vezetõedzõ: Nagy Attila

FTC: Gremsperger - Bita, Karacs, Bárányos, Nagy
Cserék: Borsi, Pirik, Molnári, Bogár, Boznánszky, Hasenauer, Balog
Vezetõedzõ: Bûcs Zsolt

Gólszerzõk: Szabó (4"), Aradi (6", 7", 35"), Nagy (11"), Ivacs (31"), Lieszkovszky (34") ill. Boznánszky (10", 24", 38"), Bogár (39"), Bárányos (39")

Sárga lap: Nagy (19") ill. Karacs (29"), Borsi (31")

Remekül indította a találkozót a hazai csapat, és nem kis meglepetésre hét perc után már hárommal vezetett Szabó egy, valamint Aradi két góljának köszönhetõen. Tíz perc kellett a Fradinak, hogy magára találjon - Boznánszky révén szépítettek ekkor - vagy legalábbis úgy tûnt, hogy magára talált, de egy perccel késõbb újra kapituláltak, Nagy góljával már 4-1-re vezettek a szünetre a hazaiak. A második félidõben ismét Boznánszky szépített a vendégek részérõl, de a záró játékrész közepén Ivacs góljával már 5-2-re vezettek a hazaiak, amivel gyakorlatilag el is dõlt a találkozó. A zöld-fehérek átálltak öt a négyes játékra, aminek az elején még csak újabb gólokat kaptak, Lieszkovszky és a mesterhármassal záró Aradi talált be. Az utolsó két percben még kozmetikázott az eredményen a Fradi, Boznánszky is mesterhármasig jutott, valamint Bogár és Bárányos talált még be, kialakítva ezzel a 7-5-ös végeredményt. Az elõzetesen a csoport legnagyobb favoritjának tartott Ferencváros két kör után gyõzelem nélkül, egy ponttal áll, míg a Dunaújváros hibátlan, már másodszor nyert, így vezeti az "A" csoportot hat pontjával.

 

PIONEERS VIHARSARKI FC - DUNATOURS VÁC FUTSAL SE 5-3 (1-1)
Békéscsaba, 150 nézõ
Játékvezetõk:
Kormányos II., Borbás, Hegyesi

BÉKÉSCSABA: Könyves - Boros, Szarka, Tóth L., Nyéki
Cserék: Patka - Bessenyei, Tóth G. , Szabó, Murvai, Veres
Vezetõedzõ: Kiss László

VÁC: Bohony - Vén, Hirt, Benkó, Hiebsch
Cserék: Szabados, Halász, Mészáros, Styevkó, Burzi
Vezetõedzõ: Burzi Attila

Gólszerzõk: Bessenyei (12"), Hirt (öngól, 30"), Tóth G. (32"), Tóth L. (35"), Boros (39") ill. Vén (13", 26"), Hirt (38")

Kiállítva: Murvai

Sokáig nem találták a fogást egymáson a csapatok, aztán a 12. percben Bessenyei révén vezettek a hazaiak, egy percre rá egyenlített Vén, a szünetig pedig több gól már nem esett, így 1-1-es döntetlennel fordultak a felek. A második játékrész elején Vén Gábor újra betalált, így elõször a mérkõzésen elõnybe került a Vád, de mint késõbb kiderült, akkor utoljára. Hirt Gergely öngóljával egalizáltak a hazaiak és hamar fordítani is tudtak Tóth Gergely, valamint Tóth Lajos góljával. Bár a mérkõzés vége elõtt Hirt az ellenfél kapujába is be tudott találni, hamar jött a válasz. Boros góljával eldöntötte a találkozót, 7-5-re nyert a Békéscsaba, a rájátszásban még veretlenek és a második helyen állnak, míg a Vác visszacsúszott a hatodik helyre.

 

VASAS FUTSAL - BME DOCLER AKADÉMIA II. 5-5 (4-3)
Budapest, Vasas Sportcsarnok, 50 nézõ
Játékvezetõk:
Kujbus, Varga, Janitz

VASAS: Gál - Molnár, Szalay, Deák, Mezõfalvi
Cserék: Sajben, Veres, Farkas, Smiri, Horváth, Szente, Lak, Serdült, Závodszky
Vezetõedzõ: Szente Tamás

BME: Papp - Bakay, Szabó, Varga, Rudolf
Cserék: Unger, Iflinger, Máthé, Turnai, Weimann, Fritz, Apatini
Vezetõedzõ: Csernai Gábor

Sárga lap: Szalay, Deák, Smiri, Laki illetve Szabó, Varga

Kiállítva: Fritz

Gólszerzõk: Molnár (2), Farkas, Smiri, Szalay illetve Rudolf, Fritz, Máthé, Bakay, Apatni

Remekül indította a találkozót a hazai csapat, Molnár duplájával négy perc után kettõ volt az elõnyük, amit nem sokkal késõbb Farkas növelt háromra, ezzel pedig kicsit meg is nyugodhattak a piros-kékek. Rosszul tették, hamar jött a BME-válasz Rudolf révén. A Vasas azonban hamar visszatette a háromgólos különbséget a táblára, Smiri talált be. A szünet elõtt megint kieresztettek a hazaiak, és a megnyugtató elõnyük egy gólosra csökkent a félidõig, mivel Fritz után Máthé is betalált, így 4-3-mal fordultak a felek. A második játékrész elején Bakay révén hamar egyenlítettek is az egyetemisták. Ezt követõen sokáig 4-4 volt az eredmény, három perccel a vége elõtt azonban Apatini góljával elõször megszerezte a vezetést a BME a találkozón. A három pontot azonban nem tudták hazavinni, mert egy perccel a vége elõtt Fritz kiállítását követõen emberelõnybe kerültek a hazaiak, ami után Szalay egalizált, így pontosztozkodás lett a vége. A döntetlen igazából egyik csapatnak sem volt jó, a Vasas harmadik helyen áll két ponttal, a BME a negyediken eggyel.

Kántor Barnabás

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink