Élre állt az UTE, parádés Nagykanizsa győzelem
2023.11.14 | 13:54
Élre állt az UTE, parádés Nagykanizsa győzelem

Az alapszakasz első körének utolsó fordulóját rendezték a férfi NBII-ben. Nyugaton a vendégcsapatok közül csak a Dunaújváros örülhetett, a többi négy mérkőzésen hazai siker született, amiből talán csak a Kanizsáé mondható bravúrnak. Az élmezőny igen sűrű, hiszen a három dobogósnak ugyanannyi pontja van, igaz a TF eggyel kevesebb meccset játszott.

 

TFSE-11TEAMSPORTS - ELTE-BEAC 6-0 (3-0)
A tabella alapján rangadónak tűnt a mérkőzés, de végül elég egyoldalú lett. A hazaiak legutóbb megbotlottak a Szent István vendégeként, amit ezúttal szerettek volna kijavítani. A visszatérő Petroff vezérletével ez sikerült is. Az együttes gólfelelőse az első félidőben kétszer is beköszönt, így ennek is köszönhetően három góllal vezettek, amit fordulás után tovább tudtak növelni. Az ELTE ezúttal képtelen volt betalálni, így esélye sem volt a pontszerzésre, amivel lecsúszott a dobogóról is.

NAGYKANIZSAI FUTSAL KLUB - HALADÁS VSE II 5-4 (2-3)
Kiváló formában érkezett a Hali a mérkőzésre, hiszen elmúlt öt meccsét egyaránt megnyerte, ráadásul akadtak visszajátszóik is, így ők számítottak a favoritnak. Sokáig úgy is tűnt, hogy érvényesül a papírforma, mert Herique vezérletével egészen a hajráig két góllal vezettek. A Kanizsa hiába volt emberelőnyben is, nem tudott élni vele és sokáig csak kapufákig jutottak. A jég a lehető legjobbkor tört meg. A vendéglátó a két gólos hátrányban sem állt át vészkapus játékra és utólag kiderült, hogy jó döntés volt, mert fölényük az utolsó percekben góllá érett. Bő két perccel volt hátra, mikor jött a szépítő találat, majd egy percen belül az egyenlítés is. Gyurcsányiék ráadásul nem elégedtek meg az egy ponttal, és tovább rohamoztak és az utolsó pillanatokban a győztes gólt is megszerezték, amivel igen értékes három pontot szereztek egy izgalmas, színvonalas meccsen és elérhető közelségbe került a felsőház.

TIHANYI FC - WPC MEISTER—ÉRD-SZISE 4-1( 1-1)
Alsóházi rangadót rendeztek Tihanyban, ahol a sereghajtó fogadta az előtte állót. A vendég érdiek kezdték jobban a mérkőzést, hamar megszerezték a vezetést, de mint utóbb kiderült, ezzel el is lőtték minden puskaporukat. A folytatásban minden helyzetet kihagytak, ami meg is bosszulta magát. A tihanyiak szünetig egyenlítettek, majd a fordulás után a maguk javára fordították az eredményt és otthon tartották a három pontot, amivel helyet cserélt a két együttes a tabellán.

MAD DOGS-VIADUKT SE - DUNAÚJVÁROS FUTSAL 2-5 (1-3)
A szezon előtt azt gondolta volna az ember, hogy ebben a párosításban a hazaiak számítanak majd az esélyesnek, de az eddigi eredmények alapján ez fordítva történt. Az újvárosiak remekül szerepelnek idén, míg a hazaiak messze elmaradtak a várakozástól. Ezek ismeretében nem volt meglepő, hogy a vendégcsapat hamar két gólos előnyre tett szert. Erre még Fischer révén válaszolni tudott a házigazda, de a folytatásban is a Dunaújváros akarata érvényesült és újabb gólokat szerezve magabiztosan nyertek és a dobogón állnak azonos pontszámmal a listavezetővel.

UTE - ASTERIX SC ÉRD 15-3 (6-0)
Az érdiek ebben a szezonban okoztak már több meglepetést, így az UTE sem mehetett előzetesen biztosra. Viszont hamar kiderült, hogy ezúttal biztosan elmarad a bravúr, mivel a hazaiak néhány perc alatt több gólos előnyre tettek szert. A vendégek ezen az estén megközelíteni sem tudták eddigi teljesítményüket, így a folytatásban is könnyedén szereztek gólokat a lila-fehérek. A hazaiaknál Kasza és Kenderesi is mesternégyesig jutott, míg az együttes összesen 15 gólig. Az újpestiek ezzel a nagyarányú győzelemmel átvették a vezetést nyugaton.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

2024.09.06. DEAC-Haladás VSE /NB I. 4. forduló/
2024.09.07 | 07:59

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.08.18 | 14:09
2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
Támogatóink

Partnereink