Életben maradtak a Káta reményei!
2014.04.08 | 00:00
Életben maradtak a Káta reményei!


KINCSEM LOVASPARK NAGYKÁTA - RUBEOLA FC CSÖMÖR 6-3 (1-2)
Nagykáta, 100 nézõ
Játékvezetõk:
Farkas B., Solymosi, Richter

Nagykáta: Hauer - Vörös, Balazsin, Lovasi, Fülöp
Cserék: Besenyei, Tóth, Érsek, Mészáros
Vezetõedzõ: Machalek Attila

Csömör: Varsányi - Nagy R., Zoufal, Jenei, Horváth B.
Cserék: Horváth G. - Tõsér, Kurucz, Schrancz, Tihanyi, Vadászi, smeló
Vezetõedzõ: Balogh István

Sárga lap: Mészáros illetve Horváth B., Tõsér

Piros lap: Kurucz (gólvonalon kézzel beleütött a labdába)

Gólszerzõk: Fülöp (3), Tóth (2), Balazsin illetve Tihanyi, Smeló, Jenei

Igazi kiesési rangadót rendeztek hétfõ este Nagykátán, ahol a hazaiak számára az utolsó utáni szalmaszál volt a csömör elleni találkozó. Vörösék úgy vághattak neki a találkozónak, hogy ha nem nyernek, akkor minden esélyük elszáll, hogy utolérjék riválisukat és elkerüljék az egyenes kiesést.
Ennek megfelelõen kezdtek a hazaiak. Keményen letámadtak és próbáltak már az ellenfél térfelén labdát szerezni, ami jól is mûködött, hiszen a csömöriek nem tudták megtartani a labdát, így folyamatosan támadhatott a Káta, de hiába alakítottak ki nagyobb helyzeteket, vagy elpuskázták, vagy a vendégek fiatal hálóõre remekelt. Ahogy telt az idõ, egyre jobban érett a Kincsemesek találata, de végül a vendégek szereztek vezetést, egy gyors kontra végén. A Rubi a gól után kissé megnyugodott, és kiegyenlítettebb lett a mérkõzés, majd egy újabb gyors kontrát követõen megduplázták elõnyüket, így a Nagykáta ismét szaladhatott az eredmény után az elmúlt meccsekhez hasonlóan. A szépítésre egészen a hajráig kellett várni, ekkor egy 10 méterest sikerült gólra váltani, így minimális Csömör elõnnyel mehettek szünetre a csapatok.
A hazai szurkolók azzal a statisztikával nyugtatták magukat, hogy elmúlt hét bajnokijukon egyaránt megnyerték a második félidõt, és ha ez a sorozat most sem szakad meg, akkor már nagy baj nem történhet.
A fordulás után a játék képe nem változott. A hazaiak rohamoztak, a vendégek kontrázni próbáltak. Akadtak lehetõségek mind a két oldalon, de rendre kimaradtak, majd a játékrész közepén megszakadt a gólcsend, a vendéglátók egyenlítésének köszönhetõen. A Kátának az egalizálás igazi görcsoldóként hatott, hiszen a következõ percekben háromszor is beköszöntek, megnyugtató elõnyre szert téve. A vendégeknek lehetõségük adódott volna a felzárkózásra, de a kisbüntetõt Hauer kivédte. A találkozó a 38. percben dõlt el végérvényesen. Mészáros cselezett ki mindenkit, majd lövésébe a gólvonalon fekvõ Kurucz ütött bele kézzel mezõnyjátékosként, amiért õ pirosat, csapata büntetõt kapott. A hatméterest Fülöp váltotta gólra, amivel mesterhármast jegyzett. A legvégén még a vendégek egy kisbüntetõbõl szépítettek, de ez nem befolyásolta a mérkõzés végkimenetelét.
A Káta jobban akarta a gyõzelmet. Motiváltabban és eredményesebben játszott, így teljesen megérdemelten nyert, amivel hat pontra csökkentette a hátrányát a Rubeolával szemben, ami a hátralévõ öt meccsen nem tûnik ledolgozhatatlannak, igaz ehhez bravúrokra van szükség.

Balogh István: - Lélektelen játékunknál csak motiválatlanságunk volt nagyobb. Gratulálok az ellenfélnek.

Machalek Attila: - Ez a mérkõzés is az elmúlt hetekhez hasonlóan volt. Jól játszottunk, de míg mi kihagytuk a helyzeteket, ellenfelünk berúgta, így ismét több gólos hátrányba kerültünk. Szerencsére a második félidõben már értékesíteni tudtuk a lehetõségeket és végre nem rontottuk el a hajrát sem, így be tudtuk gyûjteni a három pontot. A gyõzelmünket együttesünk elnökének ajánljuk, mielõbbi gyógyulásához!

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink