Egy meccset játszott, mégis négy ponttal többje van a Kistarcsának
2020.12.03 | 15:54
Egy meccset játszott, mégis négy ponttal többje van a Kistarcsának

Az NB II Keleti csoportjában előrehozott rangadón ikszelt a Kistarcsa és a Kincsem, a listavezető azonban még három pontot begyűjtött a héten. A 11. fordulóból három meccset elhalasztottak, a kettőből, amit lejátszottak, az egyiken a Maglód nagyot ugrott szoros sikerével, míg a másikon a kiesés ellen menekülők közül a Nyírség örülhetett – nem is akármilyen győzelemnek. Jöjjenek a részletek!

 10. FORDULÓ

KARTAL SE – KISTARCSAI VSC 0-3 – JÁTÉK NÉLKÜL

A 10. fordulóból elhalasztották ezt a meccset, de az MLSZ a Kistarcsa javára írta jóvá a három pontot. Részletek itt!

  1. FORDULÓ

NYÍRBÁTOR – MAGLÓD 2-3 (2-2)
Gól:
Pálvölgyi, Katona, ill. Papp, Simon (2)

A legutóbb hatalmas zakót kapó Nyírbátor ezúttal is rosszul kezdett, hét perc alatt kétgólos hátrányba került, Papp Richárd és Simon Zsolt vette be a kapuját. Hamar jött azonban Pálvölgyi Balázs és Katona György válasza, így a szünetre már döntetlennel mentek a felek. A második félidő elején Simon újra eredményes volt, és újabb gól már nem esett, így a Maglód a második helyre ugrott (igaz, az üldözőknek elmaradtak meccsei), míg a Nyírbátor a nyolcadik, de vesztett pontok tekintetében ugyanúgy áll, mint hétfői ellenfele.

MEAFC-MISKOLC – USE NYÍRSÉG 3-10 (0-5)
Gól:
Mészáros, Hadházi, Varga, ill. Szilágyi (4), Bun, Timkó (öngól), Gömze (2), Dajka, Daróczi

Mindkét csapat csupán egy-egy meccsen szerzett pontot eddig a szezonban, így abban reménykedett, hogy a másik rossz helyzetben lévő csapat ellen tud javítani. Ez a vendégeknek sikerült, akik Szilágyi Ákos két, Bun Roland és Gömze Antal egy-egy találatával, valamint Timkó István öngóljával már a szünetre eldöntötték a meccset. A második félidőben ettől függetlenül ugyanúgy öt gólt szereztek, Szilágyi mesternégyesig, Gömze dupláig jutott, de Dajka László és Daróczi Patrik is eredményes volt. Mészáros Balázs, Hadházi Sándor és Varga László találata csak a szépítéshez volt elég, a Miskolc így már nagy bajban, az első kör végén csupán egy ponttal áll, míg a Nyírség hattal, és erőt meríthet ebből a sikerből, de még így is nagy a lemaradása a többiekhez képest.

  1. FORDULÓ

KISTARCSA – KINCSEM FUTSAL 6-6 (3-4)
Gól:
Barabás (2), Méhes (2), Besnyő, Dolhai, ill. Vörös (2), Laczkó M. (2), Ficsor, Laczkó G.

Mindkét csapatnak elmaradt volna a meccse, így előre hozta egymás elleni találkozóját. A Kistarcsa a zöld asztal mellől kapott három pontot, így magabiztosabb lett az előnye az élen, míg a Kincsem remek formában várta a találkozót, négy győztes meccs után, a harmadik helyről. Ennek megfelelően kiváló mérkőzést játszottak a felek, öt perc alatt háromgólos előnybe kerültek a vendégek Vörös Péter, Laczkó Milán és Ficsord Richárd találatával. A hazaiak felálltak a padlóról, Barabás Ádám és Méhes Pál révén szépítettek, majd Laczkó Gergő talált be, a szünet előtt viszont Méhes visszahozta az egygólos különbséget. A második félidő elején Besnyő Dániel már egyenlített, de a góllövőlistát vezető Laczkó Milán visszaszerezte a vezetést a Kincsemnek. Öt perccel később Barabás egalizált, majd Vörös Péter találatával újra vezettek a vendégek, ám az utolsó percben Dolhai Gergő megmentett egy pontot. A Kistarcsa maradt az első, a Kincsem a harmadik.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink