Egy-egy gól, egy-egy pont a Népligetben
2022.10.25 | 17:57
Egy-egy gól, egy-egy pont a Népligetben

Legutóbbi hazai meccsén is rangadót játszott a TFSE, amit sikerrel vívott meg az UTE ellen, és most egy újabb komoly összecsapás várt rájuk. A Mad Dogs úgy érkezett a mérkőzésre, hogy győzelem esetén az élre állhat. Hiányzók akadtak mind a két oldalon, de a csapat meghatározó része mindkét együttesnél rendelkezésre állt, így minden adott volt egy jó meccsre.

Nem sokáig ismerkedtek a felek és hamar egymásnak estek, így jó iramban indult a találkozó. Azért mind a két csapat kevés kockázatot vállalt fel támadásban, így a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A találkozó első félidöje kissé hullámzó volt. Hol az egyetemisták voltak fölényben, hol a vendégek, de a nagyobb lehetőségek a házigazdák előtt adódtak, de nem sikerült betalálni. A szünetig végül nem született gól, így a döntés a második játékrészre maradt.

A fordulás után a Mad Dogs játszott némi fölényben és inkább nekik akadtak lehetőségeik. Ahogy telt az idő, úgy tűnt, hogy kezdenek elfáradni a hazaiak, és több hibával játszottak, de ennek ellenére a vendégek gyűjtötték a szabálytalanságokat. A Mad Dogs egyre közelebb került a gólszerzéshez, de volt, hogy a kapufa mentett, vagy a hazai kapus védett remekül. Ahogy a hajrához értünk, a Mad Dogs egy piros lapot, míg a TF egy 10 méterest kérhetett számon a játékvezetőkön. Már csak három perc volt hátra, mikor megszületett az első találat. A hazaiak jutottak jogos kisbüntetőhöz, amit Fehér Dániel váltott gólra, így náluk volt az előny. A vendégek sokat nem gondolkodtak, időt kértek és rögtön átálltak vészkapus játékra. Az öt a négy aztán rögtön meghozta az eredményt, az első támadásból egalizáltak. Roni hozta remek helyzetbe a fiatal Kókait, aki közelről remekül passzolt a hosszú sarokba. Az utolsó két percben több gól nem esett, így az eredmény nem változott, maradt a döntetlen.

Az első félidőben az egyetemisták domináltak, de a fordulás után nagy lehetőségeket szalasztott el a Mad Dogs. A játék képe alapján a döntetlen igazságosnak mondható, egy sportszerű összecsapáson, aminek a legjobb az UTE örülhetett veresége ellenére.


TFSE-BESTRONG – MAD DOGS FUTSAL 1-1 (0-0)
Népliget, 100 néző
Játékvezetők: Karsai, Bluim, Vass-Vámosi

TFSE: Nagyistván – Hegyi, Petroff, Fehér K., Fehér D.
Cserék: Kardos – Bagoly, Papp, Nemes, Gregus, Sági, Szűcs, Fritz, Modarresi
Vezetőedző: Póta Balázs

Mad Dogs: Trauber – Huszty, Roni, Cseri, Barabás
Cserék: Kenéz – Könczey, Romhányi, Bartucz, Kókai, Balogh
Játékos edző: Roni Ribeiro

Sárga lap: Nemes illetve Huszty, Romhányi

Gólszerzők: Fehér D. (38’) Illetve Kókai (38’)


Póta Balázs, TFSE: - Igazi rangadót játszottunk tegnap este, tudtuk, hogy nagyon koncentráltnak és fegyelmezettnek kell maradnunk végig, hiszen az ellenfelünk csapatát sokat megélt , rutinos játékosok alkotják. Érdekes összecsapás volt, két különböző stílusú együttes találkozott, mindketten a kivárásra játszottunk és a sokáig gólnélküli találkozót, az utolsó percek törték meg egy gyors gólváltással, amely után kialakult a végeredmény egy igazságos döntetlen. Büszke vagyok a srácainkra, felnőttek a feladathoz és teljes erőbedobással harcoltak végig, ami most egy pontra volt elég, nagy dolog, hogy továbbra is veretlenek vagyunk és nyugodtan tudunk készülni a bajnokság folytatására. Gratulálunk az ellenfelünknek, férfias küzdelem volt! Köszönjük a kilátogató szurkolóinknak a buzdítást, sokat jelentett nekünk, dolgozunk tovább!

Roni Riberio, Mad Dogs: - Listavezetőkhöz méltó, kiélezett, ki-ki mérkőzést játszottunk tegnap este a Népligetben a TF vendégeként. Egy óvatos, egymás tudását méregető, gólnélküli első félidő után, a második játékrészre támadási kedvben gazdagabban érkeztek vissza a játékosok. Őrült tempóban gyűltek a faultok, ennek eredményeként a TF jutott büntetőhöz a mérkőzés hajrájában. Martin kapus ugyan eltalálta az irányt, de értékesítették azt. Gyors reakcióval 5 a 4-re váltottunk, és azonnal válaszoltunk egy szépen kidolgozott akció góllal. Nagyon sok helyzetünk maradt ki, a kapu előtt nem voltunk igazán élesek, ezen javítanunk kell, és persze éreztük hiányát sérültjeinknek is. Büszke vagyok a csapatra, minden kilátogató szurkoló, érdeklődő jó mérkőzést láthatott.

Fotó: TFSE Futsal Facebook / Borhi Mihály

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink