Edzői szemmel a férfi elődöntők
2022.05.07 | 10:16
Edzői szemmel a férfi elődöntők

A szombati elődöntőkkel kapcsolatban már megkérdeztük a csapatok játékosait, hogyan látják az esélyeket, hogyan vélekednek. Most megkérdeztük az edzőket, mit várnak csapatuktól a hétvégén. Az első összecsapáson a címvédő Veszprém küzd meg a döntőbe kerülésért a Haladás ellen, ami igazi ütközet lesz, mondhatni előrehozott döntő. A másik ágon nagy lehetőség előtt áll a DEAC, hogy története során először kupadöntőt játsszon, de hasonló helyzetben egyszer már a Rubeola megtréfálta őket. A kérdés, most is így lesz, vagy ezúttal érvényesül a papírforma.

Magyar Kupa Final Four
Május 7. szombat, elődöntők:

HALADÁS VSE – VESZPRÉM FUTSAL
16:30 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Zimonyi, Futó, Kiss

Calvo Rodriguez Juan Ramon, Haladás: - Tavaly nem jutottunk be a legjobb négy közé, így idén ezen szerettünk volna javítani, ami sikerült. Kecskeméten szeretnénk a lehető legjobban szerepelni és visszahódítani a kupát. De tudjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen az elődöntőben a legnehezebb ellenfelet kaptuk. Itt nem fog számítani, hogy mi történt az alapszakaszban vagy a rájátszásban, hiszen itt nincs javítási lehetőség. Bízom a játékosaimban, hogy a legjobb formájukat fogják mutatni, és ugyan olyan motiváltak lesznek, mint akár ősszel a nemzetközi kupában. Remélem, hogy sok néző előtt bejutunk a vasárnapi döntőbe, ahol vissza tudjuk hódítani a magyar kupát!

Fehér Zsolt, Veszprém: - Ahogy szokták mondani, egy mérkőzésen bármi megtörténhet! Nagyon jó szezont fut a Haladás, erős kerettel rendelkezik, ahol Juanrának megvan a variálási lehetősége! Egyértelmű erősségük a center játék! Az utóbbi két mérkőzést kapott gól nélkül hozta le csapatom, emellett zsinórban 16 gólt szerzett! Bizakodó vagyok és címvédőként ott akarunk lenni a döntőben, amiért mindenki mindent meg is fogunk tenni!

 

RUBEOLA FC – DEAC
18:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Borbás, Tamási, Kakuk

Jenei Ottó, Rubeola: Sokan párhuzamot vonnak az idei és a négy évvel ezelőtti kupamenetelésünk között, de most könnyebb út vezetett a legjobb négybe, ami mindannyiunk közös sikere. A kupaszezont az elmúlt két éves munka jutalmának tekintjük, melyet a futsal ad nekünk, cserébe azért, hogy az alapokhoz visszanyúlva épültünk újra a legkisebbektől egészen a felnőttekig. Azt érezzük, ezt a munkát az egész futsal társadalom elismeri. Sokat teszünk azért klubszinten, hogy újra ilyen neves csapatok között szerepelhessünk. Tudjuk, hogy más kávéház az NB I élcsapatai között lenni, de mi ide vágyunk, és nap mint nap azért dolgozunk, hogy méltó helyére helyezzük vissza a klubot. Tehetséges fiataljainknak remek lehetőség, hogy megtapasztalják milyen szintre kell eljutniuk, míg a rutinosabb játékosainknak az utolsó nagy dobások egyike lehet a hétvége. Szurkolótáborunk és a Rubi család nagyon készül, végre újra megmutathatjuk magunkat a legmagasabb szinten. Az esélyek? Nem törődünk vele, semmi veszíteni valónk nincs. A sportág legnagyobb hazai rendezvényére plusz motiváció sem kell. Ha tudunk, meglepetést okozunk, ha nem sikerül, akkor karaktert, jó képet szeretnénk mutatni!

Elek Gergő, DEAC: - Azt gondolom meg dolgoztunk a szerencsés sorsolásért, nekünk volt a legnehezebb utunk eddig! Betegségek és sérülések nehezítik a felkészülésünket, de úgy gondoljuk, hogy ekkora lehetőséget meg kell ragadni, így aki járó képes lesz szombaton, az ott lesz és mindent megtesz a döntőbe jutásért! Megnéztem a Rubeolát rutinos nb1-es múlttal rendelkező játékosok és tehetséges fiatalok alkotják, jövőre az élvonalban fogunk találkozni velük, tiszteljük őket, de csak a továbbjutás az elfogadható ellenük! S ha ez sikerül, vasárnap egy mérkőzésen bármi megtörténhet! Bízom a kupa-hangulatban és hogy a futsal ünnepe lesz ez a hétvége!

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink