Dunaújvárosi rangadó nyugaton; minden meccs meg lesz tartva keleten?
2021.09.19 | 23:25
Dunaújvárosi rangadó nyugaton; minden meccs meg lesz tartva keleten?

Az NB II Nyugati csoportjában több nagyon izgalmas találkozó vár ránk, és rögtön az egyik legnagyobb rangadóval indul a kör Dunaújvárosban. Keleten sokkal nagyobb kérdés, hogy megrendezik-e az összes találkozót, miután az első fordulóban két meccs is elmaradt. Reméljük, igen. Lássuk a kínálatot!

NYUGATI CSOPORT
Dunaújvárosban rajtol a forduló, ahol az UTE vendégszerepel. Az NB I-ből kiesett csapat és a tavalyi ezüstérmes csatája mindenképp a forduló egyik rangadója lesz. A Dunaújváros egy nagyon erős Haladás II ellen vereséggel indított, a lilák győzelemmel, de abszolút nyitott találkozóra számíthatunk.
Az érdi Treff Sportcsarnokban játssza a Magyar Futsal Akadémia néven induló Cső-Montage az első hazai bajnokiját. A sárvári vereség után a Nagykanizsa ellen győzelemmel rajtoló PEAC-ot fogadják, és biztosan szeretnék megszerezni első győzelmüket, de nem lesz könnyű a feladatuk.
A szezont egy iksszel indító REAC a vereséggel rajtoló Tihanyt fogadja, teljesen nyitott mérkőzésre számíthatunk. A két csapat sok nagy csatát megvívott már egymással, az előző idényben például az utolsó körökben előzték meg a rákospalotaiak a Balaton-partiakat, úgyhogy már csak ezért is nagyon javítanának a vendégek.
Két, győzelemmel rajtoló együttes csap össze az ELTE – Haladás II meccsen. A mostani vendégek az első találkozójukon gyakorlatilag NB I-es sorral kezdtek, ha ez a továbbiakban is így lesz, nemcsak az ELTE, gyakorlatilag bármelyik ellenfél az esélytelenebbnek számít majd a párharcok során.
Nagykanizsára utazik a BAK-Maximo, ilyen hosszabb vidéki túráknál mindig kérdés, mennyi hiányzója van egy csapatnak, de a hazaiak sem lesznek teljes együttessel a sérültjeik miatt. Gergály Gyula két góllal, de vereséggel debütált a Kanizsában, most hazai pályán már nyerni is szeretne, ráadásul a nézők is visszatérhetnek, ez mindenképpen jót tesz majd a találkozónak.
Az UTE-tól elszenvedett vereség után javítana a Szigetszentmiklós, de ez nehéz feladat lesz, mert a vendég Sárvár már az első körben jelezte teljesítményével, nem a kiesés ellen harcolni jött az NB II-be, és nyert is. Nehéz még tippelni, de már most is jobban körvonalazódnak az erőviszonyok, mint a rajt előtt, és jövő héten még eggyel előrébb leszünk.

KELETI CSOPORT
Miután két meccs is elmaradt az első körben, keleten leginkább abban reménykedünk, hogy teljes fordulót rendeznek. Az első körben otthon maradó Nyírség most hazai pályán játszik a Csenger ellen ikszelő Gyöngyössel, a vendégek a találkozó esélyesei.
A Csenger pedig otthon játszik, az újonc DAFC-ot fogadja, amely az első körben kikapott a Kincsemtől. Most idegenben még nehezebb feladata lesz, hazai sikert várunk. Csakúgy, mint a Kincsem–Mád meccsen, várhatóan a hazaiak megszerzik szezonbeli második győzelmüket is, a vendégek idegenben az előző években mindig gyengébben teljesítenek.
A mádi győzelemmel indító Maglód egy szintén sikerrel rajtoló csapatot, a Nyíregyházát fogadja. A vendégek a Miskolcot győzték le, most azonban jóval nehezebb feladatuk lesz a bajnokaspiráns otthonában.
A vereséggel rajtoló Miskolc a játék nélkül három pontot szerző Nyírbátort fogadja. Az előző idény két alsóházas csapat mérkőzése szorosnak ígérkezik, de a vendégek talán némileg esélyesebbek.
A forduló utolsó találkozójánál pedig tényleg az a legnagyobb kérdés, hogy megrendezik-e, a Bodon Péter FC az első körben nem állt ki, most a szintén meccs nélkül maradó Rubeolát fogadják, akik nagyon remélik, hogy nem kell újabb egy hetet várniuk a rajtra. Ha lesz meccs, a vendégek az esélyesek.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT
19:00 Dunaújváros – UTE, Dunaújvárosi Egyetem
19:30 Magyar Futsal Akadémia – PEAC, Treff Sportcsarnok (Érd)
19:30 REAC – Tihany, Csömöri Sportcsarnok
20:00 ELTE – Haladás II, BEAC Sporttelep
20:00 Nagykanizsa – BAK-Maximo, Zsigmondy Sportcsarnok
20:30 Szigetszentmiklós – Sárvár, ÁJTI Sport-és Rendezvénycsarnok

KELETI CSOPORT
19:00 Nyírség – Gyöngyös, Újfehértó Szegedi Károly Sport-és Szabadidőközpont
19:00 Csenger – DAFC Szeged, Csengeri Sportcsarnok
19:30 Kincsem – Mád, Tápiószentmártoni Sportcsarnok
20:30 Maglód – Nyíregyháza, Gyömrői Sportcsarnok
20:30 Miskolc – Nyírbátor, Miskolci Egyetemi Körcsarnok
21:00 Bodon FC – Rubeola, Ózdi Városi Sportcsarnok

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink