Dunakeszi Bravúr Csengerben
2024.10.09 | 17:02
Dunakeszi Bravúr Csengerben

A forduló meglepetését a Keszi szolgáltatta, akik nyerni tudtak Csengerben, egy találat híján egy 20 gólos mérkőzésen. A Maglód nagy csatában nyert Gyöngyösön, míg a többiek hozták a kötelezőt otthon. Könnyedén nyert a Földvár, a Nyírség, és a Kincsem is.

NBII Keleti csoport, 4. forduló:

NYÍRSÉG FC - NNC FROGSZ FUTSAL CLUB 7-2 (3-1)
Elég szűk kerettel utaztak a vendégek a mérkőzésre, így nehéz volt elképzelni, hogy esélyük lesz a pontszerzésre. Mint utóbb kiderült, az első félidő közepéig tudták tartani a lépést a Nyírséggel, utána a hazaiak fölénye gólokban is megmutatkozott. Szüetben még csak két gólos volt a különbség, de a fordulás után hamar újabb gólokat szereztek a vendéglátók, így már csak formalitás volt a hátralévő idő.

 

TISZAFÖLDVÁR SE - MEAFC-MISKOLC 7-2 (4-1)
A Miskolc az esélytelenek nyugalmával érkezett, hiszen pont nélkül állt a tabellán. Ennek ellenére megszerezték a vezetést, de ezzel minden puskaporukat ellőtték. A Földvár hamar egalizált, majd elkezdte a gólgyártást és szünetre lerendezte a meccset. A fordulás után csak a különbség volt a kérdés, és végül hét gólig meg sem álltak a hazaiak. Ráadásul a Csenger botlásával a Tiszaföldvár az élre állt, míg a miskolciak továbbra is sereghajtók.


CSENGER FUTSAL - VS DUNAKESZI 7-12 (3-4)
Potyogtak a gólok Csengerben, igaz nem olyan arányban, ahogy a hazai szurkolók szerették volna. Hiába számított a Szilágyi-legénység az esélyesnek, a jól játszó vendégek remekül használták ki a helyzeteiket, amivel elhúztak három góllal. A vendéglátó hiába kapaszkodott, egyenlítenie egyszer sem sikerült, mert a Keszinek mindig volt válasza. A második félidőben mindent egy lapra feltéve támadott a Csenger, de ezúttal nem tudták ledolgozni a hátrányukat, így a Dunakeszi nagyobb arányban tudott diadalmaskodni, és értékes három ponttal gazdagodott. A Csenger ezzel elveszítette hibátlan mérlegét és az első helyről visszacsúszott a harmadikra, míg a Keszi fellépett az előkelő negyedikre.


ESC-DKV INDUSTRY KFT - MAGLÓDI TC 1-2 (0-0)
Mind a két csapat jól kezdte a szezont, de utána jött egy megtorpanás, így ráfért mind a két oldalra a javítás. Küzdöttek az együttesek, helyzeteket is kialakítottak, de gól több int 30 percig nem született. A jeget a Maglód törte meg, akik megszerezték a vezetést, amit jól őrzött. A Gyöngyös mindent megpróbált az egyenlítésért, de az utolsó percben egy újabb vendéggól eldöntötte a meccset, hiába szerzett gólt a vendéglátó az utolsó pillanatokban.

 

KINCSEM LOVASPARK FUTSAL - KOLORCITY KAZINCBARCIKA-PSE 4-1 (1-0)
Tápiószentmártonban nem mindennapi mérkőzést rendeztek, hiszen a hazaiaknál két 16 éves játékos is debütált, a csapatkapitány, Vörös Péter fiai, akik mellett testvére és annak a fiai is pályára lépett, így a kezdőben öt Vörös szerepelt. Ennek apropóján megtelt a csarnok, így jó hangulatban indult a találkozó. A hazaiak domináltak, és a vezetést is megszerezték a debütáló Vörös Barna révén és mivel több gól nem esett szünetig, 1-0-ás eredménnyel fordultak a csapatok. A vendégek némi meglepetésre hamar egyenlítettetek, így indulhatott minden elölről. Azonban a folytatásban a Kincsemesek nagyobb sebességre kapcsoltak és szép gólokat szerezve eldöntötték a meccset, a jól küzdő barcikaiak ellen.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Hungary - Norway, Futsal World Cup qualification
2024.10.16 | 10:13
Aramis SE - DEAC (2024.10.11, stream)
2024.10.11 | 17:09

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.10.16 | 10:08
Női válogatott
2024.10.12 | 09:46
2024.10.06 | 20:15
2024.10.05 | 19:00
2024.09.13 | 13:00
Női válogatott
2024.08.18 | 14:09
Támogatóink

Partnereink