Dunaferr – Veszprém rangadó Újvárosban!
2018.10.01 | 09:43
Dunaferr – Veszprém rangadó Újvárosban! A Visegrádi Négyek torna miatti szünet után folytatódik a bajnokság. A fordulónak két rangadója is lenne, de az MVFC Bajnokok Ligája szereplés miatt elhalasztódik a Haladás elleni meccsük. Igy "csak" a Dunaújváros-Veszprémre fókuszálhatunk. Rövid kihagyás után ismét találkozik a két alapító tag a Rubeola és az Aramis.   DERBECENI EGYETEMI AC – BME-BT FC 18:00 Debrecen, Egyetemi Sportcsarnok A két csapat eredetileg a fővárosban találkozott volna, de csarnok probléma miatt felcserélték a pályaválasztói jogot. Ez a Csernai alakulatnak nem biztos, hogy jól jött, hiszen égető szüksége lenne a pontokra, amit talán hazai környezetben könnyebben tudott volna megszerezni. Az eddigi három forduló alatt az Aramison kívül már csak a BME nem szerzett pontot. Ami a DEAC-t illeti, eddig egy olyan meccsük volt, ahol kötelező volt a győzelem, és nem is hibáztak Elek Gergő fiai. Hazai pályán most is ők az esélyesek, és a három pont esetén stabilizálhatják magukat a középmezőnyben.

 ww

  RUBEOLA FC CSÖMÖR – ARAMIS SE 18:15 Csömör, Városi Sportcsarnok A két nagymúltú csapat találkozik ismét az élvonalban, ahol számtalan csatát vívtak egymással. A Rubi eddig két értékes pontot szerzett eddig, és várat magára az első győzelme. Erre megvan most az esélye, a pont nélkül álló Aramis ellen, de ez nem ígérkezik könnyűnek. A nagy kérdés, hogy a budaörsiek milyen összetételben tudnak elutazni a meccsre. Amennyiben Frank mester rendelkezésére állnak a meghatározó játékosok, megtörhet a rossz sorozatuk, de ellenkező esteben a Csömör megszerezheti első sikerét. A telt ház és a jó hangulat garantált, érdemes kilátogatni a Major úti csarnokba.   DUNAFERR DUE DUTRADE FC – FUTSAL CLUB VESZPRÉM 19:00 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok A forduló rangadóját rendezik Újvárosban. A vendégek egyelőre őrzik hibátlan mérlegüket, igaz, eddig még nem kellett elhagyniuk Veszprémet, így ez lesz az első idegenbeli meccsük, ami rögtön egy kiélezett összecsapás lesz. Az Újváros már túl van hazai környezetben egy rangadón, ahol sokáig vezetett a Haladás ellen, de végül a szombathelyieké lett a három pont.  A nagyobb nyomás a hazaiakon van, akik ha szeretnék tartani a lépést az élen állókkal, mindenképpen nyerniük kellene, ellenben leszakadhatnak. A mostani bajnoki szünetben volt ideje a Dunaferrnek készülni a találkozóra, ami nem mondható el az ellenfelükről. A Veszprémből a mester és hat játékos is a válogatottal volt, így elég foghíjasan edzettek az elmúlt héten. Az esélyeket elég nehéz megítélni, abszolút háromesélyes a mérkőzés, ez igazi erőfelmérő lehet a vendégeknek, hogy hol tartanak valójában.

 1

  SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL – NYÍRGYULAJ KSE 20:30 Szigetszentmiklós, ÁJTI sport és rendezvénycsarnok Jelenleg mind a két csapat a középmezőnyben áll, ami inkább a hazaiak részéről némi meglepetés. Most ismét egy olyan mérkőzés következik a számukra, ahol úgy gondolhatják, hogy van esély újabb pontot, pontokat szerezni. A Miklósnak eddig egy hazai meccse volt, amit sikerrel vett a BME ellen, és abban bízik a Haffner alakulat, hogy most is valami hasonló lesz. Persze ehhez a Nyírgyulajnak is lesz egy-két szava. Angyalosék nem kezdték rosszul a szezont, hozták az Aramis elleni otthoni meccset, majd pontot szereztek Csömörön, így négy egységet gyűjtöttek összesen. Most számukra egy olyan összecsapás jön, ahol talán kötelező a győzelem, legalábbis ha szeretnének továbbra is a középmezőnyben vagy kicsit előrébb szerepelni. A hazai pálya a Miklós mellett szól, a rutin a Nyírgyulaj mellett.   MVFC BERETTYÓÚJFALU – KÚTHÁZ HALDÁS VSE A találkozót a Mezei-Vill BL szereplése miatt december közepére halasztották.  
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink