Döntőben a címvédő
2014.03.08 | 00:00
Döntőben a címvédő

1.FUTSAL CLUB VESZPRÉM - RÁBA ETO 2-5 (1-2)
Berettyóújfalu, 500 nézõ
Játékvezetõk:
Kujbus, Varga, Veres, Szuromi,

FCV: Reveland - Finta, Tatai, Boromisza G., Szabadfi
Cserék: Sárdi, Gulyás, Boromisza D., Tar, László, Weisz, Korcsmár
Vezetõedzõ: Madarász János

RÁBA ETO: Matkovics - Lódi, Dróth, Juanra, Peczár
Cserék: Carlinhos, Carlitos, Fabio, Alvarito, Püspök, Bognár, Szûcs, Balázs, Harnisch
Vezetõedzõ: David Madrid Sanchez

Sárga lap: Boromissza G. illetve Alvarito

Gólszerzõk: Boromisza G., Boromisza D. ill. Dróth (2), Lódi, Boromisza G. (öngól), Carlitos

Az elõzetesen jóval esélyesebbnek tartott ETO kezdte visszafogottabban a mérkõzést, ekkor többnyire a Veszprém veszélyeztetett. Az elsõ hét percben mindössze egy veszélyes helyrõl elvégzett gyõri szabadrúgást jegyezhettünk fel, amit Reveland könnyedén védett. A félidõ közepére elmondhattuk, hogy a veszélyesebb támadásokat a Veszprém vezette, nekik voltak nagyobb helyzeteik. Ahogy az lenni szokott azonban, ha az esélytelenebb csapat kihagyja helyzeteit, az megbosszulja magát. A 13. percben Juanra passza után Lódinak már csak az üres kapuba kellett passzolnia (0-1). A játékvezetõk azonban hibáztak ennél a találatnál, mivel a gól elõtt már hatodszorra faultolt a Veszprém, a bírók azonban - tévesen - továbbot intettek, pedig ilyenkor automatikusan kisbüntetõt kellett volna, hogy elvégezzen a címvédõ. Hamar növelhette volna elõnyét az ETO, Reveland kapus azonban több nagy bravúrt is bemutatott. A 18. percben a ziccerben rúgtak fel egy veszprémi játékost a hatos elõtt, a szabadrúgás kombináció végén Boromisza Gábor lõtt nagy gólt (1-1). Nem sokat húzta az idõt azonban a Gyõr és még abban a percben újra megszerezte a vezetést Dróth Zoltán révén (1-2).
A második félidõ rémálomszerûen indult a Veszprém számára, egy gyõri kontra végén a menteni igyekvõ Boromisza Gábor az ellenfélé után a saját kapujába is betalált (1-3). Alig lett vége az elsõ percnek, újra gyõri ellentámadás jött, és ez ismét góllal ért véget, Carlitos helyezett okosan Reveland kapujába (1-4). Nem adta azonban fel a Veszprém, Finta lövését még védte Matkovics, a kipattanót azonban Boromisza Dániel bombázta a hálóba (2-4). A 28. percben ismét Dróth Zoltán villant, aki a labdát szerzõ Fabio okos passza után talált a kapuba (2-5). Hét perccel a vége elõtt kapusát lehozva már nem erõltette tovább a támadást a Gyõr, inkább csak tartotta a labdát. Három perccel a vége elõtt összegyûlt az ötödik veszprémi fault, és nem kellett sokat várni a hatodikra (nem tûnt jogosnak az ítélet), a kisbüntetõt azonban elhibázta Dróth Zoltán. 35 másodperccel a vége elõtt háromgólos hátrányban még lehozta kapusát a Veszprém, de ez gólt már nem hozott. Nem történt meglepetés, a címvédõ hatodszor is bejutott a fináléba, a nagyot küzdõ Veszprém ellen, aki elõtt le a kalappal, hiszen nagyon szépen helytálltak.

Mestermérleg:
 David Madrid Sanchez: - El kell ismernem, a csapatom ma nem nyújtotta azt, amit a korábbi mérkõzéseken láthattunk tõle, de szerencsére ez is elég volt a gyõzelemhez. Ehhez a pályához nem igazán feküdt ez a labda, ráadásul sok hiányzónk, sérültünk volt. Bízunk benne, hogy a holnapi mérkõzésre felépülnek és bõvebb variációs lehetõségem lesz.


Madarász János: - Lehet, hogy elfogult vagyok, de ha itt van az a hiányzó két-három emberem, a mai Gyõr ellen meglepetést érhettünk volna el.  Tudtuk, hogy hat emberrel nagyon nehéz lesz felvennünk a versenyt egy ilyen szintû csapat ellen. A végére nagyon elfáradtunk, de volt tartása a csapatomnak. Úgy érzem, az eredmény ellenére nagyot játszottunk, hihetetlenül büszke vagyok a csapatomra!

 


















 

Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink