Döntetlennel kezdtek a lányok a porecsi tornán
2022.06.21 | 17:30
Döntetlennel kezdtek a lányok a porecsi tornán

A július elején Európa-bajnoki négyes döntőn szereplő női futsalválogatottunk a héten Horvátországban vesz részt egy nemzetközi tornán.

A Frank Tamás vezette női futsalosok július 1-jén a házigazda portugálokkal mérkőznek meg az Európa-bajnoki négyes döntő első mérkőzésén, két nappal később pedig az Eb-aranyért vagy az Eb-bronzért lépnek pályára Portóban.

A felkészülés május végén kezdődött, az elmúlt hetekben egy-két napos edzőtáborokban vettek részt a játékosok, ezekben a napokban pedig a horvátországi Porecben szerepel a csapat egy nemzetközi tornán. Az első játéknapon a svédekkel játszott az együttes, és 1-1-es döntetlent ért el: a skandinávok vezetőgóljára még a szünet előtt válaszoltunk Csepregi Gabriella révén, a fordulás után pedig nem született gól.

– Egy nagyon szervezett és fizikálisan erős csapattal játszottunk. Nem kezdtük jól a meccset, eleinte tompán játszottunk, nem sokat volt nálunk a labda, de szép lassan felvettük a ritmust, és kiegyenlítetté tettük a meccset – értékelt a mérkőzés után Frank Tamás szövetségi edző. – A döntetlen reális eredmény, az első félidő második felétől biztató volt a teljesítményünk, visszaköszöntek az edzésen gyakorolta taktikai elemek, de támadójátékban még javulásra van szükség. Több mint fél év telt el az előző mérkőzésünk óta, ezért még nem is lehetett az igazi a játék, de bízom abban, hogy a következő napokban sikerül jelentősen előrelépnünk.

FOTÓGALÉRIA

Csütörtökön délelőtt a lengyelek ellen lép pályára a csapat.

Magyarország-Svédország 1-1 (1-1) 
Magyarország: Torma Lilla - Tóth Nóra, Horváth Viktória, Fülöp Diána, Krascsenics Csilla
Cserék: Deczki Vanda, Csepregi Gabriella, Fábián Rebeka, Folk Zsuzsanna, Koch Fruzsina, Kota Gabriella, Szalkai Kitti, Vámosi Georgina, Varga Adél.
Edző: Frank Tamás

Gólszerző: Csepregi Gabriella

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.05.31 | 14:15
2023.04.16 | 22:41
2023.04.13 | 09:22
Férfi válogatott
2023.04.12 | 12:15
Támogatóink

Partnereink