Döntetlen a Tiszaföldvár - Csenger rangadón
2023.11.14 | 11:23
Döntetlen a Tiszaföldvár - Csenger rangadón

Az alapszakasz első körének utolsó fordulóját rendezték a férfi NBII-ben. Keleten a vendégcsapatok közül csak a Rubeola örülhetett, igaz a Csenger sem lehet szomorú a földvári egy ponttal, annak ellenére sem , hogy szünetben még hárommal vezetett.

 

TISZAFÖLDVÁR SE - CSENGER FUTSAL 4-4 (1-4)
A játéknap rangadóját Tiszaföldváron rendezték, ahova a Csenger látogatott. A mérkőzés két ellentétes félidőt hozott. Az első játékrészben a Csengeriek domináltak és három gólos előnyre tettek szert és úgy tűnt, övék lesz a három pont. Viszont a második félidőre kiütközött a rövid kispad és a vendéglátók néhány perc alatt ledolgozták tetemes hátrányukat. A hátralévő több mint 10 percben mind a két fél eldönthette volna a találkozót, de újabb gól már nem esett, így igazságosnak mondható döntetlen lett a vége.

AIRNERGY FC - RUBEOLA FC 2-4 (1-2)
Izgalmas meccsre volt kilátás a fővárosban, ahol két felsőházi csapat találkozott. A hazai pálya az Airnergy mellett, de a tabellán elfoglalt helyezés a Rubi mellett szólt. A meccs kiegyenlített játékot hozott, ahol a vendégek mehettek előnnyel szünetre Nagy Roland duplája révén. Fordulás után a Tigrisek hamar megduplázták az előnyt, így a hazaiaknak szaladni kellett az eredmény után, de nem jártak sikerrel. A meccs a hajrában dőlt el végleg, ekkor a negyedik gólját is megszerezte a Rubeola. A Rubi számára a lehető legjobban alakult a Földvár - Csenger találkozó, így mind a két riválison hozott két pontot.

KINCSEM LOVASPARK FUTSAL - GYULAHÁZAI FUTSAL 12-3 (7-3)
A Kincsem volt az összecsapás favoritja, és ez hamar a pályán is beigazolódott. A meccs nagyjából az ötödik percre eldőlt, hiszen ekkor már 4-0 volt az eredményjelzőn. Már ekkor látható volt, hogy a különbség lesz a kérdés. A vendéglátó nem kényelmesedett el és sorra szerezte a gólokat és a hat gólig jutó Nagy Bálint vezérletével kiütötték a Gyulaházát, akik nem túl nagy ellenállást tudtak kifejteni ezen az estén.

VS DUNAKESZI - ENERGIA SC GYÖNGYÖS 6-5 (2-3)
Alsóházi derbire került sor. Mind a két fél látott már szebb napokat és kevesen gondolták a szezon előtt, hogy fél távnál ilyen hátul lesznek a tabellán. A Dunakeszinél ezúttal teljes kerettel tudtak kiállni, ami meg is látszott a csapat játékán és végül az eredményen is. Az első 10 perc gólcsendje után a játékrész második felére felpörgött a találkozó. A Keszi két gólos előnyre tett szert, de a gyöngyösiek szünetig megfordították az állást. A térfélcserét követően megtáltosodtak Póta Balázs fiai és 3 perc alatt három gólt szereztek, így már két góllal ők vezettek. A szezon alatt többször elbuktak hasonló meccseket, de ezúttal sikerült megőrizni egy gólt az előnyökből, és megszerezték idénybeli második győzelmüket.

MEAFC-MISKOLC - NYÍRSÉG FC 3-1 (1-0)
Két olyan együttes találkozott Miskolcon, akik még nem tettek le a felsőházba kerülésről, amihez egy győzelem nagyot segítene. A meccs egy gyors hazai góllal kezdődött, de aztán hosszú gólcsend következett, hiszen közel fél óráig nem esett újabb találat. A második játékrész derekán a Miskolc megduplázta előnyét, így közel került a három ponthoz. A Nyírség a hajrában szépített, amivel éledeztek a remények, de a végén egy újabb hazai gól eldöntötte a találkozót. A Miskolc ezzel a sikerrel megelőzte mostani riválisát, és pontszámban beérte az ötödik Airnergyt.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

2024.09.06. DEAC-Haladás VSE /NB I. 4. forduló/
2024.09.07 | 07:59

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.08.18 | 14:09
2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
Támogatóink

Partnereink