Dobogósok párharca Csengeren az első fordulóban
2017.09.04 | 11:57
Dobogósok párharca Csengeren az első fordulóban A Férfi NB II Keleti csoportban ma négy mérkőzést játszanak az első fordulóban. A helyszínek Csenger, Kecskemét, Budakalász és Gyömrő lesznek. Nézzük sorban a találkozókat és az esélyeket.

1

A tavalyi bajnokság meglepetéscsapata, a Kazincbarcikai Ördögök látogatnak Csengerre, akik bronzérmet szereztek a hazaiak mögött. Kazincbarcikáról Kartalra távozott Csuhai Tibor a klub alapítója, és Féder József edző, amely átmenetileg nehézségeket okozhat a fiatal egyesületnél. Az Ördögök megerősítették keretüket új játékosokkal, név szerint Debreczeni Dávid, Máthé Gergő, Csőke Bence, Titkó Krisztián, Csicsvári Milán kerültek hozzájuk, de a legerősebb igazolás Bessenyei Ferenc személye lehet számukra. Szilágyi Sándor csapata Lengyel Marcellel és Balogh Zsolttal erősödött a tavalyi ezüstérmes gárdához képest. Tavasszal a rájátszásban fölényes 9-3-as győzelmet arattak a csengeriek, most valószínűleg beérnék egy szorosabb győzelemmel is. Szerintünk gólokban, de főleg nézőkben sem lesz hiány a bajnoki nyitányon a gyönyörű Csengeri Sportcsarnokban.

2

Sikeres felkészülés után van a Kecskemét, amely során nagy skalpot is gyűjtöttek, hiszen 4-2-re legyőzték a Dunaújváros gárdáját. Távozók: Gyenes Tamás, Kovács Zsolt, Torbavecz Tamás, Györe Zsölt és Valkai Tamás. Érkezők: Toricska Rajmond, Holecz Péter, Gavula Levente, Csillag Dániel, Tóth Tamás, Gomez Mesa Daniel, Csővári Gábor, Radnóti Máté. Dr. Verpecz Tamás ügyvezető elnök nem kertelt, és a bajnokságban a dobogót jelölte ki, mint elérendő célt. A hírek szerint közeleg a megállapodás a Mercedes KLA-val, amely további merészebb célok kitűzését is lehetővé teszi. A kétszeres magyar bajnok Gödöllő, manapság más célokat kell, hogy kitűzzön maga elé. Baranyai Pál edző szerényen nyilatkozott az idei lehetőségekről. Mivel három meghatározó játékos távozott a klubtól ( Szente Tamás, Nagy Roland és Annus Árpád) és csak saját fiatalokat akarnak beépíteni, ezért a rutinszerzést, és a tisztes helytállást tűzték ki célul.(Gólösszefoglaló a Kecskemét - Dunaújváros edzőmérkőzésről.

3

Zoufal Nándor, edző: - Alaposan kicserélődött a keretünk, hiszen 8-an elmentek, 9 új érkező van! Valóban nagy volt a jövés-menés az öltözőben. Sokan érkeztek különböző helyekről, tehát még kell egy kis idő, hogy én és játékosok is megfelelő képet kapjanak egymásról. - Az biztos, hogy erősebb bajnokság vár ránk. A mezőny felét már ismerjük, de biztos vagyok benne, hogy a tavalyi keleti csapatok is legalább ekkora erőt képviselnek. Valóban nagyrészt olyan játékosok érkeztek, akik már bemutatkoztak az NB I-ben, vagy már sok NB II-es mérkőzés van a lábukban. Ezek azonban csak adatok, nem ez az érdekes, hanem az, hogy mennyire lesznek motiváltak, meg akarják-e mutatni, hogy ők első osztályú játékosok, és oda is vágynak vissza. Igyekszik mindenki megtenni annyit, amennyit tud. Hogy ez mire lesz elég, az majd pár hét múlva kiderül. Célunk a felsőházba kerülés. - Az első fordulóban egy roppant kellemetlen ellenfélre számítok az MVFC II csapatának személyében. Fiatalok, lendületesek, vannak céljaik a futsalban, és most kifejezetten erős első csapatuk van tele külföldiekkel, akiktől nap, mint nap tudnak tanulni. Igyekszünk olyan taktikával pályára lépni, amivel a legnagyobb esélyünk lehet győzni. Ehhez mindenkinek nagyon kell koncentrálni 40 percig. Szitkó Róbert MVFC: Az idei bajnokságban Nagy Pistával együtt edzzük az NB II-es csapatunkat. Igaz, hogy megerősödött a felnőtt csapat kerete, de minimális visszajátszásokat tervezünk a második csapathoz. Az Újpesti mérkőzésen bármi lehet, hiszen a fiataljainkra jellemző, hogy bárkit le tudunk győzni, ha kijön a lépés.  

4

A Gyömrő a hatodik helyen zárta a tavalyi alapszakaszt, és ezzel biztosította a helyét a felsőházi rájátszásban, ahol azonban nem sok babér termett számukra. A szomszédvár Kastélydombtól áttette székhelyét Gallai Attila, de, hogy megerősödött-e a keret annyira, hogy felvegye a versenyt az idén erősebb NB II-es ellenfelekkel, azt kíváncsian várjuk. Mindenesetre a Gyöngyös talán megfelelő rávezetés lesz a nehezebb meccsekre. A korábban szebb napokat megélt Gyöngyös csak visszalépés miatt került be a másodosztályba, de Berkes László szakértelme biztosíték lehet az újbóli sikeres szerepléshez a bajnokság második osztályában.   Pénteken lejátszott mérkőzések: Rubeola FC Csömör - Kincsem Lovaspark SE 6-2 Dunakeszi Kinizsi - Vác Futsal SE 8-5  
Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink