Csupán öt pont a kiesőzóna és a dobogó között nyugaton!
2020.11.08 | 12:12
Csupán öt pont a kiesőzóna és a dobogó között nyugaton!

Az NB II Nyugati csoportjának 8. fordulója előtt a tabellára nézve hihetetlenül sűrű mezőnyt láthatunk: az utolsó előtti BAK-ot és a harmadik REAC-ot kilenc hely, de csupán öt pont választja el egymástól! Két csapat, a Haladás II és a TF elhúzott a mezőnytől, de a többieknek mind van még lehetőségük javítani, és a felsőház felé venni az irányt - így esélyt latolgatnunk is nehéz lesz a következő hetekben.

HALADÁS VSE II – 5 STARS-ÉRDI VSE
18:30
Haladás Sportcsarnok

Nehéz tippelnünk, de azért nem minden találkozón, itt például egyértelműen a hazaiak az esélyesek. A Haladás II továbbra is százszázalékosan vezeti a nyugati csoportot, miközben az Érd még mindig rapszodikus: három győzelem és három vereség a mérlege. Igaz, legutóbb bravúros sikert ért el a PEAC ellen, most azonban még nagyobb meglepetés lenne a pontszerzése.

BAK – SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL
19:45
FTC Faház

Már a bevezetőben is említettük, a BAK visszacsúszott az utolsó előtti helyre, de Temesi Norberték a Nagykanizsa ellen már megmutatták, több van bennük, nagyon közel voltak a győzelemhez, és még van lehetőségük javítani. Most sem lesz könnyebb a feladatuk, az Érdhez hasonlóan három sikeren és három zakón túl lévő Szigetszentmiklóst fogadják. A vendégek azonban négy ponttal jobban állnak, és eggyel kevesebb meccset játszottak eddig, így a papírforma alapján ők a mérkőzés esélyesei.

NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB – HIDEGKÚTI SC
20:00
Zsigmondy Sportcsarnok

A szezont két győzelemmel indító Nagykanizsa egy rossz perióduson van túl, három váratlan vereséget szenvedett el, aztán sokáig a BAK ellen is úgy tűnt, hogy nem szerez pontot, de a végén sikerült egyenlítenie. A Hidegkút viszont továbbra is csak egy győzelemmel áll, az összes többi találkozóját elveszítette. Nagy meglepetés lenne, ha nem lépne vissza a győztes útra a hazai csapat.

PEAC – REAC-SISE
20:00
Lauber Dezső Sportcsarnok

A negyedik a harmadikat fogadja, nem véletlenül van a két csapat ezekben a pozíciókban, de mindketten szenvedtek el váratlan vereségeket az elmúlt időszakban. A pécsiekben benne volt, hogy a Haladás II és a TF nyomába eredjen, erre kikapott Érden. A REAC miután magabiztosan legyőzte az ELTE-t, teljesen váratlanul kikapott az UTE-tól. Egy semleges pályán abszolút háromesélyes lenne a találkozó, de a hazai pálya sokat segíthet a PEAC-nak.

ELTE-BEAC – TIHANYI FC
20:00
BEAC Sporttelep

Az ELTE-ben is abszolút benne volt a potenciál, hogy az élen állókhoz közelítsen, még azután is, hogy a mumus REAC-tól kikapott, de a TF ellen egy nem várt, nagy különbségű zakóba szaladt bele. A Tihany miután nyert Nagykanizsán, kikapott a Szigetszentmiklóstól, igaz, legjobbja, a kilencgólos Csernay Dávid nélkül. A sűrű mezőnyben már sok mindenen nem lepődnénk meg, mégis azért valószínűbb a hazai siker.

UTE – TF SE
20:30
UTE Atlétikai Stadion

Alaposan ránk cáfolt a TF a legutóbb, miután volt néhány szorosabb győzelme, az ELTE-t 9-1-re kiütötte Csernai Gábor csapata. Az UTE is jó kedvűen készülhet a találkozóra, miután bravúros győzelmet ért el a REAC otthonában, ezzel kilépett a kiesőzónából. Mindezek ellenére a tavalyi bajnok, a vendégcsapat a találkozó esélyese.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink