Csömörön valami nagy dolog készül
2008.10.27 | 00:00
Csömörön valami nagy dolog készül

    Goldball RFC Csömör - MVFC Berettyóújfalu   20.30

„Megszabadul-e végre a Csömör a Berttyó-fóbiától?"

Szimcsák Tamás (Goldball RFC Csömör):
Hiába nyertük meg majdnem minden meccsünket, szerintem nem vagyunk csúcsformában. Persze ez elmondható a Mezei-Villrõl is, és mikor verjük meg õket, ha nem most. Nagyon szeretnénk végre megtörni a rossz szériát ellenük. Nehezíti a helyzetünket, hogy vannak sérültjeink is. Nem az a fontos, hogy ismét gólt rúgjak, hanem az, hogy végre verjük már meg a Berettyót. Persze az sem baj, ha az én góljaimmal történik mindez. Azt sem bánnám, ha mindez egy bûn rossz mérkõzésen, 1-0 arányban történne.

Trencsényi János (MVFC-Berettyóújfalu):
Azt gondolom a holnapi találkozóról, hogy nagyon fontos erõfelmérõ lesz a számunkra, hogy hol is tartunk most. Eddig minden meccsünket megnyertünk, de még nem játszottunk igazán erõs csapat ellen. A csömöriek vissza szeretnének vágni, mert tavaly elõlük hódítottuk el a bajnoki címet. Kemény, presztízs mérkõzésre számítunk. Nem tudom, hogy a mi csapatunk mire lesz képes, nyilván mindent meg fogunk tenni a gyõzelem érdekében, de azt mondom, hogy a hazai csapatnak nagyobb az esélye a gyõzelemre. Õk most nagyon jó formában vannak, magabiztosan hozzák a mérkõzéseiket, mi pedig nyögvenyelõsen. Nagyon nagy csatára számítok.


    Gödöllõi Sport Klub - Üllõ FC Csõ-Montage   19.00

„Ki mászik ki a gödörbõl hamarabb?"

Harnisch Ákos (Gödöllõi Sport Klub):
Gyõzelmet várok a csapattól, hogy ott tudjunk maradni a rájátszást jelentõ elsõ nyolc helyen. Vízválasztó mérkõzés lesz, két hasonló képességû csapat játszik egymás ellen. Remélem, hogy összekapjuk magunkat, mert nem igazán megy a csapatnak, beleértve magamat is. Nem ért még össze a brigád, jó edzéseket csinálunk, de fejben még nem tudtuk megszokni az új szisztémát. A tavalyi egyéniesebb játék helyett sokat gyakoroljuk a forgásokat és a rögzített szituációkat is. A Csõt rutinos, jó csapatnak tartom, de szeretnénk õket megfutni, és természetesen legyõzni.

Német Péter (Üllõ FC Csõ-Montage):
Élet-halál kérdése a Gödöllõ elleni találkozó. Nagyon nagy szükségünk van a három pontra, mivel az eddigi mérkõzések nem úgy sikerültek, ahogy azt elterveztük. Reméljük, hogy ha egy szoros mérkõzésen is, de begyûjtjük a három pontot.

Farkas József „Bringa", (a gödöllõiek volt edzõje):
Ma is figyelemmel kisérem a futsalt, a Gödöllõ eredményei különösen.  Nincsenek most jó passzban, de remélem, hogy kijönnek a gödörbõl. Sok sikert kívánok nekik ehhez már a holnapi mérkõzésen is.


    Allianz-FTC - Colorspectrum Aramis   20.15

„Üzentek egymásnak a válogatottak"

Sivák Péter (Colorspectrum Aramis):
Csak a gyõzelem az elfogadható, úgy érzem, hogy a csapat jó formában van. Nagyon várom a mérkõzést, mert valószínûleg sok nézõ elõtt fogunk játszani, ami feldobja az embert. Üzenem Tóth Gyuszinak - válogatott csapattársamnak-, hogy készüljön, mert szeretnék góllal hozzájárulni a gyõzelmünkhöz.  


Tóth Gyula (Allianz-FTC):
Örülök neki, hogy rangadóvá nõtte ki magát a Fradi - Aramis találkozó. Szeretnénk folytatni az ûllõi gyõzelmet és otthon is kiszolgálni a lelkes szurkolóinkat. Én is üzenem Sivák Petinek, hogy ha gólt akar rúgni nagyon nehéz dolga lesz.


    Hírös Futsal Club SE - Legrand-M-Szentes   20.30

„Meghozza-e az elsõ gyõzelmet a Kecskemétnek az alföldi rangadó?"

Kovács Krisztián (Szentes):
Háromesélyes a találkozó, de nekünk talán több az esélyünk, mivel végre tudtunk gyõzni az elmúlt héten. Persze, ha elhisszük magunkról, hogy jók vagyunk akkor meglepetés is érhet bennünket. Természetesen Koncz Zsoltiék is úgy gondolhatják, hogy kit verünk meg, ha nem a Szentest.

Balla Mihály (Kecskemét):
Úgy gondolom, hogy meg kellene szereznünk az elsõ gyõzelmünket, már nagyon régóta készülünk rá, pontosan hét forduló óta. Mindent meg fogunk tenni, hogy ez sikerüljön is. A Szentes hasonló képességû csapat, mint mi, de nekik már sikerült gyõzniük az elõzõ fordulóban. Nehéz mérkõzés lesz, de szeretnénk gyõztesen abszolválni.


    Duna Takarék AFC - Dupont-Fortuna FC   20.20

„Ki nyeri a Kertészek csatáját?"

Kertész Gergõ (Dupont-Fortuna FC):
Nagyon együtt van a csapatunk. Jól elegyedünk, mivel vannak idõsebb, tapasztalt játékosaink és fiatalok is. Az idõsebbek a rutint a fiatalok pedig a lendületet tudják belevinni a közös munkába. Nagyon nehéz és szoros mérkõzést várok, hiszen vidéki fellegvárba kell utaznunk, de képesnek tartom a Dupontot a gyõzelemre. Ez akkor is igaz, ha az Arrabonában nagyon jó futsalosokat láthatunk hétrõl-hétre.

Kertész Balázs (Duna Takarék AFC):
Mindenképpen gyõzelmet szeretnék, még akár gyenge játékkal is, mert az utóbbi idõben hiába játszottunk jól mégsem sikerült nyernünk. Természetesen úgy gondolom, hogy most végre mindkettõ sikerülni fog.





Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink