Csömöri győzelem Üllőn
2008.09.15 | 00:00
Csömöri győzelem Üllőn

    Üllõ FC Csõ-Montage - Goldball RFC Csömör 5-6   

Már az elsõ percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, de aztán úgy tûnt ezzel ellõtte puskaporát, mert jött egy fordulat, s 5-2-re elment a vendég Rubeola. Ezután újra hazai percek a második rész végjátéka elõtt, s feljöttek 5-4-re, szorossá téve az állást. A 38. percben Nyári Gusztáv a Csömör hatodik gólját szerezte, de Szalay Gábor rögtön válaszolt. Ezután gól már nem esett, s gyõzött a vendég társulat.

Tóth Miklós (Üllõ FC Csõ-Montage):
- Egy jobban játszó és jobb csapattól kaptunk ki. A mérkõzés végén a kapuslehozatalunk után egészen jól használtuk ki a lehetõségeinket, és nyílttá tudtuk tenni a mérkõzést. Sajnálatos, hogy az utolsó másodpercekben elszabadultak az indulatok. Nyekita játékvezetõ ugyanis nem torolta meg Ughy Márk hátulról történt súlyos szabálytalanságát az eset súlyának megfelelõen. A mi reklamálásunkat viszont igen.

Somogyi Krisztián (Goldball RFC Csömör):
- Lassan mûvészi szintre emeljük, hogy hogyan csináljunk egy izgalommentes mérkõzésbõl izgalmasat. Szerencsére az amerikai szuperprodukciókkal ellentétben itt nem volt a végén csavar.

A mérkõzés hõse a három gólt szerzõ Szimcsák Tamás volt. Az ügy pikantériája, hogy a Csõbõl érkezett tavaly a Rubeolába.
- Milyen érzés volt a régiek ellen játszani?
Presztízs az embernek a volt csapata ellen játszania, és ezen a mérkõzésen öten voltunk ilyenek. Három gólt rúgni meg egy mérkõzésen természetesen nagy öröm, még akkor is ha mindet spiccel rúgtam. Kaptam is a zríkát a többiektõl rendesen a meccs után. Ilyenkor az embernek még újra megmozgatja a fantáziáját a válogatott tagság, pláne, hogy itthon lesz az EB döntõ 2010-ben.

Egyébként azt mi tesszük hozzá, hogy Szimat pénteken volt 29 éves még csak. Boldog szülinapot, ezt tökéletesen megünnepelte.


    Legrand MetalCom Szentes - Dupont Fortuna FC 1-3   

A 21. percben Takács Márton szerzett vezetést a vendégeknek, melyet a 29. percben egyenlített ki a Szentes. A 33. percben Smiri Elek Norbert, majd a 35. percben Bódog Csaba lõtt újabb vendéggólokat, kialakítva a végeredményt.

Némethy László (Szentes):
- Ennél gyengébben biztosan nem tudunk játszani, bízom abban, hogy erre az évre letudtuk az ilyen teljesítményt. Enerváltan, fáradtan, lomhán mozogtunk, nem tudtunk mit kezdeni a saját hatosáig visszahúzódó Dupont ellen. Sérültjeink közül Puskás és Varga tudta csak vállalni a játékot.

Kis János (Dupont):
- Nulla-nullás félidõ után sikerült vezetést szereznünk, majd a hazaiak egyenlítettek, de rúgtunk még két gólt, így három egyre nyertünk. Lekontráztuk õket, beálltunk védekezni, s a kapusunk is jól védett. Küzdöttünk, voltak szétesett dolgaink, hiszen még nagyon az elején tartunk a munkának. Gyors ellentámadásokból szereztünk két találatot, egyet pedig egy befordulás után, szóval amit elterveztünk az bejött. A Szentes egy fiatal csapat, még most tanulják a futsalt, ezért próbáltunk rutinnal tenni a dolgunkat. Mi az NBII-bõl jöttünk, s az elején nagyon fontos pontokat szerezni, minden egyes pont aranyat ér számunkra. Véleményem szerint, ahogy folyik a bajnokság még jobbak leszünk, még stabilabbak. Ez az indulás erõt ad, bár tudjuk, hogy játékban még messze vagyunk az ideálistól.



    Allianz FTC - Hírös Futsal Club SE 8-2     

Biczi Gábor szintén volt csõ-montis játékos perceivel indult a találkozó, hiszen háromszor mattolta a vendégek kapusát. Mindehhez még Horváth Feri járult hozzá eggyel a játékrész vége elõtt. Kun Gábor a hazaiak góljait szaporította, s jött a váltás, mert a másik oldalon Márics Béla jegyzett két gólt. Ismét Fradi, s Simonyi Gábor, aki szintén mesterhármast ért el.

Kénoszt Ferenc (Allianz FTC):
- Nagyon jó mérkõzést tudtunk játszani a Kecskemét csapatával. Úgy érzem, õk még igazándiból nem játsszák a futsált, õk még a kispályás focit játsszák. Nem rosszul, de még nekik sok fejlõdnivalójuk van. Sajnos a közönségünk nélkül kellett játszanunk, de úgy érzem, hogy emellett is azt tudtuk játszani, amit nekik megpróbálunk majd ugyanilyen jól eladni. Gratulálok mindkét csapatnak a játékhoz.

Koncz Zsolt Hírös Futsal):
- Nagyon sajnálom, hogy vereséget szenvedtünk. Úgy gondolom, hogy a gólkülönbség nem tükrözi a két csapat közti különbséget. Ha visszanézzük a gólokat, akkor láthatjuk, hogy 6gólt rúgattunk az ellenféllel és ha azt a 6-ot leveszem, akkor már 2-2. vagy ha azt nézem, hogy mennyi helyzetet sikerült kidolgoznunk. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de remélem a jövõ héten tudunk javítani.





 

Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink