Bravúros győzelem a Tihanytól; már nincs veretlen keleten!
2020.10.27 | 14:23
Bravúros győzelem a Tihanytól; már nincs veretlen keleten!

Ezen a héten szünet volt az NB II-ben, így lehetőség nyílt az elmaradt mérkőzések pótlására. Nyugaton három, keleten két találkozót rendeztek hétfőn – és született néhány meglepő eredmény.

NYUGATI CSOPORT

NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB – TIHANYI FC 2-3 (1-2)
Gól:
Horváth, Kollár, ill. László (2), Tóth

Az előző szezonban remeklő, ebben az idényben két győzelemmel indító Nagykanizsa a botladozó Tihanyt fogadta, a találkozón egyértelműnek ígérkezett a hazai győzelem. A vendégek azonban László Gábor révén betaláltak a hatodik percben, majd Horváth Elemér egyenlített, de a szünetre is Tihany-előnnyel mentek a felek, Tóth Dániel volt eredményes. A második félidőben László büntetőből is betalált, Kollár Péter gólja így már csak a szépítésre volt elég. A Tihany a bravúros győzelmével megelőzte a Nagykanizsát és feljött a hatodik helyre.

PEAC – UTE 5-4 (2-1)
Gól:
Bartal, Reith (2), Spannenberger, Kungl, ill. Czerman, Gáspár, Zalatnai, Dobos

Ezen a mérkőzésen is egyértelmű esélyes volt a hazai csapat, de itt is szoros volt a találkozó. A harmadik percben Bartal Bence góljával vezetett a PEAC, és bár a szünet előtt egy perccel Czerman Márk egyenlített, Reith Renátó révén pécsi előnnyel mentek pihenőre a felek. A második félidő elején Spannenberger Máté és Reith újabb találatával hárommal elmentek a hazaiak – itt érdemes megemlíteni, hogy a Bartal, Spannenberger, Reith hármas minden tagja hat-hat gólnál jár már, nem véletlenül figyeltek fel rájuk NB I-es csapatoknál is. Na, de vissza a találkozóhoz, amelynek a 30. percében Gáspár Bence szépített, ám Kungl Ádám gólja eldöntötte a mérkőzést, még akkor is, ha a végén Zalatnai Dávid és Dobos Dávid révén szépíteni tudott az UTE. A PEAC így feljött az ötödik helyre, míg a lila-fehérek továbbra is utolsó előttiek.

5 STARS-ÉRDI VSE – ELTE-BEAC 2-11 (2-6)
Gól:
Szabó, Veres, ill. Dunai (4), Gergály (2), Szini, Veres (öngól), Spáth, Boros, Várkonyi

Már az első percben betalált Dunai András, de a hazaiak Szabó István és Veres Kristóf révén hét perc alatt fordítottak. Ekkor úgy tűnt, izgalmas lehet a találkozó, de innentől kezdve beindult az ELTE-henger: Gergály Gyula két, Szini László és Dunai egy-egy találatával, valamint Veres öngóljával már a szünetre négygólos volt a vendégek előnye. A második félidő 11 perc gólcsenddel indult, aztán Spáth Márton betalált, őt a négyig jutó Dunai duplával, Boros Roland és Várkonyi Barnabás pedig egy-egy góllal követte, az ELTE így kiütéses, 11-2-es győzelmet aratott.

KELETI CSOPORT

MVFC-BERETTYÓÚÚJFALU II. – MEAFC-MISKOLC 5-0 (2-0)
Gól:
Nagy (3), Rézműves, Bíró

A Berettyóújfalu második csapata egy másik elmaradt meccsét csütörtökön győztesen vívta meg a Maglód ellen, így ki tudta javítani a Nyírség elleni botlását. Ezúttal az első negyedóra nem hozott gólt, de aztán a rutinos Nagy Dániel öt perc alatt duplázott. A második félidőben ismét hosszú gólcsend következett, majd az utolsó három percben Rézműves Tibor és Bíró Gábor mellett a tripláig jutó Nagy is betalált, így simán nyertek a hazaiak, és feljöttek a harmadik helyre, míg a Miskolc továbbra is pont nélküli sereghajtó.

MÁDI FC – KISTARCSAI VSC 4-2 (2-1)
Gól:
Szűcs (2), Bodnár, Titkó, ill. Barabás (2)

Rangadót játszottak Mádon, ahová a listavezető Kistarcsa látogatott, amely a Maglód hét közi veresége után az egyetlen veretlen csapat maradt keleten. Igen ám, de Mádon sosem könnyű nyerni, és ez most sem volt másképp, annak ellenére hogy Barabás Ádám révén a hatodik percben már vezettek a vendégek, mert a szünetig Szűcs Ádám két gólt szerzett, így fordítottak a hazaiak. A második félidő is Barabás-góllal indult, de a játékrész közepén Bodnár Márk visszavette a vezetést, Titkó Barnabás találata pedig bebiztosította a három pontot. A Mád így nyert, és bár „csak” a negyedik, vesztett pontok tekintetében a Nyírbátorral együtt a legjobban álló keleti csapat.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

SG Kecskemét - ARAMIS SE (Stream, 11.23 19:00 )
2020.11.23 | 15:38

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2020.11.10 | 16:09
2020.11.09 | 21:50
2020.11.05 | 15:28
2020.10.22 | 22:40
2020.09.10 | 17:17
2020.09.02 | 15:11
Támogatóink

Partnereink