Bizakodó hangulat
2008.04.15 | 00:00
Bizakodó hangulat

Az elsõ mérkõzés után kétgólos hátrányba került a magyar válogatott. Játékosaink a hétfõ délelõtti edzés elõtt mindannyian elmodták a véleményüket a keddi visszavágóról. A hangulat jó és bizakodó, abban mindannyian egyetértenek, hogy egy korán szerzett találat nagyot lendítene az esélyeinken.  

Madarász János:
Madarász János
Úgy gondolom, hogy a játékosoknak kötelezõ bízni a sikerben. Hiszek magamban, hiszek a játékostársaimban és hiszek az edzõmben. A csodában nem hiszek, de remélem az élet mégis bebizonyítja, hogy léteznek!  

Lódi Tamás:
Lódi Tamás
Hazai közönség elõtt mindenféelképpen van esélyünk a továbbjutás kiharcolására. Apró momentumok fognak dönteni. Remélem, hogy hamar gólt tudunk szerezni, ami megadja a kellõ alaphangot.  

Nagy István:
Nagy István
Nem voltam most az idegenbeli mérkõzésen, így nem tudom pontosan mennyiben változott a játékuk tavaly óta, amikor játszottam ellenük. Akkor megállapíthattam, hogy nagyon gyorsak és pontosak. Bízom benne hogy nyerünk, habár nagyon nehéz lesz.  

Trencsényi János:
Trencsényi János
Nehéz meccsre számítok, az elsõ gól fogja meghatározni azt, hogy ki is juthat tovább ebbõl a párharcból. Ha mi rúgjuk, akkor képesnek tartom a csapatot a továbbjutásra, ellenkezõ esetben iszonyú nehéz helyzetben leszünk.  

Szente Tamás:
Szente Tamás

Nagyon nehéz mérkõzés lesz, de nyerhetõ szerintem, mert kint is meg voltak a lehetõségeink, csak nem tudtunk élni velük. Reméljük most berúgjuk õket és akkor irány Brazília!  

Németh Péter:
Németh Péter
Mindenféleképpen van esélyünnk itthon a szenzációs közönségünk elõtt. Apró nüanszok fognak dönteni. Remélem úgy alakul a mérkõzés, hogy az nekünk kedvezõ lesz, s akkor a továbbjutás is meglesz.  

Gyurcsányi Zsolt:
Gyurcsányi Zsolt
A lehetõségeink az idegenbeli mérkõzésen megvoltak, de nem sikerült élni velük. Most a hazai szurkolók elõtt bebizonyítjuk, hogy jó és egységes csapat vagyunk. A védekezésre kell nagyon odafigyelni, a helyzeteket jól kihasználni, s aqkkor nem lehet probléma.  

Pallai Gábor:
Pallai Gábor
Esélyünk mindenképpen van a továbbjutásra, az határozza meg a mérkõzést, hogy ki szerzi az elsõ gólt. Ha ez nekünk sikerül elég gyorsan, akkor meglehet a továbbjutás.  

Tóth Gyula:
Tóth Gyula
A kinti meccs után mindenki jobban örült volna egy döntetlennek, vagy egy egygólos vereségnek, de hazai közönség elõtt, az elején gólt szerezve nagy sanszunk lesz a továbbjutásra.  

Nagy Gábor:
Nagy Gábor
Ötven-ötven százalékot adok mindkét csapatnak a továbbjutásra, habár két gólos elõnnyel érkeznek az ukránok. A lelkes hazai közönség elõtt le fogjuk tudni ezt dolgozni.  

Tóth Szabolcs:
Tóth Szabolcs
Azért dolgozunk, hogy meglegyen a továbbjutás. Próbálgatom a lábam, nem mondanám száz százalékosnak, de sokat javult, és majd a kapitány eldönti játszok-e.  

Baranyai Pál:
Baranyai Pál
Van esélyünk, s ez azon is múlhat, hogy az elsõ gólt mi tudjuk-e szerezni. Arra kell még figyelnünk, hogy ne kontrázzanak le minket. A közönségünk is mindent meg fog tenni azért, hogy segítsen kiharcolni a továbbjutást.  

Szabó Zoltán:
Szabó Zoltán
Az elsõ meccsen szorosabb eredményt is elérhettünk volna. Gondolom az ukránok játszhatják majd a saját játékukat, amit nagyon tudnak, az a gyors kontratámadás. Minden elvesztett labda sokba kerülhet. Nagyon remélem, hogy a csapat felszívja magát, átérzi, hogy mi elõtt állunk. Úgy érzem megvan a sansz arra, hogy megverjük ezt az ukrán csapatot. A világbajnoki részvétel nem mindenkinek adatik meg.




Címkék

Hírdetés

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink