Bemutatjuk a BL ellenfeleket: Sport Club KPRF
2019.10.04 | 08:12
Bemutatjuk a BL ellenfeleket: Sport Club KPRF A jövő héten kedden-szerdán-pénteken kerülnek megrendezésre a Futsal Champions League, Main Round 4. csoportjának mérkőzései Berettyóújfaluban. A sajátságos lebonyolítási rend miatt ebből a csoportból az első három jut tovább az Elit Körbe. Mától bemutatjuk az MVFC Berettyóújfalu csoport-ellenfeleit, melyben Brumár Brumi László sietett segítségünkre.

Sport Club KPRF // Klubtörténet

Egy kisebb közösség alkotta csoport 2003-ban indult el hivatalosan, mint sportklub. Azóta fokozatosan jutottak el oda, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhessenek. A 2007-2008-as szezonban szerepeltek először profi játékosok is az együttesben, egy évvel később már országos szinten is elismert futsalosok csatlakoztak hozzájuk, s a moszkvai régió kiemelkedő klubjává váltak. A regionális bajnokságok és kupák után a másodosztályban szerepeltek, ahol egyre jobb helyezéseket elérve feljutottak az élvonalba. Első szezonjukban 11. lettek az orosz Szuperligában, majd folyamatosan a dobogó körüli helyezéseket értek el. A tavalyi volt a legjobb szezonjuk, hiszen döntőt játszottak és ezüstérmet nyertek.

71551489_539027236907282_7836509079588569088_n-640x360

Sport Club KPRF // Nyilatkozatok

Andrey Ponkratov: “Pozitív érzésekkel várom a tornát, szeretnénk minden meccset megnyerni és minél előrébb végezni. Erre azt gondolom minden esélyünk meg is van, mert erős csapat a mienk. De a riválisok is nagyon jók, nincs gyenge együttes ebben a négyesben. Amit ígérhetek, hogy mi mindent megteszünk a továbbjutásért. Vannak játékosaink, akik már szereztek tapasztalatot a Bajnokok Ligájában, vannak, akik először szerepelnek ebben a sorozatban, de remélem ez utóbbi nem okoz majd gondot. A Kairattal játszottunk már a Jeremenko kupán, ismerjük őket, mint ahogyan az ElPozo is ismerős testközelből azoknak, akik a keretünkből Spanyolországban játszottak. A magyar bajnok, házigazda viszont ismeretlen számunkra. Nehéz kiemelni bárkit is, hogy melyik csapat a legjobb, de úgy tűnik a Kairat, a Murcia és mi mehetünk tovább.”   Artyom Niyazov: “Erős ellenfelekkel találkozunk, nagy érdeklődéssel várom a meccseket. Arra készülünk, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsuk és győzelmeket szerezzünk. Nagyon komoly felkészülésen vagyunk túl, mert komolyan vesszük az előttünk álló feladatokat. Általánosságban azt mondhatom, hogy a Bajnokok Ligája három top csapata mérkőzik ebben a csoportban, de a mai futsalban már megtippelhetetlenek a meccsek, mert egy gyengébben jegyzett csapat is legyőzhet egy favoritnak kikiáltott együttest. Ennek megfelelően minden meccsen meg kell mutatni mit tudunk, a legjobb formánkat szeretnénk hozni.”   Georgy Zamtaradze: Ahogy mondani szokás az ilyen négyesekre, a halálcsoportba kerültünk. Nagyon izgatottan várom a Bajnokok Ligája meccseket, mert korábban még nem volt lehetőségem játszani a sorozatban. Minden meccsen nagyon apró dolgokon fog múlni kinek sikerül megszerezni a győzelmet, de remélem, hogy a mérleg nyelve felénk billen majd.”     Romulo: Ez az első alkalom, hogy a KPRF a Bajnokok Ligájában szerepel, s már csak ezért is nagyon izgatottak vagyunk. A Bajnokok Ligája egy nagyon erős torna, nekünk is három komoly rivális jutott és nem tudnék megnevezni egyetlen olyan csapatot sem, aki favoritnak mondható. Keményen dolgozunk azért, hogy továbbjussunk és szeretnénk ezt az első helyen megtenni.”        

MESTERKURZUS JELENTKEZÉS ITT!

 
Hírdetés

Videók

DEAC-TFSE-Bestrong /NB I. 1. helyért 3. forduló/
2023.05.28 | 10:40
ÉLŐ közvetítés! SG Kecskemét Futsal Club - Veszprém
2023.05.26 | 11:55

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.04.16 | 22:41
2023.04.13 | 09:22
Férfi válogatott
2023.04.12 | 12:15
2023.04.09 | 13:20
Férfi válogatott
Támogatóink

Partnereink