Beharangozó
2011.01.23 | 00:00
Beharangozó

MAFC BME Docler Akadémia  -  FTC-6x6 Taxi II.

Remekül igazolt a MAFC, amit az elõzõ fordulóban be is mutatott, magabiztosan gyõztek az egyetemi rangadón az ELTE ellen. A „kisFradi" is jó passzban van. Elmúlt négy meccsébõl 10 pontot szerzett. Legutóbb Gyõrbõl hozták el egy taktikus meccsen a három pontot. Ahhoz, hogy zöld-fehérek megtartsák jó szériájukat nehéz dolguk lesz, a nagy álmokat dédelgetõ egyetemisták ellen. Aki megszerzi a gyõzelmet, az közvetlen a dobó mögött találhatja magát.
Õszi találkozó: 7-3 a BME javára


Rába ETO II.  - Vasas-Fortuna Futsal II.

Hasonló erõk küzdelme várható. A pillanatnyi forma fog dönteni. A hazaiak dolgát nehezíti, hogy eddigi edzõjük, Tóth Szabi az Aramishoz távozott, így új szakvezetõvel kell nekivágniuk a tavasznak. A Vasasnak jól megy mostanában idegenben, három legutóbbi vendég meccsét hozta, múlthéten Tolnáról távoztak gyõztesen. Hazai siker esetén az ETO megelõzheti a piros-kékeket. Az õszi nyitó meccsen vendég gyõzelem született.
Õszi találkozó: 4-2 az ETO javára


Dunaújvárosi Fõiskola  -  Admirál-Haladás VSE

Az újváros egy pontot leszámítva, csak otthon volt eredményes, így ezúttal is a hazai pályában bízhatnak, igaz csak erre alapozniuk nem szabad, mivel a listavezetõ Haladás lesz az ellenfelük a tavaszi elsõ fordulóban, továbbá fûtheti a visszavágási vágy Nagy Attila tanítványait az õszi sima zakóért. A vendégek magabiztosan, sok ponttal vezetik a mezõnyt, ráadásul múlthéten rangadót nyertek idegenben. A hét közepén búcsúztak a kupából, de az elsõ félidõ után még reális esélyük volt a továbbjutásra nagy nevû ellenfelük ellen. Ha tippelnünk kellene, akkor kettes.
Õszi találkozó: 8-0 a Haladás javára


Keszthelyi Haladás SC  -  Rákosmenti Futsal Club

A bajnokság kezdete óta ellentétes utat jár be a két csapat. Az elsõ fordulóban a Rákosmenti alakulat gyõzött, de utána sokáig nem termett számukra babér és a tabella végére sodródtak, míg a Keszthely a rossz kezdés után sorozatos gyõzelmeinek köszönhetõen a dobogóig jutott. Az õsz zárásaként a Keszthely kikapott a szomszéd riválistól, míg a vendégek a Külker ellen szerezték meg némi meglepetésre a 3 pontot. Ezek fényében nem tûnik lefutottnak az összecsapás.
Õszi találkozó: 6-3 az RSE javára


Pénteken játszották:


Külker SC  - ELTE SE  7-2 (3-1)

A Külker az elmúlt fordulók rossz szereplése után visszatalált a gyõzelem útjára. 3 vereség után, magabiztosan gyõzték le az ELTE-t, köszönhetõen új igazolásaiknak. Szép csöndben az átigazolási idõszak végén többek között megszerezték az egykor a válogatottban is megfordult, gólerõs Kovacsics Károlyt.
Kova az elején kétszer is betalált, meghálálva a solymári csapat vezetõinek bizalmát, és mellette Balogh góljával a félidõ közepén már 3-0 volt. Innen a vendégek még vissza tudtak jönni, de a 2. játékrészben már nem tudták tartani a rutinos hazaiakat, akik magabiztos gyõzelemmel visszaszerezték a 2. helyet.


Tolna-Mözs   -  Érdi Asterix Futsal Club  3-6 (2-0)

A Tolna hasonló utat járt be hazai környezetben, mint múlthéten. Akkor is két góllal vezettek szünetben és most is, de ezúttal is vesztesen kellett elhagyniuk a pályát. Az elején a hazaiak domináltak és mezõnyfölényüket 2 gólos elõnyre váltották. Fordulás után a vendégek gyorsan szépítettek és megérezték, hogy ez a meccs egyáltalán nem lefutott. A játékrész közepére már az érdi csapat vezetett és a végére magabiztos gyõzelmet arattak Piacsek Máté vezetésével, aki mesterhármassal járult hozzá a gyõzelemhez.


Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink