Begyűjtötte Budaörsön a három pontot a Mezei-Vill
2023.02.26 | 12:39
Begyűjtötte Budaörsön a három pontot a Mezei-Vill

Az alapszakasz mind a két mérkőzését a budaörsiek nyerték, igaz akkor még nem volt ennyi hiányzójuk. Moga mester továbbra sem számíthat több alapemberére, így ismét a fiatalok kerültek előtérbe. Viszont a vendégek a legjobb keretükkel érkeztek a találkozóra, így bizakodik lehettek, hogy harmadjára sikerül begyűjteni a három pontot.

Ennek megfelelően kezdtek a Trencsényi legények. Magukhoz ragadták a kezdeményezést és hamar megszerezték a vezetést Mathehus szemfüles gólja révén. Maradtak lendületben a piros-fehérek, és ők domináltak. A hazaiak kontrákból próbálkoztak egalizálni, de nem tudtak egyetlen helyzetet sem gólra váltani. A játékrész második felében aztán a Mezei megmutatta, hogy kell egy kontrát eredményesen befejezni. A gyors támadás végén Nagy Dániel lőtt nagy erővel a hazai kapuba. Moga mester időt kért, próbálta rendezni a sorokat, de ezúttal ez sem segített és nem sokkal később érkezett az újabb vendég találat. Egy szöglet után nem támadták meg Nagy Imrét, aki távolról a bal felső sarokba bombázott. Újabb gól nem esett már a félidőben, így 0-3 volt az eredményjelzőn szünetben, amire talán még a Mezei-Vill sem számított.

A második játékrészre egy más felfogású Aramis jött ki. Sokkal agresszívabban letámadtak, ami nem ízlett annyira a vendégcsapatnak. A remények elég hamar ébredeztek, hiszen három perc után Kövesdi szépített szabadrúgásból. A gól még nagyobb lendületet adott a budaörsi fiataloknak, akik előtt több lehetőség adódott, de nem sikerült közelebb kerülni ellenfelükhöz. A vendégek talán a biztos előny tudatában kissé belekényelmesedtek a meccsbe és kellett némi idő, míg újra felpörögtek. Ahogy haladt előre a találkozó, csak az volt a kérdés, hogy mikor érkezik a hazai vészkapus, főleg, hogy nem jött az újabb szépítés. A hajrához közeledve érkezett is az öt a négy a hazaiaknál. Türelmesen járatták a labdát, de igazi veszélyhelyzet nem alakult ki, majd egy hiba után eldőlt a három pont sorsa. A vendégek labdát szereztek és Rafinha könnyedén ívelt az üresen maradt kapuba, ahonnan nem volt már visszaút, hiszen két perc volt hátra és három volt a különbség. Ennek ellenére az Aramis nem adta fel és Kövesdi kétszer is bevette ellenfele kapuját, mesterhármast jegyezve, de egyenlíteni már nem maradt idő.

Két ellentétes félidőt láthatott, aki ezt a mérkőzést választotta. Az első a vendégeké volt, és hiába játszott jól az Aramis fordulás után, a Mezei van olyan rutinos csapat, hogy három gólos előnyt megtartson. Ráadásul a két közvetlen riválisa kikapott, így kissé meglépett előlük.

ARAMIS SE - MVFC BERETTYÓÚJFALU 3-4 (0-3)
Budaörs, 200 néző
Játékvezetők: Czene-Joó, Muhari, Fábián

Aramis: Gémesi - Bognár, Sóvári, Horváth Sz., Horváth N.
Cserék: Molnár - Szűcs, Bélavári, Gáspár, Vattamány, Kövesdi, Lux, Moga, Fekete M.
Vezetőedző: Moga Lorant

MVFC: Sándor - Iszák, Rábl, Takács, Matheus
Cserék: Mezei - Duró, Korcsmáros, Nagy D., Szabó, Gál, Tifán, Nagy I., Rafinha
Vezetőedző: Trencsényi János

Sárga lap: Bognár, Fekete

Gólszerzők: Kövesdi (3) illetve Matheus, Nagy D., Nagy I., Rafinha

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink