Az Újpest megállítja-e a Veszprémet?
2022.09.08 | 09:09
Az Újpest megállítja-e a Veszprémet?

Rendhagyó módon a negyedik forduló játéknapja a péntek-hétfő helyett a csütörtök-péntek, a közelgő válogatott VB selejtezőnek köszönhetően. A mai napon három mérkőzésre kerül sor, míg a többi hármat holnap rendezik. A nap legérdekesebb összecsapásának az Újpest Veszprémi vendégjátéka ígérkezik.

NBI, 4. forduló:

Talán a legvérmesebb Veszprém szurkolók sem számítottak rá, hogy három fordulót követően már csak két hibátlan együttes lesz a tabellán és abbaól az egyik szeretett csapatuk lesz, akik az első helyről várják a negyedik játéknapot. Fehér Zsolt fiai eddig mind a három bajnokijukat behúzták meggyőző játékkal, így nem érdemtelenül állnak az élen. Legutóbb Nyírbátorból hozták el a három pontot. Most az az Újpest érkezik, akik nagy reményekkel vágtak neki a bajnokságnak és jól is kezdtek, de az előző játéknapon elveszítették a veretlenségüket. Jó meccset játszottak a Kecskeméttel, amit a legvégén visszahoztak a sírból és úgy tűnt, legalább az egyik pont meglesz, de az utolsó pillanatokban mégis elúszott a meccs. Most a listavezető otthonában kellene javítani, ahol tavaly az alapszakaszban nagy pofonba szaladtak bele a lilák, 7-0 lett a vége. Most vélhetően nem lesz ekkora különbség a két csapat között, de nagyon jó teljesítményre lesz szüksége Harnischéknak, ha meg akarják állítani a Veszprémet.

 

Az újonc neve mellett egy remek győzelem és két vállalható vereség szerepel. Eddig hazai pályán nem sok babér termett, igaz két rutinos élcsapatot fogadtak. Ez most sem lesz másképp, hiszen az Aramis érkezik. A budaörsiek még 100 százalékosak a bajnokságban, pedig már két rangadón is túlvannak. Előbb a Mezeit, majd legutóbb a DEAC-t múlták felül. Ennek köszönhetően tartják a lépést a Veszprémmel. Most egy papíron könnyebb mérkőzés következik, de nagyon oda kell figyelniük Bognáréknak, ha nem szeretnék, hogy meglepetés érje őket és megszakadjon kiváló mérlegük. Nem kérdés, hogy a vendégek a találkozó esélyesei, és nagy meglepetés lenne, ha a Lovas-legénység pontot, vagy pontokat tudna szerezni.

 

Ismét két újonc találkozik a fővárosban. Az MFA már csak az egyedüli, aki még nem szerzett pontot a bajnokságban, így utolsó helyen áll. Az előző fordulóban a bajnok ellen léptek pályára idegenben és sokáig jól tartották magukat, de végül kiütközött a tudáskülönbség. Most egy másik újonccal csapnak össze, a Nyírbátor személyében. A vendégek jól kezdtek, de elmúlt két meccsüket elbukták. Kikaptak Kecskemétem, majd hazai környezetben Veszprémtől, pedig a hajráig úgy tűnt, benne van a pontszerzés. Most itt a lehetőség javítani a sereghajtó ellen. Ha szeretnének Csomáék versenyben lenni a felsőházért, akkor az ilyen meccseken kötelező a győzelem. A Nyírbátor a mérkőzés esélyese, de ha nem megfelelően koncentrálnak, a hazai fiatalok meglephetik őket.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

U19 futsal felkészülési mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
2024.04.20 | 06:28
Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink