AZ ETO lenullázta a Csömört!
2014.02.04 | 00:00
AZ ETO lenullázta a Csömört!


RÁBA ETO - RUBEOLA FC CSÖMÖR 10:0 (8:0)
Gyõr, 150 nézõ
Játékvezetõ:
Janitz Gergõ, Moldván István

ETO: Matkovics G. - Lódi T., Harnisch Á., Juanra, Peczár Cs.
Csere: Takács Z. - Bárdosi H., Bognár B., Fabio, Alvarito, Püspök P., Carlinhos, Farkas B., Jakatics Á.
Vezetõedzõ: David Madrid

Rubeola: Horváth G. - Nagy R., Jenei O., Tõsér G., Kurucz L.
Cserék: Dénes K., Horváth B., Varsányi Á., Vadászi E.
Vezetõedzõ: Balogh István

Gólszerzõk: Alvarito (7", 16", 20"), Fabio (12", 17"), Harnisch Á. (16"), Juanra (19"), Carlinhos (17"), Lódi T. (30"), Püspök P. (38")

Sárga lap: Alvarito (26"), illetve Kurucz L. (30")

Piros lap: Horváth B. (16")

Sok esélyt nem adott az ETO a csömörieknek, az elsõ perctõl kezdve motiváltan és támadólag játszottak. A félidõ elsõ harmadáig bírta aztán a Rubeola a gyõri nyomást, ezután Alvarito találatával kezdte meg az ETO a gólgyártást, majd Horváth B. kiállításakor négyet vágva keményen büntetett az ETO, majd laza és könnyed futsallal a szünetig nyolcig jutott.
A második félidõben hasonló elánnal támadta végig a mérkõzést az ETO, de a gólhelyzetek többsége kimaradt, így is tízre növelte elõnyét a Gyõr, Lódi T. majd Püspök góljával. Teljes sorral percekig szóhoz juthattak végre a gyõri fiatal tehetségek is, mindenki teljes megelégedésére a hazaiak parádéztak és végig hajtották a közönségük elõtt a mérkõzést. A második félidõben a Rubeola elõtt is adódott helyzet, de vagy Takács Z. védett vagy pontatlan volt a befejezés. Összeségében az eredmény megfelel a játék képének. Megérdemelt gyõri siker született.
Egy perces néma gyászszünettel kezdõdött a gyõri futsal mérkõzés, a napokban elhunyt Karl Erik Böhn kézilabda szövetségi kapitány tiszteletére. A mérkõzés elején gyõri rohamokkal kezdõdött a találkozó, Lódi T. szöglete után Juanra egybõl kapura tette, de Horváth védett. A 2. percen ismét Juanra lõtt laposan, de a Rubeola hálóõre résen volt. Sort cserél az ETO, a 4. percben Fabio okos passza szélre, majd Carlinhos tehette középre, de Horváth kivágta a labdát. Fél perccel késõbb Alvarito lövését tenyerelte ki vetõdve a vendégek kapusa. Ezután ismét Alvarito lõtt alig mellé. Egy vendég kontra végén Fabio mentett becsúszva méterekrõl. A 6. percben Fabio lövése után Püspök háta mögé került a labda, de az oldal berúgást követõen, Püspök passzából egy szépen helyezett lövés után megszerezte a vezetést az ETO. (1-0). A gól után magasabb sebességre kapcsolt a Gyõr, Fabio csele után a bal kapufától az érkezõ Alvarito elé tálalt, de Horváth lábbal védett. Idõt és szusszanásnyi idõt is kért a Rubeola edzõje Balogh T. Ha a Rubeola kitört a gyõri nyomásból, akkor az ETO védõi lekapcsolták a próbálkozást. A 8. percben egy szögletet követõen, Jenei kapásból eleresztett lövése kerülte el a kaput. A másik oldalt Harnisch távoli bombáját tolta ki Horváth, Lódi T. alig maradt le a mentésrõl.
A 10. percben Carlinhos próbálkozott külsõvel, de a kapufa mellett suhant el a labda. A 11. percben Horváth B. szerzett labdát, egyedül végig vitte, majd kapura lõtt szorongatott helyzetbõl, de Matkovics lábbal tisztázott. A következõ percben Peczár rázta le védõjét a bal szélen, majd keresztbe lõtte a labdát, a jobb oldalt érkezõ Fabio térd magasságban egybõl a kapuba vágta azt. (2-0). a 13. percben Püspök beadását Harnisch elõl Horváth becsúszva vágta a mezõnybe. Fél perccel késõbb Juanra lõtt mellé a bal oldalról. A 15. percben Püspök P. szerzett labdát Alvaritohoz passzolt, aki a kifutó Rubeola kapusába lõtt, a kipattanóra Harnisch startolt, majd jól helyezett lövéssel a kapu bal oldalába lõtt. (3-0), Harnisch meg is nézte hova teszi a labdát két védõ között Fél perccel késõbb Fabio ellen szabálytalankodtak középen egy méterre a hatos vonalától. Ekkor megfogyatkoztak a csömöriek Horváth kiállítását követõen, amit a hazaik aztán gólokkal büntettek. A szabadrúgásnak Alvarito futott neki és nagy erõvel a léc alá vágta azt. (4-0). A 16. percben ismét Carlinhos próbálkozott, lövése egy mentõ lábról csorgott a hálóba. Tíz másodperccel késõbb Bognár B. lövése pattant Fabio elé, aki közelrõl nem hibázott. (6-0). A 18. percben Fabio ívelt át Juanrához, aki hatalmas bombájával megszerezte csapata hetedik gólját. (7-0). Ezután Matkovicsnak kellett kivetõdnie egy vendég kontrát követõen, majd Alvarito rúghatott tízméterest, de lövése mellé csúszott. Fél perccel késõbb azonban már javított a gyõri szélsõ, a jobb oldalról laposan a bal sarokba helyezett. (8-0).
Mindkét csapat kapust cserélt, a gyõrieknél Takács, a Rubeolánál Varsányi védett a 2. félidõben. Támadással kezd a Csömör, Tõsér távoli lövését védte bravúrral vetõdve Takács Z. A 22. percben Fabio lövésébe értek bele, mellé pattant a labda. Ezután Carlinhos próbálkozott középrõl, de sajnos mellé tüzelt. Majd Alvarito lõtt mellé, aztán egy villámgyors passzból Harnisch bombázhatott közelrõl, de Varsányi jó reflexszel fölé tolta a sokadik gyõri gólhelyzetet. Parádézik az ETO, a vendégeknek alig van helyzetük. A 25. percben Nagy R. egy az egyben kontrából csúnyán mellé helyezett, Felélénkül a mérkõzés, ez Bognár kapufájából is látszik,most a fiatalok a színen, Takács, Püspök, Bárdosi, Bognár és Jakatics az összeállítás. Jakatics Á. egy szép akciót követõen elõször lõhetett, majd a kapufára fejelt, a másik oldalt Kurucz lövését kellett Takácsnak lábbal védeni. Remek három perc volt ez is, több lehetõségük volt a gyõri tehetségeknek, de gólt nem sikerült szerezniük. A 29. percben Carlinhos legurítását Lódi T. rúgta emberbe, de egy Fabio Juanra összjáték után Juanra villámcsele után a 0-ról visszapasszolva az érkezõ Lódi T. -hoz adta a labdát, aki a kimozduló Varsányi felett a hálóba vágta az hazaiak kilencedik találatát. (9-0). Egy perccel késõbb Juanra lövését tenyerelte ki a vendégek kapusa.
A 32. percben Peczár bombázott az oldalhálóba, majd Harnisch lövése után Peczár tette kapura Alvarito felé, aki kapura perdített, de a Rubeola kapusa lefülelte a támadást. Zúg a még, még, még... ennek megfelelõen hajtanak a gyõriek, jól szórakozik a közönség, hazai szemszögbõl élménydús a mérkõzés. A 37. percben végre egy fiatal is betalált, Püspök P. elé pattant egy ETO támadás végén a labda, aki közelrõl a hálóba gurított. Jókor jó helyen...(10-0). Az utolsó elõtti percben Püspök és Bárdosi 2 a 2 ellen támadott lendületbõl, majd Püspök lövését Varsányi vetõdve kiütötte. A másik oldalon Kurucz, majd Tõsér lövését védte Takács lábbal 5 másodpercen belül. Ezután Tõsér lent maradt, de saját lábán meggyötörten sétált le a pályáról. Szép volt fiúk, egy hazai mérkõzést így kell végig támadva szépen megnyerni a közönséget teljesen kiszolgálva! Az ETO ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyerte meg a hétfõ esti találkozót. A gyõrieknek folytatás szerdán az UTC Szeged elleni Magyar Kupa mérkõzésen, ugyanitt a Magvassy M. Sportcsarnokban.

forrás: etofutsal.hu

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink