Az Aramis elrontotta Fehér mester jubileumát
2024.09.14 | 08:30
Az Aramis elrontotta Fehér mester jubileumát

A vendégek mindössze három ponttal voltak lemaradva ellenfelüktől, így egy esetleges győzelemmel utolérnék ellenfelüket a tabellán, de előzetesen erre kevesen gondoltak. A Veszprém hibátlanul szerepelt eddig, minden bajnokiját fölényesen hozta, és hazai pályán mindössze egyszer tudták bevenni a kapuját, így nem volt kérdés, hogy a vendéglátó a mérkőzés favoritja. A jó szereplésnek is köszönhetően kezdésre majdnem megteltek a sorok, így jó hangulatban indulhatott az összecsapás. A mérkőzés előtt még egy ünneplésre is sor került, ahol a helyi vezetők köszöntötték Fehér Zsoltot, aki 150. alkalommal ült a Veszprém kispadján.

A találkozó úgy is indult, hogy győzelemmel örvendeztetik meg a hazai játékosok mesterüket, mert beszorították ellenfelüket és jöttek is a helyzetek, de Horváth Benedekék nem céloztak elég pontosan. A budaörsiek ahogy átvészelték a kezdeti nehéz perceket, egyre többször eljutottak a hazai kapuhoz és volt, hogy Spandlernek is bravúrt kellett bemutatnia. Lüktető volt a játék, de ennek ellenére sokat kellett várni az első találatra, ami a vendégek nevéhez fűződött. A 14. percben egy labdaszerzést követően az Aramis vezetett egy gyors kontrát, ami szépen kijátszva a fiatal Pintér fejezett be góllal, igaz már nem volt nehéz dolga az üres kapura. Azonban sokáig nem örülhettek a vendégek, mert még ebben a percben jött az egyenlítés. Egy jó helyről elvégzett szabadrúgás után Lipl bombázott a budaörsiek kapujába. A találat után próbálta a vezetést is megszerezni a Veszprém, de Molnár remekül védett, így maradt a döntetlen a szünetre.

A fordulás után továbbra is lendületesen játszott mind a két csapat. A hazaiak továbbra is fölényben voltak, de Komáromiék is veszélyes kontrákat vezettek, így élvezetes volt a játék. Ahogy az első játékrészben, most is a vendégek találtak be először, Bogdán lőtt kissé váratlanul kapura, ami a rövid alsóban kötött ki, így ismét náluk volt az előny. A vendéglátó próbált még nagyobb sebességre kapcsolni, de az Aramis kapusa továbbra is remeket, nem tudtak túljárni az eszén. A sok kihagyott lehetőség néhány perccel később megbosszulta magát, és egy újabb gyors vendég kontra fejeződött be góllal. Ezúttal is Pintér került helyzetbe, aki ezúttal sem hibázott, így már kettő volt közte. Ahogy várható volt, érkezett a hazai vészkapus, de hiába alakítottak ki helyzeteket, nem tudták fölényüket kihasználni. Az Aramis hősiesen védekezett, és a szerencsével sem állt hadilábon, így végül némi meglepetésre begyűjtötte a három pontot.

Hiába játszott fölényben a Veszprém, az Aramis szervezett, jó játékot mutatott be, ami jó helyzetkihasználással is párosult, így nem érdemtelenül nyerte meg a találkozót, elvéve a hazaiak hibátlan mérlegét. Sok elmélkedésre azonban nincs idő, mivel hétfőn folytatódik a bajnokság. A hazaiakra nehéz feladat vár, a címvédőhöz utaznak, akik szintén hazai pályán buktál el a veretlenségüket. A budaörsiek a Rubi ellen nyerő Nyírbátor vendégei lesznek.

VEHIR.HU FUTSAL VESZPRÉM - ARAMIS SE 1-3 (1-1)
Veszprém, 900 néző
Játékvezetők: Czene-Joó, Tamási, Urgyán

Veszprém: Spandler – Horváth B., Dorogi, Lipl, Lux
Cserék: Koncsol (kapus), Tatai, Tóth A., Kártik, Thiago, Ábrahám, Bognár M., Fellembek, Matheus
Vezetőedző: Fehér Zsolt

Aramis: Molnár – Papp, Komáromi, Gellérfi, Lévai
Cserék: Bukodi (kapus), Vattamány, Széghy, Moga, Pintér, Szűcs, Bogdán, Bognár B., Büki
Vezetőedző: Nagy Roland

Gólszerzők: Lipl (14.), ill. Pintér (14., 33.), Bogdán (28.)

Fotók: vehir.hu

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-Újpest FC /NB I. 6. forduló/
2024.09.16 | 14:53
Magyarország - Szlovénia, női válogatott mérkőzés
2024.09.15 | 09:37

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.09.13 | 13:00
Női válogatott
2024.08.18 | 14:09
2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
Támogatóink

Partnereink