Az Aramis átgázolt a TFSE-n!
2021.10.30 | 22:21
Az Aramis átgázolt a TFSE-n!

A péntek esti találkozón az Aramis számított az esélyesnek, akik versenyben vannak a felsőházért. Az első fordulóban is könnyedén nyertek a budaörsiek mostani ellenfelük ellen, ráadásul az egyetemistáknál akadtak hiányzók, ami nem segítette a helyzetüket. Ezek ellenére semmi nem utalt rá, hogy kiütéses vereség lehet a vége.

A vendéglátók megpróbálták meglepni ellenfelüket a találkozó elején, és rögtön vészkapus játékkal próbálkoztak, ami igencsak rosszul sült el. Kétszer is elveszítették a labdát, amiből majdnem gólokat kaptak, de ennek ellenére tovább erőltették, ami meg is bosszulta magát. Nem hogy helyzetig nem jutottak, gólokat kaptak belőle. Büki volt szemfüles kétszer is. Előbb gólpasszt jegyzett, majd maga is betalált. Nehéz volt az egyetemistáknak innen lelkileg, de próbálkoztak becsülettel. Az Aramis az előny tudatában pedig türelmesen várta ellenfele hibáit, amit utána könyörtelenül ki is használt. A labdavesztések után gyors budaörsi kontrák következtek, mellette pontrúgásból is betaláltak Büki vezérletével, aki egy maga négy gólt szerzett az első játékrészben és rendezte le a mérkőzést. Horváthot és  Bognárt sem nagyon tudták tartani a hazaiak, így már szünetre öt gól volt a különbség, ráadásul a TF még komolyabb helyzetig sem jutott.

A szünetben nem volt könnyű dolga a hazai stábnak, akik próbáltak lelket önteni játékosaikba, de utóbb kiderült, nem nagyon sikerült. A fordulás után a vendéglátók játéka még görcsösebb lett, míg az Aramis felszabadult örömfocira váltott, és szinte minden bejött nekik, így érkeztek az újabb gólok. Moga mester a fiatalokat is bátran beállította, és Lévai szép megmozdulás után megszerezte első NBI-es gólját, majd nem sokkal később duplázott is, megmutatva, lehe rá számítani. A hajrára a TF teljesen szétesett, és csak a vendégek könnyelműségén múlt, hogy nem lett még súlyosabb vereség a vége, még az is belefért, hogy egy hatméterest is kihagyjanak. Az Aramisra ráfért a gólarányjavítás, de talán erre még ők sem számítottak, hogy ilyen simán fog menni, amivel már negyedikek. Ezen az estén osztálykülönbség volt a két csapat között. Az egyetemisták talán egy dolgot tudnak tenni, elfelejtik gyorsan ezt az összecsapást, és összeszedik magukat, mert egy újabb nehéz meccs vár rájuk Berettyóújfaluban.

TFSE-BESTRONG – ARAMIS SE 0-11 (0-5)
Angyalföld, 150 néző                   
Játékvezetők: Vass, Kubicsek, Horváth

TFSE: Nagyistván – Kulik, Sóvári, Tu, Vagner
Cserék: Haála – Andorka, Szentjóby, Dudás, Fehér, Lipl, Sági
Vezetőedző: Soltész Levente

Aramis: Sóos – Horváth, Vatamány, Büki, Bognár
Cserék: Nyerges – Németh, Fülöp, Hosszú, Keresztury, Fekete, Klushyn, Lévai, Sámson
Vezetőedző: Moga Flavius Lorant

Sárga lap: Keresztury

Gólszerzők: Büki (5), Lévai (2), Keresztury, Bognár, Fekete

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink