Aramis SE – 1. FC Veszprém 2-4
2015.11.14 | 22:03
Aramis SE – 1. FC Veszprém 2-4 Három perc alatt öt gól esett az Aramis–Veszprém NB I-es futsal meccsen. Végül a taktikusabban játszó vendégek örülhettek. Az M4 Sport élő közvetítésének jóvoltából az egész országban láthatták a Veszprém budaörsi vendégjátékát a futsal NB I-ben. Négy percet sem kellett várni az első találatra. Pál tizenhárom méterrel eleresztett lövését követően Schmidmajer lábai között csorgott be a játékszer a kapuba. Igaz, a fiatal kapus hibája mellett a védelem tétlenkedése is kellett a találathoz. Rögtön jött azonban a veszprémi válasz: Püspök és Tar szép összjátéka után Boromisza Dániel volt eredményes. Nem sokáig örülhettek a bakonyiak, Safar villámgyorsan visszavette a vezetést az övéinek. Folytatódott aztán az őrült rohanás. Gulyás „lecsúszott” lövése után a hosszú oldalon érkező Boromisza Gábor elé került a játékszer, aki higgadtan a hálóba helyezett. Újabb egy perc elteltével pedig már a mieinknél volt az előny: Boromisza Gábor szerzett labdát, majd egy hosszú sprintet követően szépen átpörgette azt Boldizsár felett. Madarász János időt kért, amely meg is hozta az eredményt. Csapata ugyanis lényegesen nyugodtabban, taktikusabban futsalozott a folytatásban. Mindez azt eredményezte, hogy a gyors gólzápor után a Scmidmajert váltó Sárdi, illetve Boldizsár portája érintetlen maradt. A szünetben nem mindennapi eseménynek lehettek szemtanúi a budaörsi sportcsarnokban helyet foglalók: a hazaiak játékosa, Csopaki István ugyanis megkérte barátnője kezét, aki – egyszerre meghatódva és megdöbbenve – igent mondott. Az Aramisnak a fordulás után is alaposan meggyűlt a baja a veszprémiek szervezett védekezésével. Bár Frank Tamás tanítványai birtokolták többet a labdát, csak kapufáig jutottak. Fél óra elteltével öt a négy elleni játékra váltottak, de ezzel sem tudták áttörni a jól záró bakonyi reteszt. Másfél perccel a vége előtt aztán Németh Péter robogott el a balszélen, majd jól tálalt a középen érkező Vasnak, aki az üres kapuba helyezett. A Veszprém fontos sikert aratott, mellyel tapadni tud az élbolyra.
Férfi futsal NB I, 9. forduló: Aramis SE–1. FC Veszprém 2-4 (2-3) Budaörs, vezette: Solymosi (Czene-Joó, Faragó). Aramis: Boldizsár – Frank T., Roni, Jovánczai, Szeghy. Csere: Farsang, Sebestyén, Pál, Bozánszky, Pap, Csopaki, Korozmán, Safar.  Játékos-edző: Frank Tamás. Veszprém: Schmidmajer – Finta, Boromisza G., Németh P., Gulyás. Csere: Sárdi (kapus), Bognár, Boromisza D., Tar, Püspök, Vas.  Vezetőedző: Madarász János. Gólszerzők: Pál (4.), Safar (6.), ill. Boromisza D. (4), Boromisza G. (6., 7.), Vas (39.).
Frank Tamás: – Az egész szezonunk ilyen, egy mérkőzésen belül sem tudunk kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. A gólváltás után beszorultunk, problémáink akadtak a labdakihozatalokkal. Próbálkoztunk az öt a négy elleni játékkal is, de az is rosszul sült el. Megérdemelten nyert a Veszprém, amely jelenleg ennyivel jobb nálunk. Madarász János: – Kemény meccsen vagyunk túl. Sajnos keveset láttam vissza az edzésen begyakorolt elemekből. Rengeteg labdát adtunk, gyalázatos teljesítmények voltak a sorainkban. Csak a győzelemmel vagyok elégedettek. Csapatunk egyik erőssége, hogy hátrányban sem adja fel, így volt ez ma is.  - forrás: vehirsport.hu -       
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink