Aramis, Rubeola fej-fej mellett
2008.10.07 | 00:00
Aramis, Rubeola fej-fej mellett

Legrand MetalCom Szentes - Colorspectrum Aramis 0-1 (0-0)

A mérkõzés egyetlen gólja a 33. percben esett Rábl János jóvoltából.

Némethy László (Legrand MetalCom Szentes):
- Átérezték a játékosok a mérkõzés fontosságát. Ha továbbra is ilyen hozzáállással és akarattal játszunk, akkor elõbb-utóbb az elsõ gyõzelmünk is meglesz.

Frank Tamás (Colorspctrum Aramis):
- Egy maximálisan a védekezésre berendezkedett Szentes fogadott bennünket, nehezen tudtuk feltörni õket. Egy szerencsés góllal a vége felé sikerült vezetést szereznünk. Ideges hangulatú, feszült meccsen vagyunk túl, amelyen a szerencse is mellettünk állt.


    Duna Takarék AFC - Hírös Futsal Club SE 4-4 (1-1)   

A vendégek meglepetésre vezetést szereztek a 3. percben, melyre a szünetig egy góllal válaszolt a hazai csapat. A második félidõ elsõ fele újra a vendégeké volt, s ezt három rúgott góllal nyomatékosították. Nem sikerült azonban a bravúr, mert az utolsó öt percben a hazaiak három gólt rúgtak, döntetlenre igazítva az állást.

Molnár Attila (Duna Takarék AFC):
- Egy egyes félidõ után már 4-1-re is vezetett az ellenfél, és innen hoztuk döntetlenre a mérkõzést. Az egyetlen pozitívum, hogy sikerült az egyenlítés, ám egyéb dolgot nem tudnék kiemelni. Az a csapat, amelyik hét kapufát rúg, és nem sikerül hoznia a meccset, az nem is érdemli meg a gyõzelmet. Hozzá kell tennem azt is, hogy a játékvezetõk felfogása lehet az õ értékelésük alapján jó volt, ám mi nem vagyunk arrõl meggyõzõdve, hogy minden ítéletük helyes volt.

Koncz Zsolt (Hírös Futsal Club SE)::
- Végig nagyon fegyelmezetten játszotunk, a végén a kapuslehzozataluknál, elkerülhetõ gólokat kaptunk. Ha ekkor türelmesebbek vagyunk, akkor eredményesek lettünk volna és simán nyerjük a mérkõzést.


    Goldball RFC Csömör - Gödöllõi Sport Klub 4-0   

Tóth László (Gödöllõi Sport Klub):
- Gratulálok a Csömörnek a gyõzelemhez! Amíg mi kidolgoztunk nyolc-tíz lehetõséget, addig õk gyakorlatilag helyzet nélkül szereztek gólokat, s ezt folytatták a második félidõben is. Nagy tanulság ismét, hogy a helyzeteket be kell rúgni, a Rubeola élt a lehetõségeivel, mi nem, így törvényszerû volt a vereség.

    Dupont-Fortuna - Allianz-FTC 4-3 (1-1)   

Sok Fradi drukker kísérte el kedvenceiket Budakalászra, jó hangulatban vonulhattak ki a pályára a csapatok. A Ferencváros lépett fel támadólag, s fõleg az elsõ tíz percben domináltak a zöld-fehérek, jópár helyzetük volt. A félidõ dereka után már a Dupont is veszélyesebben játszott, õk is nagy lehetõségeket puskáztak el, s egy gyors gólváltásnak köszönhetõen (elõbb Kun, majd Takács volt eredményes) döntetlen állással vonulhattak öltözõbe a csapatok. A második húsz perc elsõ öt percében kétszer is mattolta a hazai védelmet a Ferencváros Temesi és Fogarasi révén, s talán túlságosan is megnyugtatta a fór a kilencedik kerületieket. A Dupont játszotta szokásos, ellentmondást nem tûrõ játékát, s a küzdelmük eredményre is vezetett. Ugrai két találata az egyenlítést jelentette, majd Turbucz kisbüntetõje már elõnybe hozta az újoncot. A Fradi rákapcsolt, a végén a kapust is lehozták, ám nem sikerült gólt rúgniuk.

Kis János (Dupont Fortuna):
- Érdekes volt, mert megpróbáltam taktikázni, és a második félidõben keményebben letámadni, azt remélve, hogy addig elfárad az ellenfél. Rúghattunk volna a lehetõségeink alapján a második játékrészben hármat-négyet, de az iksz is reális lett volna, mert a Fradinak is voltak helyzetei. Örülök a gyõzelemnek, mert ezzel talán a középmezõnybe oda fogunk tudni férni.

Kénoszt Ferenc (Allianz FTC):
- Úgy érzem, hogy három pontot engedtünk ki a kezünkbõl, egyéni hibákból kaptunk gólokat. Az elgondolkodtató, hogy tíz játékosomból csak kettõ nyújtott megfelelõ teljesítményt, s ezen feltétlenül javítani kell a jövõben.




Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink