Aramis győzelem az év egyik legjobb meccsén
2014.12.16 | 00:00
Aramis győzelem az év egyik legjobb meccsén

Aramis gyõzelem az év egyik legjobb meccsén

Bár fûszoknyás lányok tánca vezette fel a forduló rangadóját, ezúttal mégis a fiúk voltak az érdekesebbek... A vártnál is nagyobb csatát, és remek mérkõzést hozott a Berettyóújfalu budaörsi vendégjátéka.
Az Aramis SE focistái arról értekeztek a meccs elõtt, hogyha úgy játszanak, ahogyan a Gyõr ellen, akkor akár meglepetés is születhet. A közönség egy része inkább abban bízott, hogy fogcsikorgató küzdelemben kivívható a döntetlen a bajnok ellen. A mérkõzést megtekintette a helyszínen a válogatott stábja is.

Az már a meccs elsõ öt percében eldõlt, hogy mindkét gárda nagyon komolyan veszi a meccset. Az elsõ helyzet Csopaki kapufája volt, s hogy az lenni szokott, az ellenfél büntette a kihagyott lehetõséget. Rábl János a hatodik percben megszerezte a vendégek vezetõ gólját. Nagyszerû akció volt, mattolták az ellenfél védelmét.

A következõ percekben a kapujához szorította az Aramist a bajnok, Sikur védései kellettek az eredmény tartásához. A tízedik percben azután -némileg váratlanul- egyenlített a házigazda. Csopaki kapott egy labdát az ellenfél kapuja elõtt. Tartotta, majd a felfutó Hosszú elé tálalt, aki kapásból lõtte ki a sarkot. 1-1.

A második félidõ, alighanem az idei év egyik legjobb fél mérkõzését hozta. Szinte minden percben történt valami, de gólt már csak az Aramis lõtt. A 38. percben ismét Csopaki hozta kihagyhatatlan helyzetbe Hosszút. Újabb két perc múlva pedig megint az Aramis Zeze becenevû csatára volt a fõszereplõ. Tihanyi, és egy védõ szorításában tartotta a labdát mindaddig, amíg a kapu felé nem tudott fordulni vele. 3-1.

Hat perccel a vége elõtt azután Turzó József lehozta a kapusát, így a bajnok öt emberrel támadta az Aramis kapuját. A kósza ellenakciók egyikébõl mégis a házigazdák lõttek újabb gólt, Horváth Szabolcs révén, beállítva a 4-1-es végeredményt. Igazi nézõcsalogató meccs volt ez, két remek csapattal, és a meccs színvonalával harmonizáló játékvezetéssel.

Aramis SE-MVFC Berettyóújfalu 4-1 (1-1)
Budaõrs, Vezette: Solymosi András, Czene-Joó Ádám, Zimonyi Péter

Aramis SE: Sikur - Frank T., Horváth Sz., Hosszú, Roni
Cserék: Korozmán, Sámson, Horváth N., Csopaki, Jovánczai, Klacsák, Sebestyén, Soós
Vezetõedzõ: Frank Tamás

MVFC-Berettyóújfalu: Tihanyi - Szabó, Dávid, Lovas, Rábl
Cserék: Siska, Sánta, Mezei, Nagy T., Birinyi, Nagy I., Harmati
Vezetõedzõ: Turzó József

Gólszerzõk: Hosszú (10", 38"), Csopaki (24"), Horváth Sz. (40") ill. Rábl (6")

Sárga lap: Sámson (25")

Turzó József (vezetõedzõ, MVFC): Az Aramissal régóta jó kapcsolatot ápolunk, egy célunk volt, hogy játsszunk egy jó mérkõzést. Ez sikerült, de sajnos nyerni nem tudtunk. Voltak hiányzóink, a helyettesek pedig nem nyújtották azt, amit vártunk tõlük. Az Aramis fegyelmezetten, lelkesen játszott, és megérdemelten nyert.

Frank Tamás (vezetõedzõ: Aramis): mindvégig mentünk, és szerencsére bírtuk is az iramot. Nagyon örültem ennek, még akkor is, ha tudom, hogy az ellenfél nem játszhatott teljes csapattal. Az MVFC játékosai egytõl egyig rendes srácok, ráadásul hárman Aramis játékosok is voltak, így ha kemény is volt a mérkõzés, nyoma sem volt a sportszerûtlenségnek. Azt gondolom, hogy megérdemelten nyertünk.

Sito Rivera (szövetségi kapitány): Az elsõ félidõ kiegyensúlyozott játékot hozott, de a másodikban felgyorsították a csapatok az iramot. Az Aramis azzal nyert, hogy támadásaikat nagyobb sebességgel hajtották végre.

 


 
 
 

Címkék

Hírdetés

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink