Alsóházi rangadó Tolnán
2023.02.13 | 12:08
Alsóházi rangadó Tolnán

Három forduló van már csak hátra az alapszakaszból a másodosztályban. Ezen a játéknapon több fontos összecsapásra is sor kerül, az alsóházban igazi hatpontos meccset játszanak Tolnál. A forduló rangadóját Szombathelyen játszák, ahol a Pécs látogat, mivel a TFSE - Mad Dogs meccset későbbre halasztották.

NBII Nyugati csoport, 20. forduló:

DUNAÚJVÁROS FUTSAL - NAGYKANIZSAI FUTSAL 3-3 (1-2)
Pénteken már sor került egy sorsdöntőnek is nevezhető meccsre, hiszen a Dunaújváros a Nagykanizsát fogadta, ahol a két csapat nagy csatát vív a még felsőházi rájátszást érő hatodik helyért. A meccs előtt két pont volt a Kanizsa előnye, de eggyel több meccset játszott. Ráadásul az Újvárosnak papíron könnyű elmaradt meccse van, hiszen a Hidegkúttal találkozik. A hátralévő fordulókban mind a két csapatra egy könnyebb és egy nehéz találkozó vár, így igazából az egymás elleni lehet(ett) a sorsdöntő, ahol inkább a Nagykanizsán volt a győzelmi kényszer. Háromszor is megszerezték a vezetést, de mindannyiszor egyenlíteni tudott a Dunaújváros. Pedig a végén úgy tűnt, Gyurcsányiék begyűjtik a három pontot, de az utolsó előtt percben az egyik pontot sikerült megmenteni. Ez a döntetlen azt jelenti, hogy az Újvárosnak van a saját kezében a sorsa.

TIHANYI SE - HIDEGKÚTI SC
19:00 Tihany, Városi Sportcsarnok
A Tihanynak még van matematikai esélye a felsőházra, de ehhez kisebb csodára lenne szüksége. Elsődlegesen persze hoznia kell a kötelezőt a Hidegkút ellen. Erre hazai pályán minden esélyük megvan. A Hidegkútnak is szüksége lenne a pontokra, mert a forduló úgyis alakulat, hogy sereghajtók lesznek, míg egy győzelemmel akár előrébb is léphetnének. Meglepetés lenne a vendégek pontszerzése.

2F-BAU TOLNA-MÖZS - KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS
20:00 Tolna, Városi Sportcsarnok
Nagyon fontos meccset rendeznek Tolnán, ahova a Miklós látogat. A két csapat a tabella végén tanyázik, de és jelenleg négy pont van a felek között. A Szigetszentmiklós jelenleg sereghajtó, de egy sikerrel akár a Hidegkutat megelőzhetik és egy pontra megközelíthetik a Tolnát. A vendégek bravúrt értek el legutóbb, hiszen pontot szereztek az UTE ellen, ami talán lendületet adhat nekik. A vendéglátók nagy pofonba szaladtak bele a listavezető otthonában, viszont előtte hazai pályán bravúros teljesítménnyel legyőzték a Nagykanizsát. Ezek ismeretében abszolút három esélyes a találkozó, de a Tolnának talán előnyt jelent a hazai pálya. A Miklós idegenben nyeretlen, de abban bíznak Nagy Rolandék, hogy most megszakad ez a negatív sorozat.

UTE - ASTERIX ÉRD
20:30 Budapest, UTE Labdarúgó Akadémia
Az UTE az elmúlt két meccsen öt pontot veszített, így az első helyre nincs esélye már, de még a második is veszélybe került. Ezért több botlás nem nagyon fér bele, így kötelező a győzelem hazai pályán az Asterix ellen. A vendégek számára nem nagyon van tétje a találkozónak, hiszen az előtte és a mögötte állók is tisztes távolságban vannak, így felszabadultan játszhatnak. Ez este kiderül, hogy mire lehet elég.

HALADÁS VSE II - PTE-PEAC BUILD TRADE
20:45 Szombathely, Haladás Sportcsarnok
A forduló másik rangadóját Szombathelyen rendezik, ahol a Pécset fogadja a kis Hali. Jelenleg egy pont van a két csapat között a tabellán, így igazi hatpontos lesz a ma esti találkozó. Aki nyer, annak jó esélye van a dobogón fordulni, de ebbe még a MAd Dogs is bele szólhat, igaz rájuk ma este a listavezető vár. A Haladásnál mindig sokat számít, hogy kik játszanak vissza, és ez ezúttal is így lesz. Az első csapat meccse már tétnélküli lesz, így kérdés, hogy ezt a meccset mennyire tartják fontosnak, mert ha igen, akkor akár igen erős kerettel is ki tudnak állni. Amennyiben otthon tartják a három pontot, jó eséllyel meglesz a harmadik hely, minden más eredmény esetén még lehetnek akár ötödikek is. Ami a pécsieket illeti, régóta veretlenek, de több rangadó is csak döntetlennel ért véget, így jelenleg csak negyediket. Ha sikerülne nyerni, nagy lépést tehetnének a harmadik helyért.


MAD DOGS FUTSAL - TFSE-BESTRONG
Későbbre halasztva

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00
Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink