Airnergy – TFSE rangadóval indul a nyugati csoport!
2017.09.04 | 11:10
Airnergy – TFSE rangadóval indul a nyugati csoport! Hétfő este a nyugati csoportban is megkezdődnek a küzdelmek. Ahogy keleten, itt is több csapat szeretné elhódítani a bajnoki címet, amire többen is esélyesek. A Szigetszentmiklós csak osztályozóval maradt le az NBI-ről a tavasz folyamán, és feltett szándékuk, hogy idén is ott legyenek az elsőosztályért harcolók között. A TF is évek óta szeretne osztályt váltani, de talán idén reális esélyük lehet végre jól szerepelni, az új edzővel és új igazolásokkal. Mellettük az Airnergy is jól igazolt, hiszen több rutinos játékost is magukhoz csábítottak. Rajtuk kívül nem szabad megfeledkezni a BME-ről sem, akik szintén jó játékosokkal erősítettek NBII-es szinten, és ott a Göcsej, akik még tavaly a legjobbak között szerepeltek.   AIRNERGY FC – TFSE SZERTÁRSPORT.HU 19:30 Budapest, Gyulai István Általános Iskola Mind a két csapatnál akadtak jelentősebb változások, hiszen a hazaiak több rutinos játékost is igazoltak, Nagy Gábor és Kovács Áron személyében. Az egyetemisták is jól igazoltak, hiszen a Fradiból megszerezték Szabó Zsoltot, illetve az Aramistól több fiatal tehetséget, akik az új mesterrel, Csopaki Istvánnal érkeztek a budaörsiektől. A TF évek óta a bajnoki címről álmodozik, és talán idén versenyben lehetnek valóban az első helyért, de ez igen nehéz lesz. Rögtön egy rangadóval kezdenek, ráadásul idegenben, így nincs könnyű dolguk. A vendéglátó fiatalok évről évre fejlődnek, és az új rutinos játékosokkal kiegészülve kellemetlen perceket tudnak majd szerezni sok ellenfelének. Jó meccsre van kilátás.

1

  SZIGETSZENTMIKLÓS-4IG – PAFC MITRE 20:30 Tököl, Városi Sportcsarnok A hazaiak mindössze egy félidőre voltak a tavasz végén, hogy most az első osztályban szerepeljenek, de végül a rutintalanságuk miatt elbukták, de őket ismerve ez csak még komolyabb munkára sarkallja őket. Idén újra szeretnének az élen végezni nyugaton, amire jó esélyük van, de ehhez hozni kell a haza mérkőzéseket. Ellenfelük az a Piliscsaba, akik az elmúlt két évben meghatározó csapattá nőtték ki magukat a másodosztályban, akik mindenkire veszélyesek, de nyáron nagyobb változásokon mentek át, és elveszítették több meghatározó játékosukat. Kérdés, mennyire érzik meg a változást. Bravúr lenne, ha pontot vagy pontokat szereznének a miklósiak otthonában.

2

  5 STARS-ÉRDI VSE – UTE 20:30 Érd, Érdi Sporttelep A 5 Stars épp hogy bennmaradt a másodosztályban, és idén szeretnének egy nyugodtabb szezont, ezért nyáron próbálták megerősíteni a keretet, a kérdés, hogy ez hogyan sikerült. Ellenfelük az az UTE lesz, akik csak annak köszönhetik, hogy NBII-ben indulhatnak, hogy a Fradi második csapata csak a harmadosztályba nevezett. A lilák tavalyi teljesítménye nem sok jóra predesztinálja őket, sokkal jobb teljesítményre lenne szükségük, ha el szeretnék kerülni a kiesést. Ami nehezíti dolgukat, hogy legjobb góllövőjük, Juhász a Fradihoz távozott.

3

  BME-BT FC – ROMHÁNY SE 20:30 Budapest, MAFC Sportcsarnok A BME évek óta az egyik legjobb csapat a másodosztályban, és vélhetően idén is ott lesznek a végelszámolásnál. Két játékost is igazoltak a Fraditól, Kulik és Papp személyében, és a tavalyi keretet is sikerült együtt tartani, így kijelenthető, hogy idén is erősek lesznek. Mostani ellenfelük a Romhány, ellentétes utat járt be a nyáron. A tavasz végén még a feljutás is elérhető közelségben volt, de végül a rájátszásban a negyedik helyen végzett a Pest megyei alakulat. A nyáron viszont teljesen kicserélődött az együttes, szinte a teljes keret távozott, akiket nehéz lesz pótolni, így egyelőre nem tudni, hogy Nagy Attila fiai mire lesznek képesek idén. Nehezebb meccsel nem is nagyon indulhatott volna számukra a szezon.

4

  GÖCSEJ SK – REAC SPROTISKOLA SE 20:45 Zalaegerszeg, Zalakerámia sport és Rendezvénycsarnok A hazaiak tavaly még az NBI-ben vitézkedtek, de a rájátszásra komoly anyagi gondok keletkeztek, aminek hatására utolsó helyen végzett az együttes és kiestek. Nagy kérdés, hogy miként sikerült rendezni a sorokat a zalai klubnál, és milyen kerettel tudnak nekivágni az idei évnek. Egyelőre sötét lónak számítanak Bagó Gábor fiai. Ami a REAC-t illeti a tavalyi bajnokságban jól kezdtek, meg is nyerték a közép-nyugati csoportot, de a rájátszásban már messze nem azt a teljesítményt nyújtották. Elég rapszodikus dolgokra képesek, kérdés, hogy most melyik arcukat mutatják majd.

5

  Későbbre halasztva: ELTE-BEAC – PTE PEAC DIGISTAR FUTSAL A vendégek kérésére október végére halasztották a mérkőzést.  
Hírdetés

Videók

Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00
Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink