A vendégcsapatok fekete napja nyugaton
A vendégcsapatok fekete napja nyugaton

A TFSE – UTE rangadó mellett négy mérkőzést rendeztek hétfőn este nyugaton, ahol nem sok babér termett a vendégcsapatoknak. Minden mérkőzésen a hazaiak örülhettek, otthon tartva a három pontot.

NBII Nyugati csoport, 7. forduló:


HALADÁS VSE II – TIHANYI FC 3-2 (2-1)
Annak ellenére, hogy nem volt az NBI-ben forduló, nem igazán volt visszajátszója a Halinak, szinte csak a fiatalok kaptak szerepet, így még értékesebb az újabb győzelmük. A kiegyenlített találkozón sokáig csak helyzetekig jutottak a csapatok, aztán az első félidő legvégére belelendültek. A Tihany a félidő vége előtt két perccel megszerezte a vezetést, mégis hátránnyal mehettek szünetre, mert a hazaiak egy perc alatt fordítottak. A második félidő is hasonlóra sikerült mint az első. Hosszú gólcsendet követően a vendégcsapat egyenlített, így ismét nyílt lett az összecsapás. A végére már mindenki elkönyvelte a döntetlent, akkor jött a dráma. Az utolsó percben a szombathelyieknél Vas betalált, ami egyben a győztes gólt is jelentette.


ASTERIX SC ÉRD – KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS 7-1 (3-1)
A hazaiak tűntek az esélyesebbnek, de ennek ellenére a miklósiak kezdtek jobban, és rögtön megszerezték a vezetést. Az Érd hiába támadott, sokáig nem talált fogást ellenfelén, majd a hajrá előtt egy távoli lövéssel sikerült egyenlítenie. A gól meghozta az önbizalmat, ami két újabb találatban mutatkozott meg. A fordulás után jött hamar az újabb hazai gól, ami eldöntötte nagyjából a meccset. A vendégcsapat megpróbálkozott a kapus levitellel, amiből két gólt is kaptak, így végképp elszállt minden reményük. Az Asterix végül könnyedén tartotta otthon a három pontot az egyre nehezebb helyzetbe kerülő Szigetszentmiklós ellen.


PTE PEAC-B BULID TRADE – DUNAÚJVÁROS FUTSAL 3-1 (1-0)
A pécseik eddig hazai pályán eddig nem hibáztak, és ez ezúttal sem volt máshogy. Kissé foghíjasan érkezett a meccsre a Dunaújváros, így igazi bravúr lett volna a pontszerzésük. A mérkőzés folyamán a hazaiak domináltak, de csak egy gólt tudtak szerezni az első félidőben, de ez is elégnek bizonyult a vezetéshez, mivel az újvárosiak nem tudtak betalálni. A fordulás után ez nem változott, és csak a pécsiek voltak eredményesek, így nem volt kérdés, hogy ismét győznek hazai pályán. A vendégeknek az utolsó percben szerzett találatuk csak az eredmény kozmetikázásra volt elegendő.


NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB – 2F-BAU TOLNA-MÖZS 5-3 (3-2)
A Kanizsa a pécsiekhez hasonlóan hazai pályán gyűjtögeti leginkább a pontokat, és ezúttal sem hibáztak. A sereghajtó volt az ellenfelük, és a legyőzésük nem tűnt nehéz feladatnak. Erre a Tolna az elején rácáfolt és meglepte ellenfelét és az első félidő közepéig vezetni is tudott. A Kanizsa magasabb fokozatra kapcsolt és szünetig fordítani is tudott, majd a térfélcserét követően hamar eldöntötte a három pontot. Két gyorsgólt szereztek, ami után a Tolnának nem volt visszaút.

 

TFSE-BESTRONG – UTE 3-2 (1-2)

Pénteken játszották:

HIDEGKÚTI SE – MAD DOGS FUTSAL 2-4 (1-1)
A Hidegkút már több élcsapat dolgát megnehezítette és ez ezúttal sem volt máshogy. A hazaiak szerezték meg a vezetést, de hamar egalizálni tudott a Mad Dogs. A folytatásban újabb gól nem született, így döntetlennel mentek szünetre a felek. A fordulás után a vendégek érvényesítették nagyobb tudásukat és két gólos előnyre tettek szert. Úgy tűnt, eldőlt a mérkőzés, de a hajrá előtt a Hidegkút szépített, így újra nyílt lett a találkozó. Rohamozott is a Somogyi legénység az egyenlítésért, de ez nem jött össze, mi több, a vendégek a legvégén egy újabb góllal bebiztosították a sikerüket. Cseriék ezúttal a vártnál jobban megszenvedtek a győzelemért, de a lényeg a három pont volt, amivel tartják a lépést az előttük állókkal.

 

Fotó: Nagykanizsa Futsal Facebook

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink