A Tolna legyőzte az Astrát a futsalkrimin
2020.01.05 | 19:52
A Tolna legyőzte az Astrát a futsalkrimin Elképesztő csatát hozott a Tolna-Astra összecsapás, amely a női futsal kiváló propagandája volt. Voltak gyönyörű gólok, kiállítás, fordulatok és drámai végkifejlet is. Sajnálhatja aki nem látta, hiszen a bajnoki idény talán legjobb mérkőzése volt és ezért megérdemli a dícséretet mindkét alakulat. WSH-Palmfood Tolna-Mözs - Astra Kiskunfélegyházi Bulls 5-4 (1-2) Tolna Városi Sportcsarnok, 200 néző Játékvezetők: Szabó Péter, Éreth Attila, Somokos Levente Tolna: Deczki Vanda Kinga - Szalkai Kitti, Vámosi Georgina, Nagy Noémi, Szöllős Alexandra Jázmin Csere: Horváth Hanna, Wiesner Dalma, Bajcsy Krisztina Mária, Ferencz Flóra Franciska, Fehér Vivien Edző: Nagy Roland Astra: Hargas Annamária - Ganczer Hajnalka, Varga Adél, Urbán Anett, Beke Adrienn Csere: Vigh Renáta, Dorner Dóra Zita Gólszerző: Szöllős Alexandra Jázmin (3), Nagy Noémi, Horváth Hanna illetve Dorner Dóra Zita (2), Ganczer Hajnalka, Varga Adél Kiállítva: Vámosi Georgina (25 p.) Az első játékrész kiegyenlítettnek volt mondható a mindössze ötödik futsal-bajnokiját játszó rendkívül tehetséges Dorner Dóra kétszer is betalált Deczki Vanda hálójába, s miután a hazaiak részéről csak Szöllősnek sikerült felavatnia Hargast, így egygólos hátrányban várhatta a folytatást a Tolna. Vámosi Georgina hátulról való becsúszását a 25. percben piros lappal bűntette a játékvezető -teljesen jogosan- így egy fontos láncszemére nem számíthatott a folytatásban Nagy Roland edző. A kétperces emberelőnyt ugyan megúszták Szalkai Kittiék, de az Astra a két ex-tolnai Ganczer Hajnalka és Varga Adél góljaival 4-1-re vezetett, s úgy tűnt minden eldőlt. Nem így történt.. Szöllős Alexandra az elképesztően gyors, csinos gólvadász rövid időn belül kétszer is eredményes tudott lenni, így nyolc perccel a lefújás előtt visszajött meccsbe a házigazda. Deczki hatalmas bravúrokat bemutatva igazolta, hogy kiváló formában van, s tartást adott csapattársainak, akik egyetlen pillanatig nem mondtak le a pontszerzésről. Majd felrobbant a csarnok amikor Nagy Noémi kiegyenlített, s lehetetlen visszaadni azt a hangzavart amit Horváth Hanna győztes találata után uralkodott a csarnokban. Igen az örökmozgó Hanga volt a nyerőember, a hatalmas szívvel játszó tolnai futsalos döntötte el a három pont sorsát. A Bikák összeomlására némileg magyarázat lehet, hogy ezúttal a megszokottnál kevesebb játékost tudott Dombó mester benevezni, de még így is illett volna háromgólos előnyből legalább egyet megőrizni.
Deczki VandaDeczki Vanda (Tolna): - Nagy tempójú volt a mérkőzés mindvégig. Rengeteg helyzetünk volt, sok rossz döntéssel. Voltak kiemelkedő teljesítmények csapatunkban, ami nagyon kellett. A kiállítás kissé megzavart minket, gyorsan el is “húzott” az ellenfelünk, azonban fel tudtunk állni, és csapatként meg tudtunk nyerni a mérkőzést. Köszönjük a sok sok szurkolónknak, hogy kilátogattak és együtt örültek a győzelmünknek!
Nagy Roland
Nagy Roland (Tolna): - Nehéz mérkőzésen tudtunk a végén fordítani. Nagy dicséret illeti a lányokat hogy 4-1-s hátránynál nem adtak fel, meg is lett az eredmény! Gratulálok a csapatnak!
dombóDombó János (Astra): - Gratulálok a Tolna csapatának, parádés végjátékot produkáltak. Azonban úgy gondolom, hogy saját magunkat vertük meg. Meg kell tanulnunk még hidegebb fejjel játszanunk, és természetesen a szűkebb kispad és félig beteg játékosaink pályára lépése sem volt túl optimális számunkra.
Szöllős Alexandra
Szöllős Alexandra (Tolna): - Végig kiélezett meccs volt. Szerintem a végén mi tudtunk jobban koncentrálni és csapatként együttműködni. Felőröltük őket erőben. A legvégsőkig bíztunk magunkban.
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink