A TFSE vagy az UTE örülhet a végén?
2024.02.26 | 10:50
A TFSE vagy az UTE örülhet a végén?

Ma este megkezdődik az NBII rájátszása is, ahol igen nagy izgalmakra lehet számítani. Idén már csak 10 csapatos az NBII, így a rájátszásban is eggyel kevesebb együttes szerepel, hat helyett öt, így csak nyolc mérkőzés van, kevesebb a hibázási lehetőség.

Nyugaton az alapszakasz tükrében úgy tűnik, két esélyes a bajnokság. A TFSE és az UTE között dőlhet a bajnoki cím, bár egy bravúros meneteléssel akár a Nagykanizsa is beleszólhat, mint tavaly a Pécs, akik negyedik helyről lettek aranyérmesek.. Az egyetemisták tavaly is az élről kezdték a rájátszást, de végül elbuktak, de Németh Péter fiai erre gondolni sem mernek. Jelenleg elég erős és bő a keretük, hogy sikerrel vegyék az akadályt, de az újpestiek a szezonban már egyszer legyőzték legfőbb riválisukat, így bármi előfordulhat.
A Hali fiataljai számára az alapvető célkitűzés a felsőház elérése volt, és már a dobogó is bravúr lenne, de visszajátszókkal bármielőfordulhat. Az utolsó helyről az ELTE kezd, akik jól hajráztak, remek igazolásaiknak is köszönhetően, és ha így folytatják, akkor a dobogó is benne van a rájátszásban, de az első helybe nem valószínű, hogy bele tudnak szólni.

Az alsóházban kelethez hasonlóan nagy lesz harc a bennmaradásért, bár úgy tűnik az eredmények alapján, hogy a Szent István menthetetlen, és nagyon valószínű, ők lesznek az egyik kieső. A másik kieső vélhetően a Tihany és az Asterix közül kerülhet ki, jelenleg ők vannak a veszélyzónában. A Dunaújváros az első helyen fordult az alsóházban ahol kiemelkedik, így nem valószínű, hogy izgulniuk kellene. Hasonló lehetne a Mad Dogs is a játékos kerete alapján, de valamiért nem megy az együttesnek. Utolsó három meccsükön gólt sem szereztek, amin ha nem változtatnak, még a végén bajba kerülhetnek.

 

ELTE-BEAC - TFSE-11TEAMSPORTS
Ezzel a párosítással fejeződött be az alapszakasz is, ahol a TF alaposan megizzadt és csak az utolsó pillanatokban tudta megnyeri a mérkőzést és vele az alapszakaszt. Most is nehéz meccsre számíthatnak Németh Péterék, de egy bajnoki címért küzdő csapatnak az ilyen összecsapásokat is hozni kell. A hazaiak közel voltak legutóbb is a bravúrhoz és most is megszorongathatják ellenfelüket, amiben akár a pontszerzés is benne lehet.

TIHANY FC - DUNAÚJVÁROS FUTSAL
A Tihany számára fontos lesz minden pont, hogy elkerüljék a kiesést, de a Dunaújvárosi kiemelkedik az alsóházból, így ők számítanak az esélyesnek. A vendéglátónak kiemelkedő teljesítményre lesz szüksége, ha pontot, vagy pontokat akar szerezni.

MAD DOGS-VIADUKT SE - SZENT ISTVÁN SE
A hazaiak nincsenek a legjobb formában, így nincs is ideálisabb ellenfél, mint a sereghajtó, aki ellen lehet javítani. Nem kérdés, hogy a Mad Dogs a találkozó favoritja, akik ha koncentrálnak, könnyedén gyűjthetik be a pontokat. A vendégeknek fontos lenne minden pont, ha vannak céljaik a bennmaradással kapcsolatosan, de nehéz elképzelni, hogy bravúrra lennének képesek.

PÉNTEKEN JÁTSZOTTÁK:

HALADÁS VSE II - NAGYKANIZSAI FUTSAL KLUB 4-6

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink