A TFSE utolsó szalmaszála?
2022.04.25 | 13:20
A TFSE utolsó szalmaszála?

Pénteken már lejátszottak egy mérkőzést a rájátszás 7. Fordulójából, ahol némi meglepetésre a DEAC elhozta a három pontot a Mezei otthonából, amivel kissé megkavarta  felsőházi rájátszást. Az alsóházban a TFSE egy bravúrral még életben tarthatja a reményt, hogy megúszhatja az osztályozót, de ez nem ígérkezik könnyűnek.

 

ÚJPEST FC-220 VOLT – HALADÁS VSE
18:40 Budapest, UTE Labdarúgó Akadémia

Az Újpest elbúcsúzott a kupától a múlt héten, így már csak a bajnokságra kell koncentrálnia, ahol szeretnének éremért játszani. Ezek ismeretében számukra nem jött jól, hogy a DEAC nyert Berettyóújfaluban, mert így négy pontra nőtt a hátrányuk az egyetemistákkal szemben. Ha szeretnék tartani a lépést a debreceniekkel, akkor bravúrra van szükségük. Egyszer már legyőzték a címvédőt az alapszakaszban, igaz akkor a Hali igencsak tartalékos volt. Amiben mégis bízhatnak Tyukászék, hogy a vendégek már matematikailag is megnyerték a rájátszást, így esetleg a jövő heti final fourra tartalékolnak és nem a legerősebb csapatukkal állnak ki. Amennyiben Juanra mester a legerősebb kerettel jön el, jó eséllyel megőrzik hibátlan mérlegüket a rájátszásban és a lilák elbúcsúzhatnak éremszerző álmaiktól.


NYÍRGYULAJ FUTSAL – TFSE-BESTRONG
18:30 Nyírbátor, Városi Sportcsarnok

A Nyírgyulaj parádézik a rájátszásban. Eddig veretlen és négy győzelem mellett egy döntetlen a mérlege. Egyetlen pontvesztése pont mostani ellenfele ellen volt. A jó szereplésnek köszönhetően nem az a kérdés, hogy elkerülik-e az osztályozót, hanem hogy megnyerik-e az alsóházat. Egy újabb győzelemmel nagy lépést tennének ezért, amire minden esélyük megvan. Az egyetemisták érkeznek, akik a Kistarcsa legyőzésével életben tartották a reményt, hogy a Kecskemétet vagy az Aramist megelőzzék. Ehhez négy illetve öt pont hátrány kéne ledolgozni, ami nem tűnik könnyűnek, de egy esetleges bravúrral lőtávon belülre kerülnének legalábbis az egyik előttük állóval, hiszen egymás ellen játszik a Kecskemét és az Aramis. A fővárosiak a Kistarcsát leszámítva csak a Gyulaj ellen szerzett pontot, így akár bizakodóak is lehetnek. A kérdés, hogy a hazaiakat mennyire motiválja az alsóház megnyerése, mert ha igen, akkor ők a találkozó esélyesei.


SG KECSKEMÉT FUTSAL – ARAMIS SE
19:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Mind a két csapat elbúcsúzott a kupától az elmúlt héten. Talán a Kecskemét lehet a csalódottabb, hiszen nagyon bíztak benne, hogy bejutnak a final foruba, amit hazai pályán rendeznek. Egy félidő erejéig élt is a remény, de utána a Veszprém fölényesen nyert. Így nem maradt más, csak a bajnokságra koncentrálni. A rájátszás kezdetekor úgy tűnt, hogy a Kecskemét simán megnyerheti az alsóházat, de többször botlott, ami után vezetőedzőt cseréltek a kékek. A két vereségnek köszönhetően most már hátra is kell tekinteniük Öreglakiéknak, mivel mindössze négy pontra vannak a TF előtt, így akár egy újabb vereséggel veszélybe is kerülhetnek, főleg hogy még látogatnak az egyetemistákhoz. Az Aramis lesz ma este az ellenfelük, aki ellen idén nem sok szép élményt őriznek. Egy döntetlen mellett két budaörsi győzelem a mérleg, ami nem túl jó elő jel. Bognárék nagyon játszottak a kupában a Hali ellen és sokáig élt a remény, hogy összejöhet a bravúr, de végül elfáradtak és győzött a nagyobb tudás. Most ha sikerül azt a teljesítményt megismételni, esélyük lehet begyűjteni a három pontot, amivel matematikailag is bebiztosítják a biztos bennmaradást. Izgalmas meccsre van kilátás.

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink