A Szigetszentmiklós nyerte a nyugati rangadót, a keletin X lett
2020.12.15 | 16:00
A Szigetszentmiklós nyerte a nyugati rangadót, a keletin X lett

A Szigetszentmiklós nyerte a nyugati rangadót, a keletin X lett

Az NB II-ben nyugaton rangadót nyert a Szigetszentmiklós a PEAC ellen, míg a REAC az Érd ellen győzött. A Tihany négy nap alatt két meccset is lejátszott, és mindkét közvetlen riválisát, az UTE-t és a BAK-ot is legyőzte, ezzel nagyot lépett előre a tabellán, és már felsőházas. Keleten a Maglód és a Kistarcsa, valamint a Miskolc és a Nyírbátor is 5-5-ös döntetlent játszott, míg a Kincsem előrehozott meccset nyert meg a Berettyóújfalu II ellen.

NYUGATI CSOPORT

PÉNTEK, 9. FORDULÓ

TIHANY – UTE 3-2 (1-1)
Gól:
Boromisza, Csernay, László, ill. Hujber, Huszty

A 9. fordulóból elhalasztott meccsen a hetedik percben Boromisza Gábor révén kerültek előnybe a hazaiak, majd három perccel később Hujber Gábor egyenlített. A szünetig nem esett újabb gól, a második félidő elején Huszty Dániel viszont átvette a vezetést a vendégeknek. Az UTE sokáig tartotta előnyét, ám a 33. percben Csernay Dávid egyenlített, két perccel később pedig László Gábor játékos-edző eldöntötte a mérkőzést. Az UTE egymás után harmadik vereségét szenvedte el, és utolsó előtti, míg a Tihany…

HÉTFŐ, 13. FORDULÓ

BAK – TIHANY 3-6 (1-3)
Gól:
Apatini (2), Németh, ill. Boromisza (2), Csernay (3), Tóth

…hétfőn is pályára lépett, újabb közvetlen riválissal szemben. Mindkét csapatnak megvolt az esélye, hogy fellépjen a felsőházba, vagy annak közelébe. A mérkőzés elejét a BAK dominálta, a kihagyott helyzetek azonban megbosszulták magukat, és Boromisza Gábor, majd Csernay Dávid betalált egy-egy kontrából. A szünet előtt Apatini Márk még szépített, de a félidő utolsó másodperceiben Boromisza ismét eredményes tudott lenni. A második félidőt remekül kezdték a hazaiak, Németh Gábor révén feljöttek egyre, de azonnal jött a válasz Csernay révén. A BAK aztán Apatini góljával is közelebb zárkózott, ám öt a négyből ezúttal nem egyenlíteni tudtak, hanem újabb gólokat kaptak, Tóth Dániel mellett Csernay is ismét eredményes volt, majd Schmidmajer Ádám mutatott be bravúrokat, így a vendégek nyertek. A Tihany három meccs alatt több (9) pontot gyűjtött, mint előtte összesen, így fellépett a felsőházba, Csernay pedig már a második a góllövőlistán (13 találattal), míg a BAK ezt a sanszát elszalasztotta, és a kilencedik helyről várhatja az új évet.

PEAC – SZIGETSZENTMIKLÓS 3-8 (0-3)
Gól
: Bartal (2), Vénosz, ill. Sztraka, Reznek (4), Kuti, Hamar

Mindkét csapat remek formában várta a rangadót, ám a PEAC egy fokkal még jobban, ráadásul hazai pályán játszhatott. Ennek ellenére 12 perc gólcsend után a Szigetszentmiklós remekelt, Sztraka Péter egy, Reznek Donát két találatának köszönhetően háromgólos előnnyel ment a szünetre. A második félidő elejére Reznek már mesterhármasnál járt, de Bartal Bence duplájával visszajöttek a meccsbe a hazaiak. Nem sokáig, Kuti András és Hamar István újabb két találata eldöntötte a meccset, de Reznek megrúgta még a negyedik gólját is, majd Vénosz Soma az egyik, Nagy Roland a másik oldalról volt eredményes a végén. A Szigetszentmiklós nagyon értékes három pontot szerzett, feljött az ötödik helyre, de vesztett pontok tekintetében már a harmadik, míg a PEAC a negyedik helyen maradt.

ÉRD – REAC 4-6 (2-5)
Gól:
Horváth T. (3), Gáspár, ill. Horváth K., Kiss, Kollár (2), Pálmai (2)

Mindkét csapat kikapott legutóbbi meccsén a BAK-tól, így javítani szeretett volna, a REAC-nak ebben a céljában sokat segített, hogy Kollár Zsolt ezúttal nem volt ott a hiányzók között. A rákospalotaiak kezdték jobban a találkozót, Horváth Krisztián talált be, de hamar jött Horváth Tamás válasza. Kiss Tamás szinte azonnal visszavette az előnyt, de Horváth ismét egyenlített. Erre viszont Kollár gyors válaszgólja jött, majd Pálmai Zsolt mellett Kollár újfent betalált, így megnyugtató előnnyel mentek szünetre a vendégek. A második félidő elején visszajött a meccsbe az Érd, Gáspár Tibor talált be, majd Horváth Tamás megszerezte harmadik gólját is. Pálmai újabb találatára azonban már nem volt hazai válasz, a REAC nyert, és ezzel dobogós (igaz, több meccset játszott az üldözőknél), míg az Érd maradt hátulról a harmadik.

KELETI CSOPORT

  1. FORDULÓ

MAGLÓD – KISTARCSA 5-5 (2-0)
Gól:
Simon, Petric, Tatai (2), Hollauer, ill. Barabás (2), Mezőfalvi, Méhes, Néma

Már a második percben előnybe került a Maglód Simon Zsolt révén, majd a szünet előtt Petric Branko duplázta meg a hazai előnyt. A második félidő elején Tatai Tamás duplája után úgy tűnt, eldőlt a mérkőzés, de a Kistarcsa nem adta fel, Barabás Ádám, Mezőfalvi Loránd és Méhes Tamás öt perc alatt három gólt szerzett. Hollauer Balázs aztán visszatette a kétgólos különbséget, de a listavezető Néma Krisztofer és Barabás találatával kiegyenlített, ezzel megtartotta vezető pozícióját a rangadón, míg a Maglód a harmadik jelenleg.

MEAFC-MISKOLC – NYÍRBÁTOR 5-5 (4-2)
Gól
: Tucsa (2), Nagy, Varga, Mészáros, ill. Török, Tucsa (öngól), Pálvölgyi, Brondics, Erdei

A két rossz formában lévő csapat meccsén is a hazaiak húztak el, Tucsa Róbert duplájával és Nagy Levente találatával már 3-0-ra vezettek. Török István szépített, majd Varga László tette vissza a háromgólos különbséget, mielőtt a szünet előtt Tucsa a saját kapuját is bevette. A második félidő elején Pálvölgyi Balázs révén férkőztek közelebb a vendégek, de Mészáros Balázs góljával ismét kettő volt közte. Az utolsó hét percben aztán legalább egy pontot megmentett a Nyírbátor, Brondics Péter és Erdei Zoltán révén, de nem lehet túl boldog, mert a sereghajtó ellen sem tudott győzni, így már november eleje óta nyeretlen, míg a Miskolc szezonbeli második pontját gyűjtötte össze, így továbbra is nagy a lemaradása a mezőnytől.

  1. FORDULÓ

MVFC-BERETTYÓÚJFALU II – KINCSEM FUTSAL 2-5 (0-1)
Gól:
Szatmári, Pál, ill. Vörös, Sárközi, Laczkó (3)

Az előrehozott mérkőzésen a Berettyóújfalu II november 9 óta először lépett pályára, és a hetedik percben hátrányba került, Vörös Péter talált be. A második félidő elején Sárközi Szabolcs és Laczkó Milán révén már három volt a vendégek előnye, aztán Szatmári Ákos szépített. Laczkó azonban újabb két találatával eldöntötte a találkozót, így már 26-nál jár, és toronymagasan vezeti a góllövőlistát. A hazaiak Pál Károly révén szépítettek, és maradtak az ötödikek a tabellán, míg a Kincsem fellépett a második helyre.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink