A négy gólig jutó Bognár vezérletével nyertek a budaörsiek Veszprémben
2023.05.02 | 07:47
A négy gólig jutó Bognár vezérletével nyertek a budaörsiek Veszprémben

Fontos meccsre került sor Veszprémben, ahol a hazaiak bizakodóak voltak, hogy megszerezhetik első győzelmüket a rájátszásban, amivel előrébb léphetnek a tabellán és reális esélyük nyílhat elérni a negyedik helyet. Ezt máshogy gondolták a budaörsiek, akik a találkozó napján ünnepelték fennállásuk 45. születésnapját, amit igen emlékezetessé tették.

Épphogy elkezdődött a találkozó és már három gólos előnybe kerültek a vendégek. Bognár kezdte meg a gólgyártást, egy szép távoli lövéssel, majd egy perccel később Lévai lőtt remek szóló után Spandler hálójába. Fehér mester időt kért, próbálta rendezni a sorokat, de nem tudta így sem megállítani a lendületbe jött vendégeket. A következő minutumban ismét Bognár következett, aki egy szabadrúgást bombázott a veszprémi kapuba. A hazaiak nehezen tértek magukhoz, de ahogy telt az idő, kiegyenlített lett ugyan a játék, de ahogy az egész rájátszásban, most is hadilábon álltak a helyzetkihasználással. A hajrához érve egy labdaszerzést követően Horváth Szabolcs is betalált, így már négy volt közte. A szünet előtt aztán megtörték a jeget a hazaiak és Gelencsér egy átlövésből szépített.

A térfélcserét követően rohamozott a Veszprém, de Gémesi többször is parádésan védett, majd egy remek kidobás után Lévai került ziccerbe, amit sikerült gólra váltani. Gondolhattuk volna, hogy eldőlt a találkozó, de mint tudjuk, a Veszprém nagy küzdő és ezt ezúttal is bizonyította. Néhány perc alatt Ton duplázott, így ébredeztek a hazai remények, mivel a játékrész fele még hátra volt. Küzdött is becsülettel a Veszprém, de több teljesen felesleges szabálytalanságot elkövettek, ami után összegyűlt a hat, így jöhetett a vendég 10 méteres. Bognár állt a labda mögé, aki magabiztosan értékesített. A vendéglátó rögtön átállt vészkapus játékra, és az első támadásból szép gólt szerzett, így újra felcsillant a pontszerzés lehetősége. De a budaörsiek rendezték a védekezésüket, így közelebb már nem tudtak zárkózni Fridrichék, pedig megvolt az esélyük, de Gavrilovic fél méterről kapufát rúgott üres kapura. A mérkőzés az utolsó előtti percben dőlt el. Gémesi egy újabb védés után indította Kövesdit, akinek csak az üresen maradt kapuba kellett passzolnia a labdát. A végeredményt Bognár állította be, aki félpályánál labdát szerzett, majd az üres kapuba passzolt.

Az Aramis gólerős kezdéssel, remekül megalapozta a találkozót, és jól őrizte előnyét és megérdemelten nyertek Moga mester fiai. A budaörsiek ezzel a sikerrel feljöttek a negyedik helyre és a saját kezükbe került a sorsuk, hogy éremért játszanak a szezon végén, ami most már reálisnak is tűnhet. A Veszprém továbbra is nyeretlen a rájátszásban, és utolsó helyen áll a felsőházban.

VESZPRÉM FUTSAL - ARAMIS SE (4-8 (1-4)
Veszprém, 700 néző
Játékvezetők: Zimonyi, Kiss G., Tóth-Tolnay

Veszprém: Spandler - Boromisza, Bencsik, Gavrilovic, Kiss
Cserék: Soós, Koncsol - Fridrich, Molnár, Ton, Dorogi, Ábrahám, Fellembek, Gerencsér
Vezetőedző: Fehér Zsolt

Aramis: Gémesi - Horváth Sz., Moga, Szűcs, Lévai
Cserék: Soós - Kövesdi, Vattamány, Bélavári, Lux, Sóvári, Lévai, Korompay, Bognár
Vezetőedző: Moga Lorant

Sárga lap: Fridrich, Ábrahám, Gerencsér

Gólszerzők: Ton (2), Gerencsér, Molnár illetve Bognár (4), Lévai (2), Horváth, Kövesdi

Hírdetés

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink