A Kistarcsa utolsó szalmaszála
2023.02.26 | 23:11
A Kistarcsa utolsó szalmaszála

Már csak két forduló van hátra a másodosztályban, és keleten még három csapat pályázik két felsőházi helyre, míg az elsőség kérdése vélhetően az utolsó játéknapra marad. A Kincsem és a Dunakeszi kedvezőbb helyzetbe van a Kistarcsához képest, akiknek már nem a saját kezükben a sorsuk.

NBII Keleti csoport, 21. forduló:

TISZAFÖLDVÁRI SE - KISTARCSA FUTSAL
19:00 Tiszaföldvár, Homoki Ált. Iskola Sportcsarnoka
A hazaiak hátránya egy pont a listavezető Csengerrel szemben, akikhez az utolsó fordulóban látogatnak. Egyszerű a képlet, ha nem kapnak most ki otthon, akkor biztosan az utolsó körben dől el az első hely sorsa. Viszont amennyiben most otthon tartják a három pontot és a Csenger botlik Gyöngyösön, előnnyel várhatják a jövő heti rangadót. Nem kérdés, hogy a hazai pályán nem is lehet más a céljuk, mint a győzelem. Eddig egy csapat tudott pontot szerezni Földváron és nehéz elképzelni, hogy a Kistarcsa lenne a következő. Pedig a vendégeknek az az egy esélyük van a felsőházra, ha mind a két mérkőzésüket megnyerik, de akkor is botlania kellene a riválisoknak. A vendégek kerete jelentősen átalakult és kevés esély van erre, hogy bravúrral zárják ezt az összecsapást. 

ENERGIA SC GYÖNGYÖS - CSENGER FUTSAL
19:30 Gyöngyös, Városi Sportcsarnok
Komoly tavaszt produkál a Gyöngyös, hiszen összes idei mérkőzését megnyerte, aminek köszönhetően már negyedik a tabellán és akár még harmadik is lehet, de biztos tagja lesz a felsőházi rájátszásnak. Most egy igazi erőfelmérő következik a forduló rangadóján, hiszen a listavezető érkezik. A Csenger számára fontos lenne a győzelem, hiszen megmaradna az előnye a záró fordulóra, ahol az őt üldöző Tiszaföldvárt fogadja és ott a döntetlen is elég lenne az alapszakasz-győzelemhez. A három ponthoz hibátlan játékra lesz szüksége a Szilágyi-legénységnek, a remek formát mutató Gyöngyös ellen.

VS DUNAKESZI - GYULAHÁZAI FUTSAL
19:45 Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
A Dunakeszi jó formában van tavasszal és a remek eredményeknek köszönhetően egy karnyújtásnyira van a felsőház, amit hétfőn este be is biztosíthatnak. Egyedüliként három meccsük van hátra, amiből egyet megnyerni. Ehhez ideális ellenfélnek tűnik a Gyulaháza, akik számára igazi tétje már nincs a találkoznak, bár még egy helyet előrébb tudnának lépni, hiszen három pontra van előttük a Nyírség, igaz eggyel kevesebb meccset játszva. Idegenben mindössze egyetlen győzelmük van, és nehéz elképzelni, hogy ez hétfőn este változni fog.

MEAFC-MISKOLC - DAFC SZEGED
20:30 Miskolc, Egyetemi Körcsarnok
A Miskolc sereghajtóként zárja az alapszakaszt minden eredménytől függetlenül, így ők tét nélkül játszhatnak, amiből egy jó és felszabadult játék is kijöhet. A Szeged előrébb nem léphet, de még hátrébb csúszhatnak, így nem engedhetnek ki. Amennyiben nyernek, vélhetően megtartják a végére a nyolcadik helyüket.

NYÍRSÉG FC - MAGLÓDI TC
20:30 Újfehértó, Szegedi Károly Szabadidőközpont
A Maglód három rangadót bukott el a közelmúltban, amivel nem maradt esélye az alapszakasz-elsőségre, de még a dobogón tartózkodik. Ahhoz, hogy megtartsa a harmadik helyét, a hátralévő két meccsből egyet kell megnyernie. Vélhetően ezt minél előbb szeretnék abszolválni, így győzelemi reményekkel utaznak el hétfőn este. Ennek ellenére nem mehetnek biztosra, mert már szenvedtek váratlan vereséget idegenben. A Nyírség a Szegedet még beérheti, így számukra is van tétje a találkozónak, de bravúr lenne már a pontszerzés is, nemhogy a győzelem.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink