A kettes számú Csömör is szépen búcsúzott
2008.05.16 | 00:00
A kettes számú Csömör is szépen búcsúzott

Bár mindenki a bajnoki döntõre figyel, a Goldball RFC Csömör II. csapata is szépen búcsúzott hazai környezetben az NB II-es bajnokságtól. A Futsalsa-ban többen ma este játszottak utoljára.

A mérkõzés elején a hazaiak egybõl magukhoz ragadták a kezdeményezést és gyors játékuknak köszönhetõen meg is szerezték a vezetést: a 2. percben Füzy Zsolt indult el keresztbe a kapu elõtt, majd kapura lõtt, lapos lövése pedig a lábak között kapu bal alsó sarkába jutott (1-0). A gólt követõen maradt lendületes a mérkõzés és a vendég Futsalsa is eljutott a gólhelyzetig, amelyek azonban rendre kimaradtak. A csömöriek ekkortájt inkább távolról próbálkoztak, de Fejes János kapus jól állt a helyén. A 9. percen egyenlített a vendég csapat: egy bal oldali szöglet után Wéber Zoltán lövését még védte Sinka Dániel, a hazaiak kapusa, de a labda róla pont a gólvonal elé pörgött, majd a dermedten álló Goldball védelem mellett Horváth Attila eszmélt a leghamarabb, aki közelrõl a hálóba gurított (1-1). Ezután folytatódott a nagy helyzetek sorozata, amelyek közül a vendégek puskáztak el egy jó mérkõzés megnyerésére valót. És törvényszerûen érkezett is ezután az újabb csömöri gól: a 17. percben Berta Roland maradt üresen a jobb oldalon és négy méterrõl a rövid sarokba lõtt (2-1). Hazai vezetés mellett vonultak tehát pihenõre a csapatok.

Szünet után szinte egybõl egyenlített a Futsalsa: a 22. percben Godány Balázs vett át egy labdát a bal oldalon háttal a kapunak, majd az érkezõ Horváth Attila elé tálalt, aki laposan lõtt Sinka alatt a kapu közepébe (2-2). Majd amilyen gyorsan a vendég egyenlítés, olyan gyorsan a hazai válasz is megérkezett: a 23. percben egy kontrát követõen Ruszin Gábor kapta a labdát a bal oldalon és ziccerben a kapu rövid oldalába lõtt (3-2). Ezután rohamosan támadott a Csömör, többször is Fejes bravúrjai kellettek ahhoz, hogy ne szülessen újabb RFC gól, ha pedig már rajta is túljutott a labda, akkor a vendég védelem mentett a gólvonal elõl. A 29. percben ismét egyenlített a Futsalsa: Horváth Attila tört be a büntetõterületen belülre és a bal oldalról élesen középre tett labdáját Seres Gábor passzolta közelrõl a kapuba (3-3). Majd rá egy percre ismét hazai elõny: ismételten egy kontrát követõ pontos passz, és Vrana Péter góljával 4-3. Ezután azonban a Futsalsa már nem tudott egyenlíteni, sõt a 31. percben egy öngóllal már kettõ gólos volt a hazai elõny: egy jobb oldali éles középre adás Ruzsics Andrásról került saját kapujába (5-3). Az öngól érezhetõen megzavarta a vendégeket, amelyet a Goldball ki is használt: a 34. percben Ruszin Gábor lõtt kapura a bal oldalról, a védésben egy vendég védõ zavarta Fejes kapust, aki így nem tudott hárítani (6-3). Ezután Fejest is lehozva öt mezõnyjátékossal támadott a Futsalsa, egy eladott labda után azonban a hazaiak nem tudtak az üres kapuba gurítani. A 37. percben a már teljesen kitámadó Futsalsa mellett egy gyors kontra végén Ruszin és Vrana passzolta ki a vendég védelmet, utóbbi lõtt a kapuba (7-3). A Futsalsa-nak ezek után már csak a szépítésre futotta: egy szép kényszerítõ után Godány Balázs passzolt közelrõl a kapuba, kialakítva ezzel a 7-4-es végeredményt.

Mindent egybevéve jó iramú találkozót játszott a két csapat, a vendégek azonban jó pár bírói ítéletet megkérdõjeleztek a mérkõzés végén.




Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink