A Kecskemét vagy a DEAC tud javítani?
2021.10.28 | 11:33
A Kecskemét vagy a DEAC tud javítani?

Épphogy véget ért az alapszakasz első köre, már folytatódik is a másodikkal néhány nap szünet után. Egy mérkőzést már csütörtökön megrendeznek, ahol az Újpest a Kistarcsát fogadja. Három találkozóra pénteken kerül sor, míg az ötödik összecsapást később játszák, mivel a Hali Máltán szerepel a BL-ben.

 

Csütörtök:

ÚJPEST FC-220 VOLT – KISTARCSA FUTSAL
20:45 Budapest, UTE Labdarúgó Akadémia

Az Újpest hétfői mérkőzésén a Debrecen számított az esélyesnek, de a vendéglátók erre rácáfoltak és jó játékkal rukkoltak elő, bizonyítva, hogy ténylegesen nem tettek le még a felsőházról. Közel voltak a győzelemhez, hiszen már két góllal is vezettek a hajrában, de ellenfelük egy perccel a vége előtt egalizált. Most itt az alkalom a javításra, mivel a sereghajtó érkezik. A Kistarcsa az első körben ugyan többször közel volt a pontszerzéshez, de végül egyszer sem jött össze. Sok ellenfelet megszorongatott, köztük a mostanit is. Az első játéknapon hiába játszottak fölényben a lila-fehérek, végül csak minimális győzelmet tudtak aratni. Most jó formában vallhatják magukat a vendéglátók, akik számára csak a győzelem elképzelhető. Az újonc szeretne végre pontot vagy pontokat szerezni, de nehéz dolguk lesz Újpesten is.

 

Péntek:

NYÍRGYULAJ FUTSAL – MVFC BERETTYÓÚJFALU
18:00 Nyírbátor, Városi Sportcsarnok

A Nyírgyulaj jól kezdte a szezont, hiszen legyőzte a Veszprémet, de azon kívül csak a két újonc ellen sikerült begyűjteni a pontokat. Többször is jó esélyük volt a győzelemre, de valahogy nem jött össze. Így volt ősszel a Mezei-Vill ellen is, ahol nem sokkal a vége előtt döntetlenre álltak, de vereség lett a vége. Azóta erősödött is a keret és jobb játékot is nyújtanak, így akár meglephetik mostani ellenfelüket. A Berettyóújfalu a vesztett pontok alapján továbbra is a második helyen áll, amit leginkább annak köszönhet, hogy hozták a kötelező meccseket, és mellette volt egy-egy bravúr is. Legutóbb Veszprémből hozták el a három pontot egy igen jó mérkőzésen. Azzal a teljesítménnyel most is eredményesek lehetnek, amivel tovább erősítenék pozíciójukat. Izgalmas meccsre van kilátás.

 

SG KECSKEMÉT FUTSAL – DEAC
19:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Mind a két csapat pontokat veszítettek hétfőn este. A Nagyobb fájdalom a kecskeméti oldalon lehetett. A hazaiak az Aramist fogadták, és hiába fordítottak a találkozó vége felé, túl sokat kockáztattak a legvégén, ami fordítva sült el, így végül a budaörsieké lett mind a három pont. Nagy lehetőséget szalasztottak el Koós Károlyék, hiszen felléphettek volna a második helyre, mivel mostani riválisuk csak döntetlenre végzett Újpesten. A DEAC a fővárosban járt, és szinte végig szaladt az eredmény után a lila-fehérek ellen, és végül az utolsó percben sikerült legalább egy pontot megmenteni. A pontveszteség ellenére továbbra is őrzik a második helyet, de hogy ezt sikerüljön megtartani, bravúrra lenne szükség. A debreceniek csak a két újoncot tudták legyőzni idegenben, így ezek alapján a Kecskemét az esélyesebb. Persze az első fordulóban simán nyertek Elek Gergő fiai, de a Kecsó azóta sokkal jobb játék nyújt. Három esélyes a találkozó, de a hazai pálya Öreglakiék mellett szól. Aki veszít, az könnyen lecsúszhat a dobogóról.

 

TFSE BESTRONG – ARAMIS SE
20:30 Budapest, Vasas Sportcsarnok

A TF már korábban lejátszotta előző bajnokiját a Hali kérésére, a BL szereplés miatt. Az egyetemisták csak a tisztes helytállásban bízhattak Szombathelyen, ami sikerült is. A pontszerzésre nem volt esélyük, de ennek ellenére nem vallottak szégyent. Most hazai pályán egy felsőházra vágyó csapatot fogadnak, akik ellen éghet a visszavágási vágy. Az Aramis hétfőn javítani tudta az Újpest elleni betlit, és nyerni tudott Kecskeméten. Büki vezérletével kicsikarták a győzelmet, amivel továbbra is tartják a lépést a felsőházi csapatokkal. Amennyiben most hozzák a kötelezőt, biztosan előrébb lépnek a hatodik helyről. Erre megvan minden esélyük, jó formában vannak Moga Loránt fiai, akik az ősz elején könnyedén győzték le mostani ellenfelüket. Most is az ő sikerük prognosztizálható.

 

Későbbre halasztva:

HALADÁS VSE – VESZRPÉM FUTSAL
A Haladás bajnokok ligája szereplése miatt későbbre halasztották a mérkőzést. Az új időpont november 10.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink