A HTE nyerte az észak-keleti derbyt
2014.09.28 | 00:00
A HTE nyerte az észak-keleti derbyt

HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI TE – DVTK-VÉNUSZ 5-2 (2-2)
2014.09.28 – szombat 18:00
Hajdúböszörmény, Városi Sport és Rendezvényközpont
Játékvezetõk: Szabó Ferenc Szilárd, Takács István, Jánvári Tibor.

HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI TE: Torma Lilla – Halászi Kinga, Sándor Zita, Vágó Fanni, Nagy Ágnes.
Cserék:
Czegény Zsuzsánna, Jakab Kata Rebeka, Farkas Éva, Bernhardt Bernadett, Benkõ Mónika, Ujvári Izabella, Sebestyén Györgyi, Ács Noémi, Pinczi Anita.
Edzõ:
Simonyi András.

Gólszerzõk: Vágó Fanni (3), Halászi Kinga, Nagy Ágnes.
Sárga lap: Halászi Kinga.

DVTK-VÉNUSZ: Almási Ildikó – Szõke Zsuzsanna, Váradi Cintia, Miliczki Noémi, Kovács Aliz.
Cserék: Mikó Vivien, Kresák Katalin, Boros Kinga, Rondzik Júlia, Lipták Aida, Németh Diána.
Edzõ:
Sárréti Géza.

Gólszerzõk: Váradi Cintia, Boros Kinga.
Sárga lap: Rondzik Júlia.

A 3. forduló slágermérkõzésén az élvonalban újonc Hajdúböszörményi TE már a 2. percben megszerezte a vezetést Halászi Kinga bõdületes erejû átlövésével. A korán bekapott gól nem törte meg a DVTK-t és egy percre rá Váradi Cintia egy kellõen begyakorolt sarokrgás után perdített Torma Lilla hálójába. Ezt követõen mindkét alakulat elõtt adódtak lehetõségek de a két kitûnõ kapus eszén nem lehetett túljárni. Egészen a 10. percig, amikor Boros Kinga mesterien kilõtte a hosszú sarkot megszerezve a vezetést a vendégeknek.

A DVTK játékosok szervezetten védekeztek, azonban három percel a félidõ lefújása elõtt Nagy Ágnes hozta kihagyhatatlan helyzetbe a rendkívül agilis Vágó Fannit aki nem is hibázta el a lehetõséget. A második játékrészben álomrajtot vett a HTE és elõbb Nagy Ágnes - Halászi Kinga volt a gólpasszt adó - majd Vágó Fanni révén kétgólos elõnyre tett szert. A Vénuszos hölgyeknek is voltak felvillanásaik, de Torma Lilla bravúros védések sorozatával megakadàlyozta, hogy közelebb kerüljenek a pontszerzéshez a Sárréti-tanítványok.

A hazai oldalon pedig volt egy Vágó Fanni akit nem lehetett tartani ezen a napon és harmadik találatával beállította az 5-2-s végeredményt. Második félidei játékával megérdemelten nyert a HTE a rendkívûl jó napot kifogó DVTK ellen, így a harmadik mérkõzés után is hibátlan maradt. Azt már csak halkan jegyezzük meg, hogy amennyiben a vendégcsapat fiataljai nem tisztelték volna túlságosan is a pályán Vágót akkor legalább az egyik pontot elvihették volna az oroszlánbarlangból.



Simonyi Andràs (HTE vezetõedzõje): - Szeretném elismerésemet és nagyrabecsülésemet kifejezni Sárréti Gézának, aki rendkívül jól felkészítette ellenünk játékosait. Az elsõ félidõben jobb volt ellenfelünk, nem találtuk szervezett védekezésük ellenszerét. A második játékrészben már mi domináltunk, igyekeztünk ráerõltetni akaratunkat a DVTK-ra de sajnos amikor elhúzhattunk volna támadóink rendre rossz megoldást választottak. A támadó szekcióból csak Vágó Fannival és Nagy Ágival voltam megelégedve, a többiektõl nagyobb koncentrációt várok el mert idegesítõ az a szerencsétlenkedés, amit gólhelyzetben mûvelnek sorozatosan. A védekezésünk úgy érzem rendben volt, Halászi Kinga mellett Sándor Zita, Jakab Kata, Pinczi Anita és Bernhardt Bernadett remekül teljesített. Bizakodom,hogy NB II-s csapatunk erõssége lesz a következõ meccsen Àcs Noémi is.

Sárréti Géza (DVTK-VÉNUSZ): - Bernáth Csilla betegsége miatt kulcsjátékosa nélkül utazott a Vénusz. Az elsõ félidõben koncentráltan, jól játszva vezettünk is. A második játékrész végén úgy gondolom fejben fáradtak a fiatal játékosok és egyéni hibák sorát követték el. Ellenfelünk ezeket kihasználta és megérdemelten nyerte meg a mérkõzést. Azért gratulálok a lányoknak, mert a mérkõzés nagy részében jól teljesítettek és akár meglepetés eredményt is érhettek volna el, ha jobban bíznak saját magukban.

Fotó: Gabeszfotó

 

 

 

 


Címkék

Hírdetés

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink