A hétvégén Női MK elődöntők
2014.02.01 | 00:00
A hétvégén Női MK elődöntők

 

A nõi Magyar Kupában az elõdöntök visszavágóit rendezik a hétvégén. Egyik párharc sem lefutott így izgalmas összecsapásokra van kilátás.

 

Astra Kiskunfélegyházi Bulls - Dunakeszi Kinizsi
Február 1., szombat, Kiskunfélegyházi Sportcsarnok

Az odavágón 4-4-re végeztek egymással a csapatok, leginkább Pádár Anita semlegesítése okozott megoldhatatlan feladatot az Astrának. Ancsa három gólja mellett igazi vezére volt a Dunakeszinek, láthatóan óriási a respektje játékostársai elõtt.

A Dunakeszi esélyeit növeli, hogy Szabó Ildikó személyében kitûnõ képességû játékossal erõsítettek, ugyanakkor nem számolhatnak a Szerbiába szerzõdött Csiszár Henrietta szolgálataira, ami azért hatalmas érvágás.

Dombó János csapata ugyan elszenvedte elsõ vereségét a bajnokságban az idei szezonban - Szombathelyen kaptak ki 3-1-re - ennek ellenére hazai környezetben õk számítanak a továbbjutás esélyesének, figyelembe véve a két állomány közti jelentõs minõségi különbséget.

Az Astra sorozatban harmadszor juthat be a Magyar Kupa döntõjébe, ami tiszteletet parancsoló teljesítmény lenne.

A futsal-hungary tippje: 3-4 gólos Astra gyõzelem

 

Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs
Február 2., vasárnap, Hajdúböszörmény, Városi Sport és Rendezvényközpont

Hajdúböszörményben óriási az érdeklõdés a kupavisszavágó iránt, nem is csoda, hogy már két órával a kezdés elõtt elkezdik beengedni a szurkolókat a csarnokba. A belépés ezúttal ingyenes lesz, a HTE vezetõi ezzel a gesztussal is értékelni akarták a csapatukat a világ végére is elkísérõ drukkerek erõfeszítéseit. A városban óriási a felhajtás, a helyi újságokban és TV-ben is kiemelten foglalkoznak a vasárnapi kupaderbivel, nem beszélve a szurkolói honlapról, ami szintjén ontja az információkat. Nagyon valószínû, hogy telt ház fogadja majd a mérkõzõn feleket így a jó hangulat garantált.

Úgy gondoljuk, hogy a Tolnán aratott 6-4-s vendégsiker ellenére ez a párharc sincs lefutva. A HTE-t nyomaszthatja az esélyesség terhe, a szurkolói elvárás, a vendégek pedig ezt kihasználhatják. Nem lesz persze könnyû dolguk, hiszen Böszörményben kétgólos hátrányt ledolgozni borzalmasan nehéz feladat, de taktikus játékkal erre képesek lehetnek Simon Bogiék.

Az idei szezonban valamennyi tétmérkõzését megnyerõ HTE játékosai persze nyilvánvalóan errõl hallani sem akarnak, és arra készülnek, hogy tovább nyújtsák gyõzelmi sorozatukat. Van is erre esélyük, hiszen kitûnõ formában vannak és a Benkõ Mónika-Vágó Fanny-Nagy Ágnes trió semlegesítése aligha lesz egyszerû feladat a tolnaiaknak.

A futsal-hungary tippje: Döntetlent várunk, ami a HTE továbbjutását jelentené.

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink