A Haladás II nyerte a rangadót; tovább menetel a TF
2020.10.13 | 10:52
A Haladás II nyerte a rangadót; tovább menetel a TF

A Haladás II. nyerte a hibátlanok csatáját Nagykanizsán. A PEAC tíz gólt vágva szerezte meg első győzelmét, a Tihany pontot rabolt a REAC otthonából, a TF zsinórban a negyedik meccsét nyerte meg, és meglett az UTE első sikere is.

BAK – PEAC 5-10 (3-1)
Gól:
Karacs, Kulik (2), Kántor, Tóth, ill. Bartal (2), Spannenberger (3), Reith (3), Kungl (2)

A PEAC még nem szerzett pontot, de eddig csak a két hibátlannal, a Nagykanizsával és a Haladással játszott, a tavalyi harmadik ezúttal viszont remekül kezdett. Bartal Bence és Spannenberger Máté góljával hamar előnybe került, majd Karacs Dániel szépített, de Reith Renátó találatával újra kétgólos lett az előny. A második félidő elején újabb két góllal (Spannenberger és Kungl Ádám volt eredményes) már 5-1-re húzott el a PEAC, de ekkor nagyot fordult a találkozó képe. A BAK átállt öt a négyre, és Kulik Renátó két, Kántor Barnabás és Tóth Gábor egy-egy góljával ki tudott egyenlíteni! Két perccel később azonban Spannenberger ismét betalált, innentől kezdve pedig már nem ment úgy az öt a négy, a pécsiek szinte minden lövése beakadt, Bartal és Kungl dupláig, Reith tripláig jutott, a PEAC így nagy különbségű sikerrel szerezte meg első győzelmét a szezonban.

NAGYKANIZSAI FC – HALADÁS VSE II. 2-4 (2-3)
Gól:
Szakmeiszter (2), ill. Németh (2), Szakasics, Kovács

A forduló rangadóját rendezték Nagykanizsán, ahol az eddigi két hibátlan csapott össze. A hazaiak kezdték jobban a találkozót, Szakmeiszter János már a második percben betalált, de Németh Benjamin duplájával fordítani tudtak a szombathelyiek. A szünet előtt Szakasics Balázs is gólt lőtt, ám Szakmeiszter újabb találatával maradt az egygólos különbség. A második félidő ötödik percében Kovács Máté révén újra kettővel ment a Haladás, az utolsó 15 percben pedig egyik kapu sem zörrent már meg. A Haladás nyert, a klubnál pedig igazán boldogak lehetnek, mivel a szombathelyiek vezetik az NB I-et és (százszázalékosan) az NB II-t is!

SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL – TFSE 3-6 (2-4)
Gól
: Reznek, Fábián, Nagy, ill. Dudás (2), Fehér, Sóvári, Andorka, Fodor

Dudás Dániel már a második percben bevette a hazaiak kapuját, de Reznek Donát egyenlíteni tudott. A vendégek Fehér Krisztián találatával visszavették a vezetést, Fábián Tamás azonban ismét egalizált. A szünet előtt Dudás villant újra, Sóvári Benedek góljával pedig a szünet előtt már kettővel ment a TF. A második félidő elején Nagy Roland visszahozta a meccsbe csapatát, tíz perccel később azonban Andorka Kristóf betalált, majd a 37. percben Fodor Bálint beállította a végeredményt. A TF egymás után negyedszer nyert, és tovább üldözi az éllovas Haladást, míg a Szigetszentmiklós egymás után harmadszor kapott ki.

REAC-SISE – TIHANYI FC 4-4 (1-2)
Gól:
Kaszala (2), Boros, Kollár, ill. Csernay (3), Bakay

Kaszala Patrik góljával az előzetesen esélyesebbnek tűnő REAC került előnybe a hatodik percben, négy perccel később azonban Csernay Dávid duplájával már a Tihany vezetett. A második félidőben Boros Dávid egyenlített, ám Csernay megszerezte a harmadik gólját is. A játékrész közepén Kollár Zsolt és Kaszala újabb találatával fordított a REAC, és úgy tűnt, otthon is tartja a három pontot, de Bakay egyenlíteni tudott, így 4-4-es döntetlen lett a vége.

HIDEGKÚTI SC – UTE 5-9 (1-5)
Gól
: Zsoldos, Márki, Hegedűs, Fasang (2), ill. Huszty (4), Czerman (2), Gáspár (2), Szálas

Már a harmadik percben látszott, hogy Huszty Dániel nagy napja lehet ez, csupán ennyi idő kellett neki a duplázáshoz. Zsoldos Áron szépített, de Czerman Márk és Gáspár Bence egy-egy találatával hárommal elment az UTE, Huszty pedig már a szünet előtt triplánál járt. Gáspár révén újra betaláltak a vendégek, majd Márki Dániel szépített, de a 30. percre Czerman és a mesternégyesig jutó Huszty góljával már 2-8 állt az eredményjelzőn. A hazaiak Hegedűs Dániel egy és Fasang Lőrinc két góljával még szépítettek, míg a vendégektől Szálas Dániel lőtt gólt, így alakult ki az 5-9-es végeredmény, amellyel az UTE megelőzte és a sereghajtó pozícióba tette a Hidegkútat.

5 STARS ÉRDI VSE – ELTE-BEAC - ELHALASZTVA

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink